Al duizenden jaren zijn goud en zilver veilige toevluchtoorden voor beleggers in tijden van financiële onrust en worden deze metalen gebruikt als bescherming tegen inflatie. In de huidige politieke en economische tijds- geest verandert de rol van goud weer van grondstof naar monetair metaal. Steeds meer particulieren en bedrijven kiezen er daarom voor om juist nu een deel van hun vermogen te investeren in edelmetaal.

Vrijspreker en Holland Gold gaan elkaar versterken.

Holland Gold

Holland Gold is dé specialist in edelmetaal in Nederland en België̈. Holland Gold is 10 jaar geleden gestart om het voor beleggers mogelijk te maken eenvoudig, veilig en tegen de beste prijs goud en zilver aan te kopen. Het team van Holland Gold helpt u graag bij het maken van uw keuze. U bent van harte welkom voor een gesprek op de kantoren in Alkmaar en Rotterdam.

Fysiek goud en zilver koopt en verkoopt u eenvoudig, veilig en tegen de beste prijs bij Holland Gold.

• Beveiligde opslag met Holland Gold Safe• Discrete en verzekerde bezorging bij u thuis • 24/7 online aankopen• Persoonlijke en deskundige begeleiding• AFM Vergunning• Meer dan 50.000 tevreden klanten• Mogelijkheid om anoniem goud te kopen tot 10.000 per maand

Gebruik de kortingscode VRIJSPREKER en krijg €25,- korting op uw eerste aankoop wanneer u meer bestelt dan 1.000,- exclusief btw.De kortingscode kunt u gemakkelijk invullen in de winkelwagen

5 REACTIES

    • Er zijn muntjes die wereldwijd gekocht en verkocht worden. Het is dus universeel internationaal geld. De Belastingdienst merkt die muntjes aan als belegging, en dat is niet correct. De zilverlingen die Judas kreeg hebben nog steeds hetzelfde gewicht en dezelfde koopkracht.

  1. Prima bedrijf, meerdere keren besteld. Nemen de tijd om dingen uit te leggen aan de telefoon. Ik ben benieuwd waar deze samenwerking uit gaat bestaan!
    feit is dat libertarisme en edelmetaal dikke vriendjes zijn, dus de keuze werkt geen verbazing!

  2. Je hebt het goud dus zelf niet fysiek in handen.
    Niet doen!

Comments are closed.