ONTHULLENDE LICHAAMSTAAL tijdens de G7-bijeenkomst juni 2018 in Quebec, Canada. Merkel en Macron, beiden banden met de ‘Young Global Leaders’ en WEF, voor president Trump, die net als PM Abe, met gevouwen armen en gezichtsuitdrukking onverholen afwijzing toont. In wat voor velen de grootse verkiezingsfraude in de moderne geschiedenis was vertrok Trump als president, Japan’s sterke man Abe werd deze maand afgeschoten.

De moord op de Japanse ‘schaduwshogun’ Abe roept veel vragen op. De langstzittende premier en achter de schermen nog steeds sterke man van Japan, Shinzo Abe, werd op 8 juli vermoord. Voordat hij 14 september 2020 voor de tweede keer aftrad als premier, na negen jaar aan de macht te zijn geweest, speelde Abe een belangrijke rol in de eigen weg en de economische opleving van Japan. Terwijl Abe in het Westen gezien werd als globalist, zagen Japanners hem juist als de grote beschermer van het land tegen de wereldwijde globalisten.

Na deze aanslag mobiliseerden de ‘factcheckers’ van de globalisten zich. Volgens Reuters was er ‘geen bewijs’ dat Abe werd vermoord omdat hij ongehoorzaam was aan WEF-bevelen. Deze paniek van de factcheckers volgde nadat in Japan zich steeds meer geruchten begonnen te verspreiden dat het officiële verhaal van een eenzame militaire moordenaar niet waar was. Dit begon zich ook buiten het land verder te verspreiden, niet in de laatste plaats via social media. Sommige opmerkingen waren pure speculatie, maar andere waren gebaseerd op bevestigde eigenaardigheden in deze aanslag. Het Londense persbureau Reuters en andere mainstream nieuwsbronnen reageerden op tweets in een poging om de toenemende twijfels de kop in te drukken: ‘Geen bewijs dat Shinzo Abe werd gedood omdat hij WEF-bevelen niet opvolgde.’ De tweets echter: ‘De vermoorde Japanse premier heeft de bevelen van het WEF niet opgevolgd. Hij verplichtte covidvaccins niet, stuurde 1,6 miljoen vaccin-doses terug en gaf Japanse burgers Ivermectine.’ De ‘checkers’ konden geen bewijs leveren voor hun ‘check’ en bevestigden dan maar dat de tweet correct was met betrekking tot 1,6 miljoen Moderna-doses die waren teruggestuurd, omdat ze noch “veilig” noch “effectief” waren. Japan onder Abe heeft nooit opgeroepen tot (bijna) verplichte vaccinaties, zoals in zo veel andere landen.

Japanse bronnen bevestigen intussen dat er aanhoudende geruchten in het land zijn dat de moord een ‘hit job’ was omdat de nog steeds zeer invloedrijke Abe tegen de agenda van de globalisten inging. Ze leggen uit dat Abe buiten Japan vaak werd gezien als loopjongen voor de globalisten maar dat het vanuit Japans perspectief precies het tegenovergestelde was. Ze leggen uit dat hij juist altijd had gehandeld om de eigenheid en soevereiniteit van Japan te beschermen. En dat het WEF en andere globalistische actoren, die geselecteerde Japanners naar exclusieve universiteiten en ‘WEF’s Young Global Leaders’ sturen, er in hun land niet in zijn geslaagd om hen in leidinggevende posities te krijgen. Dit omdat Japan een oude traditie heeft dat de leiders van het land altijd naar binnenlandse universiteiten moeten zijn gegaan.

Japan onder Abe heeft nooit toegestaan dat de globalistische US-Big Tech hun instellingen infiltreerde, zodat zij de informatiestroom in het land niet konden monitoren en controleren. Japanners geven de voorkeur aan hun eigen taal, wat een “beschermende barrière” creëert. Engelstalige social media worden in het land slechts in geringe mate gebruikt. Abe maakte wel gebruik van de Corona-hysterie om de grenzen te versterken, maar legde vrijwel geen binnenlandse beperkingen op. Abe speelde een spelletje met globalisten als dat het land ten goede kwam, maar zorgde ervoor dat zij werden uitgesloten van de Japanse IT- en mediawereld, het onderwijs en het bankwezen. En dát zijn de belangrijkste manieren van globalisten om een natiestaat te ondermijnen, iets wat Abe hen tot hun grote ergernis steeds had geweigerd.

Abe’s economische theorie, “Abenomics”, was het creëren van een duurzame groeistrategie met behóud van een sterke éigen Japanse cultuur Hij wilde Japan herstellen als economische macht, en was daarmee goed op weg. Shinzo Abe werd vaak beschreven als conservatief en zelfs zeer nationalistisch – ‘ultranationalistisch’ in de mainstream-media van het Westen, wat verschillende uitdrukkingen aannam. Een daarvan was in 2015 toen de regering Abe, ondanks sterke druk van het Westen, gewoon weigerde migranten uit het Midden-Oosten en Afrika op te nemen. Abe verklaarde dat Japan zijn eigen problemen had op te lossen en daarom geen immigranten accepteerde. Abe koos er in plaats daarvan voor om de voorkeur te geven aan kortlopende werkvisa voor migrerende werknemers, zodat ze ‘voor een beperkte tijd konden werken en inkomen konden verdienen en vervolgens naar huis konden terugkeren’.

Abe had óók een duidelijke agenda voor de herontwikkeling van het Japanse leger, maar alleen met als doel om de éigen belangen van Japan te verdedigen. Het vermogen van Japan om militair op te treden werd na de Tweede Wereldoorlog namelijk zeer streng gereguleerd. Abe wilde deze impasse alleen maar doorbreken maar niet de hele Japanse ‘vredesgrondwet’.

Twee weken na de moord op Shinzo Abe echter, besloot de huidige Japanse premier Kishida; van dezelfde partij als Abe; al om deze vredesgrondwet te wijzigen. Het Japanse militarisme neemt dus toe op het moment dat de wereldwijde globalistische krachten werken aan een grotere confrontatie met Rusland en China. Japan is voor de VS absoluut cruciaal om China in zijn directe omgeving te kunnen uitdagen. Japan als militaire macht is nu niet langer taboe. Premier Kishida heeft daarmee de soevereiniteit van het hele land kunnen opofferen, zónder nog last te hebben van ‘schaduwshogun’ Shinzo Abe.

1 REACTIE

  1. Als Azië gaat samenwerken, dan hebben zij de potentie om een grootste macht te zijn. Dan hebben zij het grootste leger, zeemacht en luchtmacht. Maar, de landen in Azië vechten altijd tegen elkaar.
    Het westen en de rest van de wereld mogen blij zij, dat de landen in Azië dit niet zien.
    Net als wij, wij zijn de oorlogen van voorouders aan het vechten. Teveel geschiedenis…

Comments are closed.