Ron Paul’s Campaign for Liberty meldt in haar tot Amerikanen gerichte nieuwsbrief: Deze week deed een gewone Amerikaanse burger zonder politie- of militaire vuurwapentraining iets wat de hele politiemacht van Uvalde, Texas niet kon doen. . . hij neutraliseerde in seconden een schutter die een massamoord probeerde te plegen.

Slechts enkele dagen nadat Indiana de Constitutional Carry wet ondertekende – waarin staat dat de enige vergunning die gezagsgetrouwe wapenbezitters nodig hebben om een ​​verborgen pistool bij zich te hebben, het Tweede Amendement is – stopte Eli Dicken een gek in een winkelcentrum van het doden van mogelijk tientallen mensen.

Ongelooflijk, hij stopte de massamoordenaar in slechts 15 seconden, op een afstand van 40 meter. Met een pistool.

Vergelijk dat eens met de bijna 400 politieagenten in Uvalde, die er meer dan een uur over deden om een ​​schoolschutter neer te halen.

Eli Dicken wachtte niet. Hij deed. En hij kon alleen handelen omdat hij zijn recht uitoefende om wapens te bezitten en te dragen.

Het is een dramatisch voorbeeld van wat de statistieken hebben aangetoond: vuurwapens redden levens.

Wat een kwaadwillende met een pistool stopt, is een goedwillende met een pistool.

Maar de linkse statisten in Washington D.C. willen goedwillenden zoals Eli Dicken en jij ontwapenen. . . en je weerloos maken.

Ze vertellen je dat als wapens zijn verboden, er geen schietpartijen zullen zijn. Wat belachelijk is, aangezien de slechteriken en criminelen zich niet aan de wetten houden.

Zoals we dinsdag waarschuwden, stemde het House Judiciary Committee om H.R. 1808 goed te keuren, een voorstel dat de overgrote meerderheid van geweren in Amerika zou verbieden.

Een stemming over het huis van afgevaardigden zou volgende week al kunnen plaatsvinden.

Als het ook door de senaat wordt aangenomen en als wet wordt ondertekend, kunt u niet langer het populairste geweer in Amerika, de AR-15 of honderden andere wijd verspreidde wapens kopen of verkopen om uzelf en uw gezin te beschermen .

Bushmasters, Barretts, Colts, H&K’s, Mossbergs, Remingtons, SIG’s, S&W’s. . . honderden van de meest populaire vuurwapens in Amerika zouden worden verboden.

In totaal meer dan 200 soorten, waarvan vele in de wetgeving op naam worden genoemd.

Natuurlijk verbiedt het ook magazijnen die meer dan 10 kogels bevatten.

Er is een reële dreiging dat dit wetsvoorstel zowel het Huis als de Senaat kan passeren en naar het bureau van Joe Biden kan gaan!

Maar er is nog tijd om deze afschuwelijke aanval op de Bill of Rights te stoppen en ons natuurlijke recht om onszelf en onze families te beschermen.

—————————————————————–

Einde aanhaling nieuwsbrief, wat volgt is een oproep tot donaties en het contacteren van politici.

Hier een artikel over vuurwapenbezit eerder deze week op vrijspreker verscheen. Hier de video van de schietpartij.
Hier nog een video:


Hij vuurde tien schoten af met een pistool vanaf 40 meter en 8 waren raak. Dit onderstreept het belang van training.

2 REACTIES

  1. Er gaat veel mis in Amerika, maar ik beneid ze om hun 2nd ammendment. Gelukkig is Nederland vrijer dan je dennkt op dit punt. Zoek op PCP luchtgeweer en je hebt een wapen met dezelfde impact als een vuurwapen. Het liefst heb ik een wereld zonder wapens, waar problemen opgelost worden met praten. Zolang dat er nog niet is, wil ik mezelf kunnen verdedigen.

    Maar staar je niet blind op een stoer geweer. Goede gezondheid, conditie en vechtskills zijn het belangrijkst. Je straalt hiermee zelfverzekerheid uit, wat potentiele overvallers zullen afschrikken

    • Niets schrikt meer af dan de wetenschap dat je slachtoffer zich kan verdedigen en je zo om kan leggen voor jij je fighting skills erop los kan laten. Een crimineel kan je gezondheid, conditie en vechtskills niet inschatten, maar de wetenschap dat elk slachtoffer zomaar een vuurwapen zou kunnen dragen maakt dat je vier keer nadenkt.

Comments are closed.