bron

 

10 REACTIES

 1. Er komt natuurlijk vuil en aanslag op zonnepanelen. Hoe maken mensen die dingen eigenlijk schoon? Klimmen ze op het dak? Of maken ze ze niet schoon en nemen ze genoegen met een veel lagere opbrengst?

  • Denk dat de meeste wachten op een goede flinke regenbui.
   Het meeste vuil wordt er dan wel afgespoeld.
   Dat zou ik doen als ik die dingen had liggen.
   Als er al 4 dood zijn gegaan aan het liggen ervan dan ga je natuurlijk niet het dak op met je laddertje.
   Voordat je er erg in hebt ben jij nr. 5 die dood ter aarde stort, door het schoonmaken ervan.

  • Promotie voor bemoeienis van een betuttelende overheid op een libertarische website, haha.

   En, ‘privileges’ en bescherming voor het arbeidersproletariaat:

   “Daarom is het ook niet gek dat contracten worden uitgeknepen en dat er blijkbaar toch prijs én arbeid wordt geconcurreerd. Dat zou in deze tijd eigenlijk niet meer mogen. ”

   Meer controle:

   “De bedoeling is dat glazenwassers straks met de app aangeven hoelang zij met de wassteelmethode werken. Oftewel; zij starten de timer tijdens de werkzaamheden en stoppen de timer wanneer zij daarmee klaar zijn. Loopt de timer door na het maximaal aantal uren, dan kan de inspectie overgaan tot handhaving en beboeten.”

   Dit is nota bene een vakblad voor de branche. Zo zie je dat de overheid ook een degenererende werking op het kapitalisme heeft, private ondernemers worden dan ook regelgevingklaagtutjes, als ze zien dat anderen niet onder de plak van die regels zitten (ZZPers), dan gaan ze klagen.

  • Zoek op ‘zonnepaneel brand’, afbeeldingen. Niet schrikken.

   • Geldt ook voor foto’s van electrische auto’s. Of schoorstenen.
    Deels ook te wijten aan onbekendheid met de technologie denk ik zo en gebrek aan onderhoud.

 2. Hij heb het door de rest nog niet!! https://nos.nl/video/2461232-als-ik-dit-had-geweten-had-ik-geen-zonnepanelen-genomen
  Die saldering gaat gewoon stoppen en snel ook. En dan maak je te veel stroom in de zomer want zonnetje schijnt lekker en dan gebruik je het minst. In de winter is het net andersom gebruik je veel de dagen zijn een stuk korter en het zonnetje schijnt van geen meter.Maar nog lulliger is dat je voor het te veel gemaakte stroom die je terug geeft MOET GAAN BETALEN!!!!! Wil je die eikels voor zijn en je heb die pleuris dingen op je dak ga dan nu investeren in accu’s.Geef niks terug maar sla het op dan wordt het pas echt een verdien model maar ze zullen je wel weer op je bek slaan met iets kuts als je het voor elkaar heb.

Comments are closed.