Zondag stemde Italië. Maandag was de ‘wereldorde’ van Soros geschiedenis. Hij, samen met zijn marionetten in het Europese Parlement die Europese landen willen regeren die niet van hén zijn, verloren de verkiezingen (en eerder ook al in Zweden).

“Ze vallen de nationale identiteit aan, ze vallen de religieuze identiteit aan, ze vallen de genderidentiteit aan, ze vallen de familie-identiteit aan. We zullen God, land en familie verdedigen. Want als ik maar een nummer ben, heb ik geen identiteit of wortels meer. Dan zal ik de perfecte slaaf zijn, overgeleverd aan de genade van de financiële speculanten, de perfecte consument.”

Zie op deze (ondertitelde) opname van deze overwinnings-toespraak van Meloni en begrijp waarom het establishment nu opeens zo in paniek is:

De Europese Unie, Hitlers plan, zal een omkering zien van de tirannie die het over Europa heeft gebracht. Vrije naties zullen hun vrijheden en soevereiniteit herwinnen door hun democratieën te redden.

Momenteel is de Europese Unie Hitlers plannen uit aan het voeren voor een economische, culturele en militaire superstaat die Europa met ijzeren vuist bestuurt. Een EU vastbesloten om gedrag, financiën, media, volksbewegingen en zelfs wat te denken te beheersen. Geen door het parlement bestuurde naties, maar tirannieke, autocratische, despotische ongekozen bureaucraten van de EU, die zich bemoeien met verkiezingen van naties en opgelegde Woke en Green New Deal-agenda’s die Europeanen deze winter zullen laten bevriezen. De EU-commissie, -parlement en haar rechtbanken zijn overgenomen door radicale Groenen en socialisten. Von der Leyen sprak slechts enkele dagen voor de nationale verkiezingen in Italië en zei: “Mijn benadering is dat welke democratische regering ook bereid is om met ons samen te werken, we samenwerken. Als het een moeilijke kant op gaat, heb ik het over Hongarije en Polen gehad, we hebben tools…”

FEDERALIST: “Een perfecte illustratie van de verwording van de EU: een onderdrukkend systeem gerund door bureaucraten die democratisch gekozen regeringen omverwerpen.”

REUTERS: “Matteo Salvini, het hoofd van de Lega en een deel van Meloni’s alliantie, veroordeelde deze opmerkingen als ‘schandelijke arrogantie’. ‘ Wat is dit, een bedreiging? Respecteer de vrije, democratische en soevereine stem van het Italiaanse volk!'”

Von der Leyen dreigde Italië zo met dezelfde aanbeveling om € 7.5 miljard voor Hongarije te bevriezen, vanwege “corruptie”. Maar de enige corruptie die te zien is, zelfs voor blinden, is die van de EU. “Rechtsstaat”, zoals geïnterpreteerd door gecorrumpeerde EU-rechtbanken, is een vloeiende EU-interpretatie waarmee landen nooit hebben ingestemd. Er is ook maar geen greintje bewijs om alle beschuldigingen van de EU te ondersteunen. Er is wél bewijs voor een paniekerige en impotente EU die haar macht dreigt te verliezen na haar Brexit-debacle, met nu haar zelf toegebrachte energietekorten, met haar dwingen van landen en mensen deel uit te maken van haar links-liberale democratie, genderfluïditeit, voornaamwoorden die in tegenspraak zijn met biologie, hoge criminaliteit, sociale onrust en jihadi’s die hun naties overnemen. Er is wel bewijs dat de enige agenda die een leider moet promoten Hongarije First is, of America First, enz.

Maar niet alleen landen als Hongarije, ook Visegrad-landen als Polen gaven al tegengas… met haar onderminister van Justitie Kaleta die Duitsland ervan beschuldigde de EU te besturen. “De voorzitter van de Europese Commissie suggereert dat als de Italianen een regering kiezen die Brussel niet bevalt, ze mogelijk fondsen blokkeren. Weer bewijs dat ‘rechtsstaat’ pure chantage is om méér EU-, of Duitse, dictaten op te leggen”. Dat is “democratie”,” voegde hij eraan toe. Het beleid van de EU wijst democratische kíezers echter categorisch af. Het dwingt wél af om kinderen les te gaan geven in bondage, masturbatie en groeps- en anale ‘seks’. Het importeert migranten die niets gemeen hebben met de Europese cultuur en, ja, geen waarde geven aan Europa. Hongarije verdedigt internationale erkende rechten. Niet gefabriceerde ‘rechtstaat’-wetten, verzonnen door ongekozen bureaucraten die landen willen controleren die niet van hen zijn. De ‘heropvoeding’ van complete samenlevingen is gewóón niet wat landen als Hongarije willen. Het is een vreedzame, bijna misdaadvrije, conservatievere christelijke natie, geen islamitische theocratie die wordt overspoeld door linkse activisten, islamitisch geweld en intolerantie, en NGO’s van Soros.

“Wat mij betreft … er is niets meer voor hen in de EU”, zei echter de Nederlandse PM Rutte. “Het doel is om Hongarije op de knieën te dwingen in deze kwestie. Ze moeten begrijpen dat ze deel uitmaken van de EU en de gemeenschap van gedeelde waarden die we zijn,” voegde Rutte eraan toe, volgens Euronews.

Dit is allemaal vol cynisme, omdat juist deze regeringen vrijheid beschermen, met name het recht van ouders om te kiezen voor het onderwijs dat aan hun kinderen wordt gegeven, een recht dat letterlijk staat in artikel 26 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, en het recht om hun kinderen op te voeden volgens hun eigen overtuigingen,  dat letterlijk staat in artikel 14 van het Handvest van de grondrechten van de Europese Unie.

Met Meloni’s beweging die de controle over het grote Italië (EU’s 2e industrieland en 3e economie) wint, zal een einde komen aan de groeiende, ongebreidelde invloed van de EU-bureaucraten, die al bijna het hele continent hebben overgenomen.

 Fox: The Italian leader refused to do as she was ordered, and won!

18 REACTIES

 1. nu zal men van alle kanten trachten deze geschiedenis te ondermijnen!
  the richman’s trick

 2. Laten we hopen dat dit heel misschien het einde van de EU inluid.
  Voorlopig moeten we het allemaal nog zien en afwachten.
  Ik durf in ieder er geval er geen 50 euro om te verwedden.
  We hebben het vaker gedacht dat het nou wel afgelopen is met 0,0 effect.
  Voor geld zwichten overheden en zal het ze verder een worst zijn, zolang ze zelf maar binnen lopen.
  Als de bootjes bij Lampedusa ook echt allemaal geweigerd worden komen ze al in de buurt.
  Meloni is niet tegen de EU, ze is al als een blad om een boom gedraaid met een aantal punten.
  En ze is voorlopig nog niet de president daar, ze heeft deze verkiezingen gewonnen.
  Maar dat zegt tegenwoordig niet zoveel meer.
  Ze moeten die lijders goud belooft hebben. Anders snap ik het ook niet dat ze alles pikken wat de EU bedenkt.
  Ik ben voorlopig zeer en zeer voorzichtig positief dat het deze keer wel zal lukken.

  • Eb lijders is geen schrijffout.
   Want dat zijn het last lijders.
   Het woord leiders verdienen verdien ze niet.

 3. We hebben hier meerder keren kunnen meemaken wat ze met uitslagen doen als we denken ergens over te kunnen beslissen.
  Tot 2x aan toe heeft 2/3 van Nederland tegen de EU gestemd.
  En wat is daar mee gebeurt? We zitten er midden in en geen moer meer te vertellen, over niks meer.

  De PVV is bijvoorbeeld 2de geworden met de verkiezingen.
  En blij dat de meeste waren, eindelijk veranderingen.
  De man met ze partij zit daar gewoon voor de kat ze kut en wordt aan alle kante totaal genegeerd.

  • De enige manier is om “in opstand re komen” tegen het kartel door op niet kartel partijen te stemmen. Dus geen VVD, D66,CDA,PVDA,GL etcetera. En dat kan al in maart 2023. Als we dat doen, komt er geen kartel wet meer door de 1e Kamer.

   • Ik heb nog nooit op geen van deze partijen gestemd.
    Eb vele met mij.
    Anders had de PVV nooit als tweede partij kunnen eindigen.
    Voor dat de uitslagen binnen waren werd rutte al gefeliciteerd. Hoe kan dat?
    Toevallig stond er nog ergens een camera die ze even vergeten waren.
    Uitslagen liggen van tevoren vast hier, stemmen zie ik inmiddels als totaal zinloos.
    Ik doe er dan ook niet meer aan mee. En ik ben zeker niet de enige hierin.
    Alleen een massale volksopstand gaat ons nog reden maar daar is dit volk te laf en schijterig voor.

 4. Nostradamus voorspelde dat Rusland de EU in de rug zou aanvallen. Dat klopt dus.
  Ook hoop ik van harte op de ineenstorting van de huidige EU. Nostradamus heeft dit ook voorspeld;
  de huidige EU is een dictatuur.
  Daarna zullen de politieke partijen die zich daar voor hebben geleend, ter verantwoording worden geroepen. Ik kan niet wachten.

  • Alles van Nostradamus is niet meer dan een interpretatie en wat je er in wil lezen.
   Dat heeft geen enkele betekenis. De man benoemt geen feiten, dat bestaat en kan ook helemaal niet.
   De volgende haalt er jezus en god bij en zweert erbij dat het allemaal goed met ons afloopt omdat het ergens in een oud boek zwart op wit staat.
   Het is maar net welke draai iemand er aan wil gegeven.
   Mensen die daar in geloven hebben teveel Asterix en Obelix strips gelezen, de ziener.

   • Toch wel tekenend dan dat vele “interpretaties” al jaren geleden zijn gemaakt en nu juist blijken.

  • Zowel bij Nostradamus zie je dit soort algemene ‘verzen’ die zoiets lijken te voorspellen, al noemt hij nooit namen, gebieden of landen; ook in ‘Openbaring’ zie je dat terug. Het zijn niet zozeer voorspellingen maar een soort van heel diep inzicht in de menselijke geest en dynamiek en dan vooral wat betreft onze heersertjes, onze grotere of kleinere Hitlertjes. Als je de geschiedenis goed kent dan zie je de laatste jaren m.n. in de Westerse wereld een maatschappelijke onrust, die steeds meer een soort volkswoede aan het worden is in veel landen, een onrust die je ook zag in de aanloop naar de Franse revolutie. Alleen lijkt het of de geschiedenis vroeger trager en begrensder verliep: toen was het nog maar één land en de aanloop duurde decennia, nu is het het hele Westen en de aanloop duurt jaren. Wat je ook ziet is dat elites steeds meer binding verliezen met het volk, toen en nu en dat ze dan wel maatregelen gaan nemen om het volk wat tegemoet te komen, maar die zijn te weinig en te laat, toen en nu. De koninklijke familie probeerde op een gegeven moment het land uit te vluchten maar werd door troepen aan de grens (die hem eerst dienden) aangehouden en naar Parijs gebracht, ze werden onthoofd. De volksreactie wordt in de loop van de geschiedenis echter steeds heftiger en steeds bloediger, bij de /franse revolutie zijn er naar schatting 30.000 mensen van de elite en hun paladijnen spontaan gelyncht door de ‘mob’, 150.000 mensen daarvan gearresteerd en daarvan weer 17.000 onder de guillotine terecht gekomen en dat in de 18e eeuw toen Frankrijk minder mensen had dan nu.

 5. Uit het “EU for Dummies” handboek:
  Democratie en “european values” = doen wat de EU (en WEF) dicteert.
  Fascisme = een andere mening hebben.

  Het autocratische optreden van de EU-feeks is ook steeds opvallender. En wat nog meer opvalt is dat niemand van de schoothondjes in de hoofdsteden het tegenspreekt.

  • Een opstand tegen de EU is bittere noodzaak. Zo kan het niet verder.
   En als onze politici lippendienst blijven bewijzen aan de EU, dan moeten ze ter verantwoording worden geroepen.
   Of is dit soms weer een bedreiging in de ogen van onze Haagse watjes? Een andere mening dan de hunne is natuurlijk zeer bedreigend.

   • En door wie zouden ze dan ter verantwoording moeten worden geroept?
    Door onze plaatselijke rechterlijke macht. De politie?
    Waar in elke zaal een grote foto hangt van willem de overbodige?
    De rechters die betaald door diezelfde overheid?

    Opschrijven hoe het allemaal zou moeten is niet zo moeilijk, maar nou de werkelijkheid.
    Of ben jij echt zo naïef?

  • Ja een Italiaanse: kun je niet van op aan

   De toekomst zal het leren : een wolvin in schaapskleren(controlled opposition)??

   Prepare for hard times in het holle land/Europe and operate stealthy

 6. Zes van de dertien reacties zijn van lulletje bert, niks beters te doen bejaarde dwaas?
  Iedereen weet inmiddels wel dat jij een domme lul bent, met een uitkering in een huurhuis, dienstweigeraar en een broertje die niet spoort,in het bezit van een scooter met een kras in het vizier. Man, flikker eens op met ” vraag het aan Mona” de vrijspreker is geen Facebook.

  • Ik had je al verwacht, vrijdag wordt je weer vrij gelaten uit je behandeling.
   Maar je moet toch echt eens met je behandelaar babbelen over je medicatie.
   Misschien last van een onverwerkt jeugd trauma takkie.
   Iemand die je met graf pikkie heb zitten spelen toen je klein was. Zou zomaar kunnen.
   Door iemand die toevallig ook Bert heten.
   Dus zodra jij die naam tegen komt werkt dat blijkbaar als een rode lap bij een stier.

   Maar wanneer kom je nou eens met iets inhoudelijks want veel heb je niet te vermelden.
   Behalve uit je plaat gaan als je de naam Bert leest.
   Maar blijkbaar boei ik je toch ergens, je hebt alles onthouden, knap hoor.
   Ik zal je nog wat info geven. Ik heb een rode scooter en de kras is opgelost.
   En een dikke rood grijze poes die Pinky heet.
   Heb je weer wat om er bij te vermelden de volgende keer.

   Heb je nou nog niet door dat ik mij helemaal de barsten lach als ik weer iets van je lees.
   De grootste lol heb ik om jou.
   takkie, mijn grootste fan hier. Dat heeft best wel wat.
   Maar wel vol houden hoor, je kan het. Ik reken op je.

Comments are closed.