Vrijspreker: U denkt dat de media en de centrale banken gaan proberen geloofwaardigheid terug te winnen. Waarom?

Opperdienaar: Er is zo’n golf in waanzin geweest, dat de instituten veel van hun geloofwaardigheid verloren hebben. Je kunt de kijkcijfers van bijvoorbeeld CNN als voorbeeld nemen. Vergelijk ze met die van Joe Rogan. Maar ook de website van de FED krijgt waarschijnlijk minder views dan die van mises.org. Zeker rond covid zijn ze een brug te ver gegaan denk ik.

Fauci is weer opnieuw geïnfecteerd is en Biden heeft ook weer opnieuw covid samen met bijna iedereen die dubbel gevaccineerd en geboosterd is. Het aantal ‘doodsoorzaak onbekend’ doden in sommige landen is opeens de grootste categorie. De Duitse media beginnen toe te geven dat er aanzienlijke vaccinatieschade is. Er zijn 18% meer ambulance ritten sinds de vaccinaties. Natuurlijk is iedereen die vragen stelt nog steeds een wappie en wordt hem gelijk om zijn medische diploma gevraagd. Toch is het allemaal wat minder hard dan voorheen.

Maar ook centrale banken, die enorme hoeveelheden geld hebben gecreëerd en het inflatie monster ontketenden, zijn bezig hun geloofwaardigheid terug te winnen. Na renteverhoging door de FED, is ook de ECB voorzichtig begonnen de rente naar 0% te verhogen.

Vrijspreker: Maar waarom denkt U dat ze geloofwaardigheid gaan proberen terug te winnen en niet de hoeveelheid represssie opvoeren?

Opperdienaar: Bij de laatste Davos WEF bijeenkomst werden er maar liefst 12 sessies gewijd aan het probleem dat de elites van de wereld elkaar onderling steeds meer vertrouwen, maar dat ze hun plebs zijn kwijtgeraakt. Dat is nogal een probleem voor ze. Het is niet eenvoudig met meer repressie op te lossen en het propaganda mes is bot aan het worden. Als je Amerikanen vraagt wat het grootste gevaar in hun leven is, noemt maar 1% klimaatverandering. Kijk eens wat daar tegen aan gegooid is? 8 van de 10 Nederlanders hebben het wel gehad met Marx Rutte.

Fauci werd laatst geïnterviewd en in plaats van de normale niet aflatende adoratie, kreeg hij zelfs bij CNN de vraag wat hij dacht van het onderzoek dat Republikeinen beloofden naar hem in te stellen als ze in November de verkiezingen wonnen. Zijn reactie was net als die van Rutte:”Ik gaf alleen maar adviezen door’. Je voelde hem afstand nemen. Natuurlijk blijven ze wel volop ‘alternatieve verklaringen’ verzinnen voor hartaanvallen en ketters als wappie bestempelen, maar ze zullen denk ik toch wat rotte appels gaan verwijderen om de geloofwaardigheid op te krikken.

Deze NBC journalist klaagt ook dat de mensen hen niet meer vertrouwen. Het mediacommissariaat stelt 3 onderzoeken in naar belangenverstrengelingen bij de NPO. Niet dat daar wat uit gaat komen, maar net als bij de toeslagenaffaire van de belastingdienst, zijn ze gewoon een brug te ver gegaan en dan moet er iig even een toneelstukje worden opgevoerd dat er schoon schip gemaakt is en dat je ze van nu af aan weer helemaal kunt vertrouwen. Want alleen maar repressie opvoeren, is altijd de allerlaatste zet die een regime maakt.

 

 

 

 

9 REACTIES

 1. De media en Staat zijn zeer verweven met elkaar. Dit is niet vreemd omdat er subsidie naar de NPO omroepen gaan. Daarnaast zijn politieke ideologieën de basis van de partijen, en mensen blijven mensen. Op het moment dat de schapen weer gaan luisteren zie je dat de strategieën nooit zijn weggeweest, hoogstens on hold gezet. Het politiek apparaat verandert niet veel.
  Er zijn te veel mensen die een geldelijke belang hebben, om de status qua vast te houden. Als de nieuwe partij lijn gascentrales en kerncentrales wordt, zie je iedereen deze lijn volgen, om weer geld binnen te krijgen.

 2. Ik zie in vrijwel elke krant vandaag een artikel over ontzettend blij wij moeten zijn met onze mark.
  Kan nooit toeval zijn want het staat overal.
  Dus hij doet behoorlijk ze best om zijn geloofwaardigheid weer terug te winnen.
  Ben benieuwd hoeveel stom stemvolk hier nou weer in trapt.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/454839333/premierschap-heilig-voor-rutte-die-record-lubbers-breekt-de-idealist-heeft-hij-goed-weten-te-verbergen

  https://www.volkskrant.nl/kijkverder/v/2022/de-vier-momenten-die-van-rutte-een-recordpremier-maakten~v556152/

  https://www.parool.nl/nederland/rutte-regeert-het-langst-en-floreert-als-het-moeilijk-wordt~b00fd675/

  • Als je bij ieder van die bovenstaande kranten kijkt dan krijg je eerst zo’n cookie-icoontje dat je moet toestaan, ze zijn állemaal van DPG-media, het maakt niet uit welke krant in Nederland momenteel, allemaal in hadden van een wazige buitenlandse investeringsmaatschappij, holdings, rijke families etc. etc. De slogan ‘lügenpresse’ die je in Duitsland vaker ziet bij demonstraties kan niet helderder aangetoond worden. Zelfs wikipedia kan er niet (helemaal) meer omheen: https://nl.wikipedia.org/wiki/DPG_Media

 3. Newsflash,

  Die verrader hoeft helemaal geen belasting geld te misbruiken om de mensen om te krijgen.
  Want eenmaal wakker, is dat een onmogelijke taak.
  Steevast vanaf het millenium de druk opvoeren, en het moet er natuurlijk uit zien of we nog heel veel mensen hebben die nog in geloven dat Nederland bestaat..

  Zoniet, helpt natuurlijk ALLE media nog even mee om markje een hart onder de riem te steken.
  Ik denk dat velen wel iets anders in gedachten hebben behalve een hart.

  Ook dit het de beste aan zich zelf te danken, dus hoef je daar geen medelij mee te hebben.
  Honderduizenden, zoniet miljoenen op elke manier die ze maar kunnen verzinnen om het volk te decimeren. En iedereen bljift lekker in de stroom van de achterlijke informatie hangen, op het moment dat er totaal geen bevestiging meer over hoeft te zijn.
  Maar ja, de timing he ?

  Die wordt zodanig in gezet dat het natuuurlijk voor het kartel het beste uitkomt..
  En iedereen bljift lekker toekijken hoe Korea aan de noordzee word geimnplementeerd.

 4. Geloofwaardigheid terug winnen kan de overheid alleen als ze misstanden die ze heeft veroorzaakt corrigeert en vergoedt.
  Anders zal iedereen het gevoel houden dat je wordt bestolen en belazerd door je eigen overheid en daar niets tegen te doen valt. En dat zal elke aan de burger gevraagde medewerking onmogelijk maken.
  Met kwade honden is het slecht jersen eten.

  • Toch merk ik wel eens met mensen die ik overtuigd had dat de staat niet je vriend was, dat als je ze 2 jaar niet gezien hebt en ze hebben al die tijd weer naar het journaal gekeken, ze soms toch weer terug gegleden zijn in hun oude patroon.

   • Mijn vader merkte dat al toen hij uit krijgsgevangenschap terug kwam. Hij heeft ons nooit opgestookt maar toen ik na zijn dood zijn papieren vond, begreep ik hoe hij en zijn collega’s door de Staat waren gebruikt.
    Met mijn gevoel voor de Staat en alle machthebbers komt het nooit meer goed. Ik ben niet gewelddadig maar naar enige medewerking mijnerzijds kan de Staat fluiten.

Comments are closed.