Gisteren waren het de toeslagouders, ik zweeg

Vandaag zijn het de boeren, en ik zwijg nog steeds

Morgen ben ik aan de beurt en er is niemand meer die spreekt

Geld spreekt, U kunt doneren aan Farmers Defense Force.

Er is al 70 k binnen!

Of koop hier uw shirt, klompen of vlag.

22 REACTIES

 1. Het is toch absurd dat je als volwassen persoon met gezond verstand gedwongen wordt om met de overheid aan tafel te zitten om te praten over een denkbeeldig stikstofprobleem. Andermans hersenspinsel als waarheid opgedrongen krijgen, het lijkt mij een zwaar psychotische toestand. Het is geen wonder dat stikstofbemiddelaar Remkes na het gesprek met de boeren zegt dat er sprake is van een stevige vertrouwenscrisis. Het heeft onder deze omstandigheden voor boeren totaal geen zin om met de overheid om de tafel te zitten. Ze worden gewoon niet serieus genomen.

 2. Voor elk individu is het WEF voor 12

  Uit de monden van burgers, midden- en kleinbedrijf tot aan de boeren en tuinders, de ruggengraad van onze voedselvoorziening en de NL economie, hoor je uit (velen) hun mond helemaal niets tot weinig zeggen en blijft het oorverdovend stil over het as van het kwaad, het WEF als denktank en stuurgroep, de aanstichter, gangmaker en roerganger in de huidige problematiek die zich breed aftekent in de financiele, maatschappijke en het sociale leven en zich als een verstikkend oliedeken met name in Europa uitbreidt.

  De meest ernstige problemen; het afspuiten van de (wereld)bevolking met WHO/farma gif en het daarbij continu voorliegen over niet bestaande ziektes en zogenaamde gevaren voor de volksgezondheid tot aan de klimaatwaanzin met al z’n leugens daaromtrent, prijsopdrijvende leugens die op dit moment huishoudens en mensen over de rand van de afgrond drijven, met de verankering van regeringen, overheden, banken, de gevestigde media in handen van de minder-dan-1%, het is de WEF/Bilderberg en hun dictatoriale macht die leiden in het geheel. Wie de leden of grote machten zijn achter deze clubs is moeilijk te achterhalen, maar mag duidelijk zijn dat dit geen doorsnee mensen zijn, maar lieden die beschikken over ontelbaar veel geld, zoniet al het geld of ultieme macht over en/of invloed hebben op het geld(systeem). Het zijn de stille krachten die werken vanachter de schermen en werken vanuit het duister en zich ophouden buiten het zicht van de bevolking.

  Echter, hun revolutionaire, neo-bolsewistische plannen zijn openbaar, het WEF verteld en verklaard ze openlijk, al dan niet zogenaamd heimelijk gefilmd, dat ze regeringsleiders (met of zonder WEF tasjes) naar hun pijpen dansen.

  Democratie was al discutabel, maar WEF regeringen vegen hun reet openlijk aan de democratie af. Oppositie partijen zijn een farce geworden en doen braaf mee, zitten evenzo in de WEF pocket.

  Het volk dient onder dwang, met leugens en geweld als het moet, de WEF regering en overheid. Niet langer andersom, zoals het volk zich altijd liet wijsmaken.

  Boeren, Burgers en Buitenlui, je hoort ze nauwelijks openlijk hun beklag doen of hardop scanderen dat we/ze worden geregeerd, onderdrukt en uiteindelijk afgemaakt, opgeruimd en geliquideerd door het WEF en hun bonte stoet aan leden vertegenwoordigd vanuit de gehele wereld.

  Het WEF kan niet langer als een onschuldig praatclubje worden afgedaan en vormt een regelrechte bedreiging en gevaar voor de gezondheid, vrijheid en het leven.

  • Inderdaad. Het echte beleid wordt bepaald bij WEF, Bilderberg, megajachten, pedolaterale neuqfeesten en meer van dat soort achterkamertjes.

   Verkiezingen zijn er voor de show. Om de schapen de illusie van inspraak te geven.

 3. Als ik die website bekijk lijken ze nogal last te hebben van taalverwarring. Spreken ze nou Nederlands of Engels daar? Ik heb geen ponden of dollars voor ze. Als ze mijn euro’s wilen, lul dan normaal Nederlands, desnoods op z’n boerenfluitjes…

  Overigens heb ik wel gezwaaid naar de boeren gisteren laat in de middag. Ze stonden op een brug over de A9 vlakbij Alkmaar. Keurig hoor, niet eens met de trekkers dwars op de snelweg.

 4. De media met NU.nl voorop, proberen de mensen op te naaien tegen de boeren middels suggestieve berichten.
  U weet wel, NU.nl dat zich zelf heeft verklaard als de onpartijdige fact checker van de media.
  Trap er niet in en laat de boeren niet vallen, maar sta achter ze in de strijd tegen Dictators66 en de meelopers VVD, CDA,GL en CU.

 5. Het beleid wordt inderdaad restrictiever!
  Rovernheid lokt agressief beleid uit?

 6. Tegen elke dictatuur is het legitiem om je te verzetten; op elke mogelijke manier

 7. “Er is al 70 k binnen!”

  Heb zo het vermoeden dat er véél meer geld nodig is. Als boeren veel schulden hebben uitstaan bij banken dan kunnen ze hun bezit in rap tempo kwijtraken. Bijvoorbeeld als de bank in één keer het openstaande bedrag opeist. Daar zijn banken goed in. Als boeren de schuld niet ineens kunnen betalen dan gaat de openstaande schuld via de rechtbank naar de deurwaarder, volgt er beslag, openbare verkoop en zo raken boeren langs die weg hun bezit kwijt. Dat gaat rap.

  Ik zou eigenlijk wel willen weten hoeveel geld boeren nodig hebben om hun schulden af te betalen. Dan kunnen mensen doneren.

 8. Net voor de eeuwwisseling waren ze al bezig de mens te mindfucken.

 9. Er is een grootschalige bezitsoverdracht aan de gang van de “oude economie” (boeren, industrie, diensten) naar de profiteurs van de “nieuwe” economie. Aka Bill Gates koopt op grote schaal landbouwgrond en software-updates voor de informatie- en belastingdienst kosten oncontroleerbare vermogens die de banken worden opgelegd, het worden zo langzaamaan de nieuwe zwoegende accountants van de samenleving.
  Zulke overdrachten veroorzaken spanning in de samenleving. Een nieuwe stabiliteit hebben we nog niet gezien. Het zou me niet verbazen als door al het buigen hier en daar onherstelbare barsten gaan optreden. Ik zie de regering alleen maar olie op de vuren gooien.

 10. https://peilingen.maurice.nl/2022/08/stemming-7-8-2022/

  Al een maand publiceert De Hond geen actuele peilingen. De laatste keer was een maand geleden en toen bleek dat BBB nagenoeg even groot was als de VVD en veel groter dan D66 e.a.
  Dat mag natuurlijk niet. Dus nu een peiling van hoe het zou zijn als er een lijst Omtzigt zou zijn. En hoera, BBB zou flink wat verliezen aan een verzonnen lijst Omtzigt en dat is goed nieuws, toch?
  Helaas voor de Hond verliezen andere partijen ook aan zo’n verzonnen lijst. Wat de Hond doet is de aandacht en steun voor BBB in het door hem gewenste perspectief plaatsen.
  Weet je Maurice, wacht de verkiezingen maar eens af; wedden dat de lijst Omtzigt beperkt blijft tot een eenmanslijst?

  • Als je je aanmeld bij Maurice, dan kan je ook mee doen aan zo’n opinie peiling.
   Je moet je dus eerst aanmelden, zo werkt het bij Maurice.
   Dan krijg je vanzelf een mailtje met wat vragen om mee te kunnen doen.
   Maurice zoekt geen willekeurige mensen op maar stuurt een mailtje naar degene die zich aanmelden bij hem.
   Zo werkt het.
   En je kan net zoveel accounts aanmaken als jij maar kan bedenken op 1 mail adres.
   Ik heb het zelf namelijk een keer geprobeerd, iets van 10 had ik aangemaakt, en mij ook weer afgemeld.
   Dus een account voor elke politieke voorkeur, en je krijgt altijd dan een vragenlijst in je mailbox.
   https://home.noties.nl/peil/word-lid/

Comments are closed.