Het besluit van het hooggerechtshof in de Verenigde Staten om de regelgeving omtrent abortus bij de staten te leggen geeft veel beroering. Het geeft ook duidelijk de dubbele moraal van de huidige samenleving weer. Men verzet zich massaal tegen deze “ingreep in de lichamelijke integriteit van de vrouw”. En beschouwt deze uitspraak als uiting van rechts-extremisme dan wel religieus fundamentalisme.

Die logica volgend. Eenzelfde meerderheid, in België 7 op de 10, waren eerder dit jaar voor vaccinatiedwang. Een gedwongen ingreep op de lichamelijke integriteit. Is dat dan geen extremisme? Is dan volgens deze meetlat niet 70 procent van de Belgen medisch-extremist?

Ik wil bij deze wijzen op het Brighteon kanaal van Sofietje. Tegengesteld aan de MSM. Zowel qua mening als qua aantallen bezoekers. Haar populairste video is 180 keer bekeken. In haar laatste video laat ze deze dubbele moraal zien:

Ter nuancering mbt het gerechtelijke oordeel. Het enige dat er in de Verenigde Staten is gebeurd is dat het federale hooggerechtshof besloten heeft dat dit een zaak is die niet op federaal niveau geregeld mag worden. Per staat kan nu beslist worden hoe dit gevoelige onderwerp te regelen. Er zijn staten waar een meerderheid van de inwoners overtuigd is dat abortus gelijk staat aan moord. Deze burgers hebben nu het recht om wat zij beschouwen als moord op de meest weerlozen te stoppen. Deze nuancering wordt echter genegeerd door de Nederlandse MSM. Die deze mensen het liefste als religies-fundamentalisten neerzetten. Dit is euro-centrisch denken. De Amerikanen langs onze morele lat leggen. En een eenzijdig beeld schetsen van het nieuws.

2 REACTIES

  1. België. Het leukste land om links te laten liggen. Ik ben er al bijna 20 jaar niet meer geweest privé en al meer dan 10 jaar niet voor mijn werk.

    Ik begreep dat ze ‘dikke nekken’ als ondergetekende er liever zien wegblijven dan langskomen. Graag gedaan.
    Maar ik ben op mijn beurt wel teleurgesteld dat ik zoveel Belgen in NL tegen kom. Ze wonen hier. Gaan hier naar evenementen. Of op vakantie. Zo wordt operatie ‘dikke nek’ geen succes.

    In België hebben veel mensen vuurwapens. Daar hoor je zelden iets over in negatieve zin. Weet iemand hoe het daar wel of niet werkt?

  2. België is een Democratie zoals deze is bedoelt! demografisch verdeeld tussen Vlamingen, Walen en een Duitssprekende minderheid. Het maken van wetten door het parlement is een titanenstrijd tussen Vlamingen en Walen géén opgelegd pandoer zoals is Nederland (Torentje) En zoals Churchill reeds zei “vertrouw enkel de statistieken die je zelf maak. Het Grondwettelijk Hof beslist uiteindelijk of de wet niet in strijd is met de Grondwet en de Rechters mogen de wetten toetsen aan de Grondwet in tegenstelling met Nederland.
    De zorg is fenomenaal kost voor de burger €.64.- p/j (basis) er is een medicijn tegen resistentie antibiotica (fagen) in Nederland ga je deaud!

Comments are closed.