Een update van dit bericht. Voor de rijke Amerikaanse elite wonende op Martha’s Vineyard waren het 48 interessante uren. Voordat ze de vluchtelingen die door Florida waren ingevlogen wisten te verwijderen. Ze zijn met een bus en een boot naar het vaste land vervoerd. En verblijven nu op een militaire basis. De 50 vluchtelingen worden liefdevol door 125 man van de nationale garde verzorgd.

5 REACTIES

  1. Wat raar… Zo’n eiland vol met (D66/Democrats) deugers die iedereen de maat nemen over ‘diversity’ en ‘inclusion’. Willen ze helemaal geen diversity op hun eigen eilandje? Stelletje huichelaars zijn het. En rAcIsTeN.

    Daarom ben ik voor een “Love Bus” vanuit Ter Apel die dagelijks ‘mensen van diversiteit’ brengt naar de deugvilla’s. Ik gok er op (1 euro) dat de deugers helemaal in paniek raken, en dan zorgen dat de ME de toegangswegen tot hun dorpen blokkeert. Dat worden kostelijke video’s op het internetje.

    Want waarom moet zo’n nieuw aanmeldcentrum bij de boeren in Dronten komen? Dat kan ook in Bussum of Zeist hoor. Plaats maar wat containers en tenten op het grasveld van de hakkie-klup.

    Want in de volksbuurt flikken de deugers het ook. Wel de sporthal in Amsterdam Noord. Niet die in Zuid: https://www.parool.nl/amsterdam/amsterdam-vangt-nog-eens-130-vluchtelingen-op-in-sporthallen-elzenhagen-en-zeeburg~b14e4aec/

  2. Dat typeert de hele deugkliek, ‘gutmenschen’ zeggen de Duitsers. ‘Liberals’ zeggen Amerikanen, dat zijn geen liberalen zoals ze hier weleens genoemd worden, het zijn links-liberalen tot sociaal-democraten, de linkervleugel van de Democratische Partij daar, die die hele partij gekaapt hebben. De tekst uit ‘Animal Farm’ van Orwell, waar de dieren op de boerderij de macht van de mens (dat staat voor dictatuur) hebben overgenomen, slaat hélemáál op die lui. Eerst stond er op de zijkant van de schuur nog de slogan: “álle dieren zijn gelijk”, toen de varkens met grote honden als hun ‘orde-bewakers’ het hadden overgenomen en de macht in handen hadden was deze slogan opeens ’s ochtends vroeg ‘aangevuld’ en stond er: “”álle dieren zijn gelijk, maar sommigen zijn gelijker dan anderen”, het totalitaire communisme / fascisme in één zin. Ook de inwoners van ál die ‘Martha’s Vineyard’s en die ‘liberals’ vinden zichzelf ‘gelijker dan anderen’.

Comments are closed.