In de afgelopen 2 jaar viel Zweden al op door een positief afwijkend beleid aangaande de plandemie. Nu lijkt het gezond verstand daar voortgezet te worden met het Zweedse energiebeleid.

De nieuwe premier Ulf Kristersson geeft geen gehoor aan de Groene agenda. Hij elimineerde na zijn aantreden prompt het hele ministerie van Klimaat en Milieu. Dit is de eerste keer in 35 jaar dat Zweden geen specifiek klimaatministerie heeft. Nu even kijken of Zweden gaat instorten zonder de bemoeienis van bureaucraten die doen alsof ze de weerscyclus kunnen veranderen met afgeperst belastinggeld.

De Zweedse coalitieregering ontstond nadat Kristersson een deal had gesloten met zijn partners en de nationalistische en anti-immigratie Zweedse Democraten, die beloofden de regering te steunen in ruil voor beleidstoezeggingen, vooral op het gebied van immigratie en misdaad.

De Zweedse Democraten waren de grote winnaars bij de verkiezingen en kwamen naar voren als de op een na grootste partij, alleen achter de sociaal-democraten, die de Zweedse politiek sinds de jaren dertig domineren. De partij steunt het doel om netto nuluitstoot te bereiken niet. De leider van de Zweedse Democraten zal dienen als de nieuwe minister van Energie.

De plannen van Klaus Schwab voor Agenda 2030 zijn in gevaar. “Milieuproblemen, biodiversiteit en bosbouw zijn een enorme uitdaging in Zweden”, aldus professor Karin Bäckstrand van de Universiteit van Stockholm. “We zullen de Agenda 2030-doelstellingen voor biodiversiteit niet halen.”

In plaats daarvan geeft de nieuwe regering prioriteit aan kernenergie-initiatieven. Er wordt 36 miljard euro gebruikt voor de bouw van nieuwe kerncentrales. De nieuwe regering overweegt ook de heropening van twee kerncentrales die de afgelopen jaren hun activiteiten hebben stopgezet. Nog een ander voorbeeld van hoe Agenda 2030 en het plan van Schwab om de wereld te veranderen zullen mislukken.

Bron: Armstrong Economics 

9 REACTIES

 1. Als extreem links weer had gewonnen dan hadden ze nou daar in Zweden ook in de ellende gezeten.
  En de import van totaal nutteloze verkrachters en uitvreters was daar ook wel erg uit de hand gelopen.
  Vrijwel niemand krijgt ergens nog straf voor.
  En ik heb behoorlijk wat extreme misdaad verslagen daar vandaan gelezen.
  Complete steden zijn daar al overgenomen waar geen agent zich meer durft te laten zien.

  • De persoon die de site Frontnieuws beheert woont daar en heeft een flinke verzameling misdaad berichten uit Zweden op de site staan, rechtstreeks vertaald uit Zweedse kranten en berichtgeving.

 2. Maximaal twee keer per week vlees eten om het klimaat te redden

  https://www.ad.nl/koken-en-eten/klimaatrapport-maximaal-twee-keer-per-week-vlees-eten-om-het-klimaat-te-redden~ae16536c/

  En

  Nationaal Park Hoge Veluwe mogelijk gesloten voor publiek om wolf veiliger te laten leven:

  Faunabescherming doet aangifte tegen Hoge Veluwe voor tam maken wolf: ‘Zeer verdacht’
  https://www.ad.nl/binnenland/faunabescherming-doet-aangifte-tegen-hoge-veluwe-voor-tam-maken-wolf-zeer-verdacht~af92df3d/

  • BPM op je zithoek! 😝

   Tot 1962 had je een belasting op luxe goederen, zoals een koelkast, de zgn weeldebelasting. Komt allemaal weer terug (nostalgie). 😁

Comments are closed.