In Duitsland hebben de gezamelijke ziekenfondsen een rapport uitgebracht over de periode 2016 t/m het eerste kwartaal 2022. Hieruit kwam een stijging van 830 plots overlijden in 2020 naar maar liefst 9.809 personen in 2021.

In 2022 was er een stijging van 163 % leukemie gevallen, + 77 % botverlies en + 59% in longkanker ten opzichte van het jaar er voor.  Meer details zijn er te vinden op de Corih website.

Afgelopen maandag (12-12-2022) presenteerde Tom Lausen (AfD) de schokkende cijfers. Waar politiek en media hun uiterste best doen om cijfermateriaal te onderdrukken en weg te poetsen (‘privacy..’) is er nu eindelijk een objectief instituut (de Duitse ziekenfondsen) die de gevolgen van het massaexperiment weergeeft.

Wie meer wil weten over de oorzaken van ‘plotseling en onverwacht’ overleden mensen, de explosief toegenomen gevallen van kanker, hart- en vaatziekten, hersenbloedingen, auto immuunziekten en nog een waslijst van aandoeningen die komt in de media het geluid van krekels tegen. Lof aan Lausen en het Medizinischer Behandlungsverbund die bijdragen aan het ontrafelen van dit wereldwijde schandaal.

 

Bron: Restart Democracy 

 

22 REACTIES

 1. Heb je dit doodenge propagandafilmpje van Unicef al gezien?
  Unicef publiceerde eind vorig jaar een filmpje waarin de kijker wordt meegenomen naar het jaar 2025. De pandemie woedt op dat moment zes jaar. Een klein meisje uit Europa vertelt dat wetenschappers in 2020 in recordtijd ‘levensreddende’ coronavaccins hebben ontwikkeld. “Het was wonderbaarlijk.”
  Het heeft mijn ouders en grootouders gered, zegt het meisje, terwijl op de achtergrond dramatische muziek klinkt.
  Vervolgens komt een meisje uit Afrika in beeld. “Ik verloor aan het begin van de pandemie mijn moeder. Zoveel artsen en verpleegkundigen werden ziek. Scholen gingen dicht. Maar toen was er een vaccin.”
  https://twitter.com/backtolife_2023/status/1602532938134048769?ref_src=twsrc%5Etfw

  https://www.ninefornews.nl/heb-je-dit-doodenge-propagandafilmpje-van-unicef-al-gezien/

  • Angstaanjagend niet (vind ik). Maar ranzige propaganda zeker. Het ligt er zo dik op dat ik mij afvraag of veel mensen hier in trappen (waarschijnlijk wel).
   Ik miste eigenlijk nog een apotheose waarin in een Greta tiepje schreeuwt: “How dare you!”. De realiteit is dat ze in Afrika nauwelijks last hebben gehad van “virus” en “vaccins”.

   Schokkende cijfers uit Duitsland als het allemaal klopt. Gelukkig is er in Nederland niets gebeurd dankzij al die wonderambtenaren die wij hier hebben.

  • Overigens is “life saving vaccines” zo’n NLP propaganda woord dat je veel te vaak hoort. Die corrupte Duitse EU heks noemt het ook zo. Liggen er nog steeds 4,5 miljard spuitjes, die zelfs de prikschapen niet nodig hebben, in de pakhuizen van Brussel?

 2. Voordat er tribunalen komen zal een hoop van dit laffe tuig wel zelfmoord plegen schat ik zo in.

 3. Voordat er tribunalen aankomen zal een hoop van dit laffe tuig wel zelfmoord plegen, schat ik zo in.

 4. Erger vind ik het nog dat iedereen die deze zwendel wel door had nu kan gaan betalen voor deze mensen.
  Nadat ze eerst zo goed als iedereen met de dood bedreigd hebben omdat ze het zo goed wisten.
  Niets wilden deze mensen weten of lezen.
  Je zou bijna in een god gaan geloven. Die straft toch onmiddellijk,
  Ok, met een beetje vertraging dan deze keer. Maar ze komen aan de beurt, allemaal.

 5. Een op de veertig gaan nu dood zo’n 2,4%. Langzaam gaat dat percentage omhoog. Ze zullen het wel weer op klimaatverandering gooien. Maar ze moeten door prikken dus hier een reclame voor covid 19 en de gewone griep: https://www.youtube.com/watch?v=baTj6xQhfus Maar de mazelen prik is nu ook mRNA gebaseerd, zo ook alle andere prikjes zodat straks iedereen op de planeet genetisch gemanipuleerd is net zoals het eten enz enz .

  • De video is net een parodie. Nu is het wachten op een video waarin Jezus, Mohammed en Buddha gezellig samen in de rij staan voor een spuitje. “Een kameel kruipt nog makkelijker door het oog van een naald, dan dat een wappie in de hemel komt.”

   • Ik geloof het wel dat er mensen bestaan die een booster prik op hun verlanglijstje zetten.
    Sommige zijn voor de rest van hun leven bang gemaakt dat ze ergens aan dood gaan.
    Ik begrijp dat het voor ons nauwelijks voor te stellen is, maar dat ze bestaan weet ik wel zeker.
    Mensen die wachten en uitkijken naar elke nieuwe uitnodiging voor zo’n booster.

 6. Bill Gates en de WHO hebben in oktober weer een bijeenkomst gehad net als in 2019 voor de covid scam begon. Deze keer werd het ”Catastrofale besmetting” genoemd, dus dan weten jullie wat je te wachten staat.

 7. Het enige voordeel dat dat hele covid gezeik heeft opgeleverd voor mij is dat het niet meer zo vanzelf sprekend is dat je iedereen “uit een soort van beleefdheid” een kleef handje hoeft te geven.
  En dat dit dus niet meer direct als onbeleefd wordt ervaren.
  Iets wat ik toch altijd al een beetje vervelend vond omdat je nooit weet waar iemand net geweest is met ze klauw.
  Net zo als al dat kleven gezoen bij iedereen die je nauwelijks kent.
  Kusje links, kusje rechts en nog een kusje links. Verschrikkelijk vond ik dat altijd.

  • Daar ben ik het niet mee eens, Bert.
   Dat handen geven vind ik juist een teken dat je in principe met een goed mens te maken hebt. Het schijnt een gebaar van vrede te betekenen; ik ben ongewapend en geef je zelfs in vertrouwen mijn hand.
   En, je kunt aan de hand ook voelen hoe het met iemand gestemd is. Direct contact; koud of warm, nat of droog, een fijne hand of een harde hand, een fijnzinnige hand of een arbeidersklauw, enzovoorts.
   Ik vind het dus jammer als mensen geen hand meer geven.

   En ik meen de politiek waar te nemen achter dat afschaffen van handen geven; je drijft mensen zo uit elkaar. Er is geen andere reden voor, meen ik, dan een kwade. Dus, laten we maar weer gauw handen gaan geven, elkaar kussen, omhelzen, enzovoorts. DAAR kan de politieke maffia niet tegen, hahaha! Ze haten liefde ;(

   ( Ze zij daar zelfs bang voor. Ze willen daarom mensen in die liefdeloze val lokken. Daarom verhard onze wereld. Omdat er moreel armzalige stumperts aan de top zijn. Onechte mensen, zijn het. Niet authentiek maar robotten. )

   • Ik heb het niet in ze geheel afgeschaft.
    Ik bedoelde iedereen die je zomaar ergens aantreft of waar je even bij aanwezig moet zijn.
    De grootste verrader van je is nog in staat om jou een stevige hand te geven voordat je ergens mee gepakt wordt.
    Zelfs een deurwaarder of ambtenaar steek ze hand nog uit voordat ie je huis leeg haalt.
    Om een afspraak te bekrachtigen vind ik het nog steeds belangrijk of een zeer goede bekende of vriend die je ontmoet.
    Maar vaak is het geheel betekenisloos geworden en niet meer dan een oud onnodig gebaar.
    En dat heb ik afgeschaft.
    Rutte zou ik van me leven nooit een hand geven, om maar iemand te noemen.
    Ik zou mezelf een schijnheil vinden dan.

 8. Dat ‘croma’-gedoe heeft ook zo z’n voordelen gehad. Door de totale zelfoverschatting van politici & co zijn er toch behoorlijk wat mensen wakker geworden, in ieder geval zijn er véle mensen bijgekomen die niet meer automatisch alles maar geloven wat van de overheid komt. Echter de meerderheid in het poldermoeras slaapt nog steeds, het zullen wel weer anderen moeten zijn die ons uit de ‘Swamp’ moeten komen trekken tzt., moed en afwijken van de massa is nooit de sterkste eigenschap van hollanders geweest; in tegenstelling tot de beeldvorming daarover, de praktijk is altijd geweest dat de overgrote meerderheid altijd precies hetzelfde doet als alle anderen, zelfs bij het bepaalde mensen naar een concentratiekamp sturen liepen we fijn in het gelid mee, 80% van de joden uit Nl. werd vergast, het hoogste cijfer in heel nazi-bezet Europa. Misschien moeten de nazaten van die slachtoffers ook een verontschuldiging en schadevergoeding gaan vragen? Aan Duitsland, maar ook aan de Nederlandse overheid, die daar toen braaf aan meewerkte.

 9. Prof Pierre Capel laat in zijn laatste video zien dat niet gevaccineerden geen oversterfte laten zien in een heel duidelijke grafiek.

Comments are closed.