Nu.nl meldt in een interview met minister Kuipers over corona: VRAAG Komt er een moment dat we met een positieve test toch naar ons werk gaan? ANTWOORD: “Dat hangt van de situatie af. Stel dat verschillende varianten in de toekomst niet meer dan een neusverkoudheid veroorzaken, dan moet je het virus ook zo behandelen.”

Wel, minister Kuipers, corona is altijd al niet veel meer dan een neusverkoudheid geweest voor 80 procent van de Nederlanders. Geef dat nu gewoon eens toe. En stop met de covid gekte. Veel meer valt hier eigenlijk niet te zeggen.

15 REACTIES

 1. Wel de enige neusverkoudheid die nog steeds een A status heeft alsof het een zeer dodelijke en besmettelijke ziekte is.
  Daar hoor je ook niemand meer over verder.
  Dat corona gezeik wordt nog wel een aantal keer uit de kast getrokken om de burger maar vooral klein en angstig te houden.
  De macht die ze daarmee hebben gaan ze echt nooit meer opgeven indien ze er weer gebruik van kunnen maken.
  En ik had ook begrepen dat ze dan alle soevereiniteit aan het WHO zouden overdragen als ze het nodig vinden.

 2. Ik had corona. De griep….

  Wel een heftige griep. Maar ik ben blij dat ik daarvoor niet negen ‘prikkies’ heb genomen

  Maar goed, iedereen moet zelf weten of hij/zij een ‘prikkie’ neemt. Wat mij betreft neem je iedere dag ‘een prikkie’, dat nog niet echt goed getest is. Maar, onze leiders zeggen dat het goed zit, dus dan zit het goed. Want leiders zitten er blijkbaar nooit naast en ik kan niet zelf nadenken, want mijn brein werkt niet mee.

  • Had een zomerverkoudheid, heftig, schijnt rond te gaan.
   Vraag me ook af of het beter is om niet nu, juli & augustus met vakantie te gaan,
   veel stof en ronddwarelende ziektekiemen van vogels, muizepisstof etc., zoönosen
   https://www.rivm.nl/rivm/kennis-en-kunde/expertisevelden/zoonosen
   lekker met z’n alle eingelijk wel goed voor het groepsgevoel!
   Voorjaar mei & juni is lijkt mij veel beter, door het vele regenen is alles schoongewassen.

  • Mensen willen het maar niet leren. Daar had ik laatst een discussie over met iemand die toch slim genoeg moet zijn. Ging over corona, in plaats van het ApEnVirus.
   Over dat mensen die de PCR test bedacht hebben, zelf zeggen, op video, dat deze test niet geschikt is om een ziekte mee aan te tonen. Wil die niet geloven. Was ook niet de eerste. Want er stond iets anders in de krant en VPRO gids. Of zo.

   Overigens is “monkeypox” een leuke variatie op het “racisme van de lage verwachtingen” die in linkse kringen vaak voor komt. Ze willen het een andere naam geven, want ……… (vul zelf maar in)

   • Zelfs op de site van de WHO staat naar ik meen soms november 2022 dat de PCR test niet geschikt is als een coronatest omdat het het verschil niet ziet tussen de griep, verkoudheid en corona. De VS gebruikt de test sinds 31 December 2022 niet meer om op corona te testen.

    Onderzoeken daar en de onregelmatigheden bij de FDA en CDC maakt dat men een vermoeden heeft dat maar liefst 75% van de positieve testen in ziekenhuizen ging om opname met Corona en niet vanwege corona. Wat cijfers van de pandemie daar doen imploderen. De VS is ook een prachtig voorbeeld van verschil tussen aanpak in staten en de resultaten, de staten die het het slechts deden hadden de meeste.maatregelen en lockdowns. De staten die zo goed als niets deden deden het aantoonbaar niet slechter en sommigen deden het zelfs aantoonbaar vele malen beter.

 3. Wacht nog steeds, zoals in den beginne hysterisch in de media, door staat en WEF politiek en China Wuhan Credit Religion skaven is voorspeld, op een groot drama en de bij bosjes liggende stapels stuiptrekkende covid lijken her en der op straat met bloed uit oren en ogen. Het werden ‘slechts’ velen (positief) nepgetest en afgelegde remdesivir lijken op de IC en andere opruimmethodes zoals met gifvaccins de afvalberg opruimen of zelfs door ongediplomeerd personeel in te zetten met Josef (what’s in a name?) Mengele diploma’s en de staat met-handen-in- onschuld-wassend meedeelt; “wir haben es nicht gewusst”….
  https://www.rtlnieuws.nl/onderzoek/artikel/5320379/zorg-vals-diploma-toename-diplomafraude

  Er is in constante middeleeuwse hel en verdoemenis preken en marketingtechnisch doorzichtig groot zogenaamd ‘covid drama’, mallotige paniek en infantiele angst gezaaid, waarbij normaal gesproken zelfs iedere standaard doorsnee in NL wonende goedgelovige zwakke en labieke geest doorheen kan prikken. Bij zo’n berg leugens, bedrieg en bullshit tamtam is het niet te bevatten dat er überhaupt nog lemmingenvolk te vinden is die er maar niet doorheen weten te prikken.

  Maar het simpele afval/goyim/minder-dan-varkens (dit is hoe “ze” het infantiele volk en lage landbewoners zien en wat zich ook zo doodsimpel laat behandelen/afmaken) trapt er met open ogen ‘gewoon’ in en G E L O O F T nog steeds in de goede bedoelingen
  van farmaceutische gangsters en moorddadige NL staat en WEF politiek.

  • …bedrieg = bedrog en een paar k’ = l’s….de L van Lullo’s, word eindelijk eens wakker!

 4. Mensen die hun prikkies hebben gehad zijn nu niet meer zo goed gewapend tegen een volgende variant doordat hun immuunsysteem is verzwakt. Dat zeggen experts.
  Wat als er straks veel mensen sterven door dat verzwakt immuunsysteem en die nieuwe variant, dan kunnen ze zeggen dat het deze keer toch wel HEEL ERG is. Veel erger dan alle voorgaande keren.
  Dan kunnen ze prikjes plotseling ook verplicht maken, en voeren ze die QR pas definitief in.
  Ik denk dat Kuipers dit ook weet.

   • Overigens zijn Putin, Xi Jinping en Biden ook lid van het WEF dus alles wat nu in Oekraïne en straks bij Taiwan gebeurt, plus de confiscatie van de grond van de boeren om meer huizen voor asielzoekers te kunnen bouwen, is onderdeel van het plan voor 2030.

 5. Corona is gelukkig voor heel veel mensen, niet meer, dan een vervelende ‘griep’. Voor een kleine groep mensen is corona gevaarlijk.
  Het probleem zit erin dat de gezondheidszorg – door staatsinterventie – grote moeite heeft om de zieke mensen te helpen. Veel artsen en verplegers zitten aan hun plafond. Daar zit het venijn in. Vroeg of laat gaan mensen sterven omdat de gezondheidszorg niet in staat is, om de juiste mensen goed te betalen en om de juiste spullen te hebben.
  Tevens is er steeds meer argwaan tegen vaccinatie. Ook dit gaat gevolgen hebben. Dat mensen zich niet laten vaccineren, is naar mijn idee hun eigen recht.
  Ik ben bevreesd dat na de vakantie de ziekenhuizen overlopen van corona patiënten, en er is niet genoeg personeel en middelen om hun te behandelen.
  Dit laat zien dat staatsgezondheidszorg geen goed idee is.
  Daarnaast vermoed ik, dat tegen een ander probleem wordt aangelopen. Steeds meer mensen gaan in steden wonen, en voor besmettelijke ziektes is dat een paradijs voor verspreiding. In plaats van kleine plaatsjes en dorpjes, gaan ziektes nu 24/7 de wereld over.

  • @Karel2,

   Klopt! Alle overheidsdienstverlening wordt gekenmerkt door een verstikkende bureaucratie, onoplosbare wachtlijsten, onvoldoende budget en verkeerde toewijzing van budgetten, onvoldoende capaciteit, geringe keuze, matige kwaliteit, slechte service, torenhoge kosten en hele volksstammen die zich er onrechtmatig aan verrijken.

   In de zogenaamd geprivatiseerde gezondheidszorg is dit niet anders. Zogenaamd, want de hele economie in NL wordt door de overheid gereguleerd. Van een echte vrije markt is geen sprake. Zoals in de voormalige Sovjet-Unie laten we in de gezondheidszorg niet het prijsmechanisme vraag en aanbod op elkaar afstemmen, maar een stel ambtenaren van de NZA. Die verzinnen de prijzen van alle medische verrichtingen in NL. Het gevolg is de bovengenoemde ellende. De zorg wordt alsmaar duurder en de kwaliteit steeds slechter.

   Commerciële ziekenhuizen zouden blij zijn geweest met méér patiënten, want hoe meer patiënten, hoe meer omzet en winst. Zij zouden hun organisatie zo hebben ingericht, dat zij snel konden opschalen en afschalen als de wisselende vraag dit vereist. Commerciële verzekeraars zouden hun klanten leefregels hebben voorgelegd en mensen met een lifestyle met weinig gezondheidsrisico korting op hun premie hebben gegeven, net zoals de bonus-malus regeling van de autoverzekeraars. Nu kunnen we alleen maar wachten tot de wal het schip keert.

Comments are closed.