Vrijspreker: U denkt een verschijnsel te hebben gespot van de azijnpot. Is dat het tegenovergestelde van een honeypot?

Opperdienaar: Inderdaad. In Venetië was ooit het ritueel om jaarlijks een brug te veroveren. Dat werd zo fanatiek gedaan dat er vaak een aantal jonge mannen om het leven kwamen. Waarschijnlijk legden de meest agressieve en toegewijde mannen het loodje. Een soort azijnpot dit ritueel. Het trekt de meest agressieve mannen aan en haalt ze uit de genenpoel. Het doet ook denken aan hamburger hill, het gevecht om heuvel 937 in Vietnam.

Een bekende van mij kreeg laatst een vrouw in haar praktijk. De vrouw had een zoon die in Nederland opgegroeid was met keirige baan als accountant. Alles leek goed te gaan totdat hij bevangen raakte door een mogelijke islamitische staat in het midden oosten: het Kalifaat. Hij reisde naar Syrië af om zich er bij aan te sluiten. In de media werd het beeld geschetst dat ze onstuitbaar waren en dat de bruiden voor het oprapen lagen. Samen met vele andere eindigde het echter met zijn dood. Echter niet voordat hij daar een bruid gekocht had die er ook door bevangen was geraakt. De dame in kwestie zit nu in Nederland en haar andere zoon reisde naar Syrië om zijn broer te vinden, maar zit daar nu gevangen. Het Kalifaat lijkt een enorme azijnpot te zijn geweest. Hoe het precies lukte om alle fanatieke moslims bij elkaar te krijgen, blijft speculatie, maar ik sluit niet uit dat de westerse inlichtingendiensten een goede mix kunnen projecteren van “ze winnen” en  “ze hebben nog iets meer hulp nodig”.

Vrijspreker: Zijn er nog meer voorbeelden te vinden?

Opperdienaar: Er zijn berichten dat in de Oekraïne 100 man per dag sterven. Alles boven de 16 met een penis wordt in een busje gegooid. In totaal zou de oorlog al geresulteerd hebben in tussen de 120.000 en 180.000 doden aan alleen de Oekraïense kant. Ter vergelijking de Vietnam oorlog kostte 58.220 levens, voor een veel grotere bevolkingWe ontvangen weer de gebruikelijke mix van berichten tussen: “ze winnen” en “ze hebben nog iets meer hulp nodig”. Het Azov bataljon, dat voorheen nog beschuldigd werd uit nazi’s te bestaan, mag weer op Facebook. Je mag er ook niet aan ‘hate speech’ doen, behalve tegen Russen. De berichtgeving in de Guardian was een tijd geleden ook anders:

 

Je vraagt je wel eens af of het hele project een manier is om extreem rechts dood te krijgen, zoals de belofte van het Kalifaat extreme moslims om zeep hielp. Ook nu sluiten buitenlandse gelijkgezinde strijders zich aan. Allemaal varianten op ‘de brug veroveren’ in Venetië en heuvel 937.

Vrijspreker: Het lijkt dat vooral testosteron wordt afgeschoten. Of niet?

Opperdienaar: De meest linkse extremistische elementen ondergaan een genderchange epidemie die meestal eindigt in zelfmoord. Die hebben zo hun eigen azijnpot.

1 op de 20 jongeren in de VS zien zichzelf niet als jongen en niet als meisje. Hoe groot kan deze azijnpot worden? Behoorlijk groot denk ik. Volgzame en eenvoudig op te fokken mensen hebben een slechte tijd achter de rug. Ze hebben trouw al hun shots genomen en vallen nu bij bosjes om in de oversterfte categorie. Helaas levert het allemaal onschuldige slachtoffers op die gedwongen werden mee te doen en je zou zelfs kunnen zeggen dat de mensen die onder zware druk bezweken, onschuldige slachtoffers zijn.

De minister van buitenlandse zaken van Duitsland verklaarde dat Duitsland in oorlog is met Rusland (Iets wat door Franse en Kroatische heersers ontkend werd). Een wereld oorlog met nucleaire wapens is wel de grootste azijnpot van allemaal. Maar de heersers maken zich vooral zorgen over 1 graad temperatuurstijging in 100 jaar, maar niet over 100 graden in 1 seconde. Gelukkig heeft de WHO de medicijnenlijst voor een nucleaire explosie geupdate. Ik neem aan dat daar ook een vaccin voor is. Wie denkt van niet is een wappie.

9 REACTIES

 1. Tragisch. Ik ben een grote fan van science. Ik ken deze dame niet, maar ik heb een (lichtelijk biased) beeld van de gemiddelde 36 jarige vrouw. En die heeft doorgaans weinig verstand van science. Als ik die op Tinder tegenkom dan vermelden ze hun sterrenbeeld. Dat is ook erg science. Wat ze dus bedoelen is ‘ trust the people who tell you to trust the science’. dus het is meer een cult. een hele dodelijke. Jonestown is er niets bij.

 2. “1 op de 20 jongeren in de VS zien zichzelf niet als jongen en niet als meisje.”

  Jammer dat je overheid en WHO niet over deze epidemie hoort. Of misschien maar goed ook want als zij zich daarmee bezig gaan houden met hun farmaceutische vrindjes dan komt daar natuurlijk een vaccin uit rollen. Ik ben benieuwd of bovenstaand zelfbeeld nog zal bestaan als je mensen in het geheel niet meer vaccineert.

  • al die kinderen gaan op pharma’s puberteit blokkers. Dat zijn hele dure medicijnen en ik heb al van een instituut gehoord die het kinderen aanpraat omdat er zo goed mee te verdienen is. Dus misschien is het allemaal al pharma gedreven.

   • Daar zou je weleens gelijk in kunnen hebben want waar is ADHD gebleven? Die ‘ziekte’ heeft zijn promotiewerk waarschijnlijk al gedaan want dankzij ADHD zijn mensen het vrij normaal gaan vinden om gezonde kinderen medicijnen (lees drugs) te geven om ze te ‘kalmeren’ zodat de ouders even rust hebben.

   • Levenslange hormoon behandelingen voor de omgebouwden, en de operaties leveren ook aardig wat op. En therapieën.
    Als voorstander van kapitalisme en vrije markt denk ik soms toch wel, waarom zijn kapitalisten toch zulke hoeren die zich graag met de overheid en politiek inlaten om geld te verdienen tegen elke prijs.

  • slechte mensen blijf je hebben, maar ik denk dat in een echte vrije samenleving, er geen verplichte verzekering is die de kosten van levenslang medicijnen kan afwentelen op anderen.
   hetzelfde met studies. De eenvoudige financiering die er niet in een vrije markt zou zijn, verleidt jongeren tot het aangaan van schuld voor waardeloze studies.
   Dat is volgens libertariers niet primair de schuld van de aanbieders van waardeloze studies. Die volgen op de verplichte financiering.
   ook oorlogen, mensen doen verschrikkelijke dingen in oorlogen, ook om geld te verdienen, maar dat geld is afgeperst en zonder die afpersing hadden die mensen niet de mogelijkheid gehad geld te verdienen aan vreselijke dingen.

   • Waarom zou je verzekeringen verplichten? Als iemand niet is verzekerd, draagt hij zelf de volledige kosten van een gebeurtenis. Maar als hij voor een fractie van dat bedrag een verzekering kan aanschaffen, is hij een dief van zijn eigen portemonnee als hij zich niet verzekert. Een verzekering spreidt de kosten over het aantal vrijwillige deelnemers, net als een loterij. Het is dus altijd een economische optie bij grote schades die zelden voorkomen en kleine schades die vaker voorkomen.

Comments are closed.