Plurk/Bewiseman is altijd een genot om naar te luisteren. Ook nu. Het succes van BBB heeft gevolgen. Om de BBB tegemoet te komen en te luisteren naar de burgers moeten er volgens de beroepspolitici wellicht enkele kleine veranderingen in het stikstofbeleid worden doorgevoerd …..

Maar het gaat op zoveel vlakken fout. Bijvoorbeeld bij politie en justitie. Lage aangifte bereidheid, laag opsporingspercentage, hoog seponeringspercentage. Bij onderwijs. Kinderen die weten dat er 60 genders zijn maar niet eens tot 60 kunnen tellen. Woningnood. Er is in dit land geen woning meer te krijgen maar de grenzen staan open. Daarnaast hebben we te maken met de hoogste energieprijzen van de EU. En een stuitende arrogantie van de macht.

BBB kan daarom ook staan voor buitengewone boze burgers

10 REACTIES

 1. Zoals altijd weet hij het mooi te verwoorden waar het wringt, wat er allemaal mis is en wat er leeft onder de bevolking.

  iets anders.
  Zou iemand hier toevallig weten waar de eind tune vandaan komt waarmee Plurk altijd mee afsluit

 2. Graag gedaan. Het is wel een aardig nummer en het is fascinerend wat Shazam in een paar seconden weet te vinden. Maar weinig wat die app niet kan herkennen, zolang het maar muziek is.

  • Ik dacht dat er niet meer zo’n app bestond.
   Ik heb ‘m er direct bij gezet op mijn smartfoon.

Comments are closed.