Toevallig? De meest efficiënte voedsel producerende landen hebben ineens een stikstofprobleem. Hier een vertaald artikel van Doug Casey over wat er nu in Canada gebeurt.  In samenhang met deel 1 in Nederland. U bent gewaarschuwd.

“Op lege magen en menselijke ellende bouw je geen vreedzame wereld” (Norman Borlaug)

Trudeau zet door met reductie van kunstmest.

Het verkooppraatje van Trudeau is dat door de uitstoot van stikstof oxiden (zoals lachgas) te verminderen, de centrale planners de planeet zullen redden van gegarandeerde vernietiging. Zoals elke foute oorlog, waarbij het doel zo ruim is gedefinieerd dat het een blijvende en onwinbare oorlog garandeert (zie  bijv. de oorlog tegen “terror”, ‘drugs’ en de oorlog tegen “haatdragende taal”), heeft ook deze een hoog puinhoop gehalte ernaar toe, vergelijk de onzin in deel 1. Het doel is nu “stikstof emissies uit agrarische bronnen”. En ze zijn van plan die in Canada met 30% te verminderen in 2030. Voor de landbouw betekent dat het terugdringen van kunstmest.

Laat ik bot zijn. Het onvermijdelijke gevolg is massale hongersnood.

Boeren zullen merken dat hun bedrijf onder grote druk staat omdat ze gedwongen worden om de eindjes aan elkaar te knopen en tegelijkertijd de productiviteit te verminderen. Hierdoor zullen er veel failliet gaan. Maar wees niet bang, hun land zal worden gekocht door mensen als Bill Gates, Blackrock en de overheid via verschillende “collectieve instanties”, die via medeplichtige media zullen verklaren dat dit vanzelfsprekend nodig is “voor het welzijn van iedereen”. Het netto resultaat is een catastrofale daling van de totale voedselvoorziening en mensen zullen verhongeren. We zullen te horen krijgen dat “de oude manier niet duurzaam was” en we zullen kunstmatige in het laboratorium gekweekte isht aangeboden krijgen dat ten onrechte zal worden aangeduid als voedsel en speciaal vlees. Het is geen van beide en zal, net als fructose-glucosestroop, mensen verder verzwakken en ziek maken. Een eeuwigdurende, nooit eindigende cyclus van afhankelijke, mentaal- en fysiek zieke mensen die voor hun voortbestaan ​​afhankelijk zijn van de technocraten.

Stikstof is DE belangrijkste voedingsstof voor gewassen. Door de uitvinding van kunstmest kon de mensheid binnen een eeuw groeien van een bevolking van minder dan 2 miljard tot bijna 8 miljard.

Geen kunstmest betekent geen voedsel.

Lachgas (N2O) wordt gegenereerd als onderdeel van stikstofkunstmest. De puntschoenen en hun “gesanctioneerde” experts hebben N2O gecategoriseerd als een extreem krachtig broeikasgas naast methaan. Waarom N2O en methaan? Nou, N2O treft direct ALLE gewassen en methaan raakt direct alle gekweekte dieren. De dreiging van klimaatverandering wordt gebruikt om volledige en totale controle over de hele voedingsindustrie te krijgen. Een grote prestatie.

Canada is wereldwijd een van de belangrijkste landbouwspelers. Dat betekent dat het een exportkrachtpatser is. Maar dat kan niet zonder stikstofbemesting.

Canada produceert 8% van ’s werelds verhandelbare tarwe, 10% van de verhandelbare gerst en meer dan 50% van de verhandelbare koolzaad.

Verminder het stikstofgebruik met 30%, en u zult niet zomaar een vermindering van 30% in de voedselproductie van Canada zien. Zo werkt het niet. Verminder het gebruik van stikstof met 30% en je hebt complete boerderijsluitingen. Stel je een bedrijf voor waar, als voorbeeld, je marges 20% zijn (ze zijn minder in de landbouw) en je ziet een productiedaling van zeg 30%. Dan ga je failliet, 100% dicht. poef! Weg! Sommigen zullen het natuurlijk overleven, maar de productie-instorting ligt boven de 30%. En dat alles is  van de wereldmarkt verdwenen.

De wereldwijde voedselonzekerheid neemt nu al snel toe.

Zoals we vóór COVID al aangaven, hadden we te maken met een bullmarkt in landbouwprijzen, simpelweg vanwege de energiecomponent. Nu is het natuurlijk veel, veel erger. De wereld staart in de loop van een dreigende humanitaire catastrofe op een schaal die sinds het midden van de 20e eeuw ongezien is.

Het besluit van de Canadese en Nederlandse elites om het stikstofgebruik tegen te gaan is niets minder dan een doodvonnis voor miljoenen mensen wereldwijd om te sterven van de honger. De zelfingenomen houding van Canadese en Nederlandse WEF-verkopers staat op het punt om onnoemelijk menselijk lijden te veroorzaken.

Het enige positieve van deze situatie is dat met elke daaropvolgende sluiting en lockdown vanwege dit rampzalig beleid, de bevolking bozer zal worden.

14 REACTIES

 1. Dit riekt naar het laten verhongeren van mensen die het niet kunnen betalen en dat zijn veelal mensen zonder opleiding. Een WEF-plannetje om de wereld te zuiveren van “opvreters”?
  Dat is waarom je alleen nog oog moet hebben voor jezelf en je dierbaren.

 2. Zo zoeken ze een reden om er op los te rammen wanneer bevolking in opstand komt.
  Om er zo nog even een totale politie staat er door te drukken.
  Zodat ze behalve boos zijn ook nog angstig door het leven zullen gaan.
  Uiteindelijk zullen ze het verliezen, maar daar houden ze geen rekening mee.
  Maar wat Winston ook al aangeeft, heb dan alleen nog oog voor jezelf en je dierbaren.
  Want op je medemens hoef je niet echt te rekenen als iedereen hetzelfde probleem heeft.

 3. Er is een levendige handel in stikstofrechten en dat wordt volledig aan de vrije markt overgelaten. Zo kunnen stoppende boeren veel geld vragen voor hun stikstofruimte en wordt het opgekocht door de overheid, projectontwikkelaars en grote industriële partijen.

  Online worden duizenden kilo’s stikstof aangeboden op sites als ammoniakrechten.nl, die zichzelf ‘de marktplaats voor stikstofrechten’ noemt. NRC meldt dat aanbieders daar meer dan een half miljoen kilo stikstof in de etalage hebben staan. Deze stikstofruimte werd tot enkele jaren geleden vaak gratis door de overheid toegewezen. Boeren die de grootste vergunningen aanvroegen, zijn nu spekkoper.
  https://www.welingelichtekringen.nl/economie/3596351/overheid-en-grote-partijen-kopen-stikstofruimte-over-van-stoppende-boeren.html

 4. De 7 plagen van Exodus en nog wat van Openbaring worden door de ‘leiders’ opgeroepen in hun arrogante zelfgenoegzaamheid. Eerst gaat het nog om de gerst en de tarwe; het volksvoedsel; dat steeds duurder gaat worden, de producten voor de rijkeren, de wijnstok en olie, dan nog niet, in een later stadium zullen dan ook die prijzen gaan exploderen en ook voor de rijkeren niet meer te betalen zijn, aldus de ‘profetie’ in een notedop.
  Die leiders die dat allemaal doorvoeren zijn állemaal van de zogenaamde vrije wereld, de westerse wereld, de wereld van de échte ‘democratie’, waar hooguit zo’n 1 miljard mensen wonen. Dat valt op een gegeven moment de overige bijna 7 miljard mensen die daar niet wonen natuurlijk op. En wat denk je dat die gaan doen als ze hun eigen kinderen alwéér met een lege maag naar bed moeten sturen. Dat wordt de ‘4 ruiters’: honger, ziekten/ plagen, burgeroorlogen en oorlogen; ze veroorzaken een wereldwijd bloedbad dat ook zij níet in de hand kunnen houden. Het ontbreekt er nog aan dat dan een mega-meteoriet inslaat of kernraketten afgeschoten worden en de Apocalyps is helemaal vervuld, of ‘Mad Max’.

 5. Bovenstaand artikel klopt 100%

  Trud is een vies WEF mannetje, maar…
  De provinciale machten zijn hier enorm westers georiënteerd , niet Laurentien-elite , en favoriet bij de bevolking

  Een Canadese provincie heeft een grote mate van zelfstandigheid
  Bovendien heeft bijna iedereen hier wapens, die trud nu ook probeert af te pakken
  Trud komt hier bijna nooit(is te gevaarlijk voor die slang)
  En als hij hier komt, is het totaal onverwachts en deelt hij geld uit aan bijv.
  Bejaarden clubjes die al aardig dement zijn.votes buying

  Above story is true, but will not be implemented without blood shedding

  Besides that: western canada(Saskatchewan) has the biggest fertilizer mines in the world, and employs thousands

 6. Heren als Füllmich en bijv. Trump zijn valse hoopgevers die mensen aan het lijntje houden. Nergens is concreet bewijs dat ze ook maar iets hebben bereikt waaruit zou moeten blijken dat hoop gerechtvaardigd is en de cabal het loodje

  Niets zal komen wat ook maar een sprankje hoop rechtvaardigt. Bereid u maar voor op niets anders meer dan dat waar zelfs een doorsnee zogenaamde dictator nog de dunne poep van in de onderbroek krijgt.

  We staan nog maar aan het begin van één van de grotere omwenteling ooit.

  Eenmaal het begin afgerond en aan het einde het totale controle-systeem operationeel, wordt dit een permanente en onvoorstelbare oorlog tegen de menselijkheid die nooit meer zal eindigen. In ieder geval voor niemand op vredige wijze.

  Zelfs het recht op een (fysiek) leven zal mensen worden ontnomen en daarvoor in de plaats komt verplicht sterven en zal hetzelfde zijn als niet geboren mogen worden en wie wel bij uitzondering mag leven zal niets anders zijn dan een dienstbare hersenloze artificiële slaaf van de elite. Dit wat gaat komen gaat ver voorbij fictie en het voorstellingsvermogen te boven en kunt het zo gek niet bedenken, zelfs niet in de ergste nachtmerrie dromen, het ondenkbare zal gebeuren.

  • Zat dus helemaal fout met mijn absurde erectie…reactie, het wordt nml. fantastisch, er ligt voor iedereen een mooi, zorgeloos leven en geweldige toekomst in het verschiet. Mooier kunnen ze het niet alleen maken, maar zelfs zoveel malen makkelijker. ‘k Zet alle hersenspinsels meteen bij het grofvuil, doe de riemen vast en geniet van de aangekondigde heerlijke droomrit in de rollercoaster van het nieuwe leven. https://businessam.be/2030-er-geen-bezit-meer-geen-privacy-en-alles-gaat-om-ter-best/

   • The black hole of hell….tunnel of love, peace and unity.

    In geen enkele gebedsruimte, noch zo groot of indrukwekkend, zullen de doelstellingen van een zorgeloos en vrij leven in een aards paradijs zo waarachtig, zuiver en mooi gepredikt kunnen worden als in de gebedshuizen van het WEF en geen verkondigt woord ervan zal gelogen zijn. Hier wordt de zuivere waarheid gepredikt…..“We zullen één grote gelukkige familie van broeders en zusters zijn, met rood-zwarte vlaggen parades houden, in gelijke tred, met gestrekte arm en stralend van geluk” De tranen van het lachen om zoveel leugens geluk lopen over mijn wangen. https://www.globalgoals.org/goals/

    𒆜🆆🅴🅵 🅼🅰🅲🅷🆃 🅵🆁🅴🅸𒆜

  • Die samenwerking met private partijen is een prima idee. Onze wijkvereniging huurt al enkele jaren een particuliere beveiliginsdienst in. Die werken zoveel beter dan de gemeentepolitie, dat het aantal inbraken in de wijk inmiddels is gehalveerd.

   Die zogenaamde privatisering is ook uit nood. De overheid trekt steeds meer taken naar zich toe, verzint zelfs nieuwe, en heeft per taak steeds minder geld ter beschikking, terwijl alles fors duurder wordt. Belastingen nog verder verhogen stuit op teveel weerstand.

   De kwaliteit van de overheids dienstverlening holt daarom al jaren achteruit. Nergens is nog voldoende geld voor, terwijl er natuurlijk ook steeds meer belastinggeld wegvloeit richting het alsmaar groeiende leger parasieten en hun gesubsidieerde organisaties.

   Uiteindelijk dondert het kaartenhuis vanzelf in elkaar.

 7. Lijk wel dat de nwo radeloos, reddeloos verloren is wanneer gaat het klappen?

Comments are closed.