Als Duitsland een persoon zou zijn dan is de volgende raad van levensbelang: Het is tijd om te stoppen jezelf te onderwerpen voor het zogenaamde ‘goede’ van de EU. Het is tijd om de volledige controle over je binnenlandse en buitenlandse beleid te nemen. Zonder inmenging van hooghartige en hypocriete bemoeizuchtige wereldelites. Te doen wat het beste voor jezelf is. Je zult aangenaam verrast zijn dat wat goed is voor jezelf, ook goed is voor je naasten, Europa en de wereld.

Hier zijn vier mislukte beleidspunten die moeten worden beëindigd:

De groene energieprojecten.
Lidmaatschap van de Europese Monetaire Unie (EMU).
Lidmaatschap van de Europese Unie.
Lidmaatschap van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO) en de economische sancties tegen Rusland.

Geen van deze beleidsmaatregelen werkt. Zoals de Amerikaanse cabaretier Will Rogers zei: “If you find yourself in a hole, stop digging.”

Stop de groene energieprojecten. Dit is een goede plek om te beginnen, aangezien uw hardwerkende burgers deze winter waarschijnlijk zullen bevriezen. Het groene energieproject, geboren uit het hysterische angstmodel van de opwarming van de aarde en klimaatverandering, zal Duitsland of enig ander land nooit van stroom kunnen voorzien. Het is mislukt en onhaalbaar. Schrap alle door de overheid gefinancierde groene energieprojecten, stop alle subsidies voor “groene energie” en wens de private partijen het beste. Natuurlijk, misschien is er hier en daar een niche voor wind en zon, maar het nationale doel om fossiele brandstoffen te vervangen moet worden opgegeven. Je kunt je huizen niet verwarmen en een industriële economie laten draaien op groene energie.

Laat de euro varen en voer de Duitse mark opnieuw in. Als er ooit een wedstrijd zou zijn voor ’s werelds meest dwaze valutablok dan zou de Europese Monetaire Unie (EMU) alle prijzen winnen. Zoals Claudio Grass onlangs uitlegde, is de euro slechter dan zelfs een door de staat gesponsorde fiat-valuta. Het heeft niet één nationale eigenaar maar negentien, en een meerderheid wil meer euro’s drukken. Het is de tragedie van de meerderheid toegepast op valuta. U hebt één stem bij de besluitvorming over het EMU-beleid, net als Cyprus en Malta, ondanks het feit dat u de op drie na grootste economie ter wereld bent, de grootste in Europa en waarschijnlijk het industrieland met de beste overheidsfinanciën.

Verlaat de Europese Unie. Groot-Brittannië deed het en de UK stopte niet (ondanks de MSM voorspellingen) ook al hebben ze zich nog niet van alle EU banden gezuiverd. De EU is een gesloten handelsblok, wat betekent dat het vrije handel tussen leden heeft, maar hoge tarieven voor niet-leden. Dat slaat nergens op. Accepteer gewoon eenzijdige vrijhandel met de wereld. Het werkte voor Groot-Brittannië in de negentiende eeuw, en het zal in de eenentwintigste eeuw werken voor elk land dat slim en dapper genoeg is om het te doen. Dit is slechts het economische argument om de EU te verlaten; er is ook een essentieel niet-economisch argument. De EU is van een gesloten economisch handelsblok gegaan naar het nastreven van wat haar voorvechters een “steeds hechtere unie” noemen; dat wil zeggen, de EU wil de soevereiniteit van haar leden vernietigen en de rol op zich nemen van een megastaat die wordt geregeerd door de bureaucratische elites in Brussel. Uw Bondsdag beslist alleen of Duitse winkels op zondag bier mogen verkopen en andere wereldschokkende problemen. Het is een tot mislukken gedoemde nachtmerrie die teruggaat naar het Heilige Roomse Rijk en is nagestreefd door megalomane staatslieden als Napoleon, Stalin en Hitler.

Verlaat de NAVO. Dit is cruciaal om de volledige soevereiniteit terug te krijgen. Zolang Duitsland in de NAVO blijft, zal het worden geregeerd door de Verenigde Staten. Duitsland zal geen eigen buitenlands beleid hebben dat gebaseerd is op zijn speciale behoeften in zijn deel van de wereld. Het verlaten van de NAVO en de EU zal betekenen dat Duitsland de economische sancties tegen Rusland kan laten varen. Deze sancties falen en treffen in hoge mate de eigen bevolking. De oorlog zal eindigen in een overwinning voor Rusland en een opgedeeld Oekraine, daar veranderen sancties helemaal niets aan. Duitsland heeft terecht nauwere banden met Rusland nagestreefd sinds de oude Sovjettijd, te beginnen met Willy Brandts Ostpolitik. Net als de Tweede Wereldoorlog is de Koude Oorlog al tientallen jaren voorbij. Tijd om uit deze mentale dwangbuis te komen en verder te gaan met Realpolitik. Duitsland kan en moet het voortouw hierin nemen.

Kortom, op deze manier kan Duitsland zichzelf redden van een economische en politieke ineenstorting. Daarnaast is het opgeven van deze vier mislukte beleidsmaatregelen een positieve katalysator zijn voor verandering in de wereld. Het is meer dan waarschijnlijk dat de EMU en de EU zelf gaan instorten en dat veel Europese landen Deutschmarklanden gaan worden in plaats van hun eigen munteenheid te herstellen.

In dit geval zal Duitsland, de fiscaal en monetair meest verantwoordelijke natie in het Westen, de munt zelf beheersen en het lot van hyperinflatie voorkomen waar de euro nu op afstevent. De dollar zelf zal gedwongen worden te hervormen om handel te drijven met een nieuw, beter en vreedzamer Europa. U kunt en moet snel handelen.

Bron: Mises 

4 REACTIES

 1. er is al teveel haat gezaaid
  https://hetanderenieuws.nl/2014-oorlogshitsers-hans-van-baalen-en-guy-verhofstadt-stoken-op-het-maidan-plein-in-kiev-engels-gesproken/
  De lakmoesproef komt deze winter als Duitsland doorgebrek aan gas de huizen niet kan verwarmen en massaal de electrische kacheltes aanzet en daarmee het Europese stroomnetwerk onderuittrekt.
  Het Twee-plus-Vier-verdrag zal uit de kast gehaald worden om ze tegen te werken; https://nl.wikipedia.org/wiki/Verdrag_inzake_de_afsluitende_regeling_met_betrekking_tot_Duitsland
  De roep binnen de EU zal steeds sterker klinken?

 2. De vs eruittrappen!
  Hiermee laten ze zien dat de nazi’s de 2de wo gewonnen hebben?

 3. Dat slaat allemaal ook op Nederland trouwens, het is 125 neutraal geweest en had na Duitsland de sterkste munt, dreef handel met iedereen en liet zich door geen supermacht de wet voorschrijven, totdat de nazi’s daar een einde aan maakten, die dat trouwens ook deden voor de Duitse zelfstandigheid, beide landen zijn nu, in ieder geval cultureel, bezet gebied van uncle sam. Als Duitsland dat zou doen zouden vele landen volgen, waarschijnlijk heel Scandinavië (Noorwegen en Ijsland doen dat al, beide geen EU-lid), een vrijhandelsverdrag ( meer niet) en zo aansluiten bij dat blok en GB zou álle landen goed doen. De VS stort toch binnen een aantal jaren ineen, we kunnen beter binnenkort al een eigen koers varen. De pizzabodem daarvoor wordt deze winter al gelegd, let maar op.

Comments are closed.