De COVID Blog schrijft dat de wereldbevolking is gedaald van 7,8 miljard in januari 2020 tot 6,8 miljard vandaag – ongeveer een daling van 13% in 28 maanden sinds de uitrol van de vaccins. De machthebbers zullen hierover nooit de waarheid vertellen en zullen er alles aan doen om de echte cijfers te verbergen, te manipuleren en te verdraaien. Dus wat we kunnen doen is alles wat we weten op een rij te zetten om de waarheid te achterhalen.

De UN heeft een bericht uitgebracht dat de wereldbevolking op 8 miljard uitkwam in november 2022. En uiteraard schrijft de gehele MSM dit braaf over zoals ze altijd doen. Reden genoeg om te twijfelen aan deze ‘wijsheid’ en een alternatieve visie te bekijken van de Covid Blog.

1. Talrijke landen meldden een recordaantal sterfgevallen en een recorddieptepunt geboorten in 2021 en/of 2022

Overheden houden zich bezig met liegen, met name over misdaad, economie en bevolkingsstatistieken om ze passend voor hun agenda’s te maken.

We zullen nooit de echte cijfers weten over de extra sterfgevallen over de hele wereld als gevolg van de injecties (totdat observaties met het blote oog voor zichzelf beginnen te spreken). Maar hier is een lijst van landen die in 2021 en 2022 een recordaantal sterfgevallen en/of een recordaantal geboorten hebben gemeld:

Japan: 1,58 miljoen doden in 2022 – het hoogste aantal sinds de Tweede Wereldoorlog
Nieuw-Zeeland: 38.574 doden in 2022 – het hoogste aantal sinds 1918
Australië: record-lage geboorten en record-sterfgevallen in 2021
VK: gebruik van tijdelijke mortuaria in het hele land vanwege “sterke stijging van het aantal sterfgevallen”
Nederland: meer doden dan geboorten in 2022 – voor het eerst sinds 1900
Duitsland: vrijwel nul extra sterfgevallen in 2020, daarna schoten de cijfers omhoog in 2021
Nova Scotia (Canada): “onverwacht hoog aantal mensen sterft“
Filippijnen: 768.504 sterfgevallen in 2021 – hoogste in één jaar sinds 1945.
Dat is slechts een klein voorbeeld. Verder kenden Noorwegen, Italië en Japan in 2022 allemaal record-lage geboorten. Met andere woorden, er sterven veel meer mensen en er worden er maar weinig geboren.

We gaan ons niet vermoeien met de Verenigde Staten, omdat deze overheid schaamteloos over alles liegt. Maar als we uitgaan van de Harvard Pilgrim-norm om de sterfgevallen door VAERS-vaccinaties met 100 te vermenigvuldigen voor een nauwkeuriger totaalbeeld, dan zijn er sinds 2021 tenminste 3,5 miljoen Amerikanen gestorven aan de injecties. Dat zijn 125.000 extra sterfgevallen per maand. Die cijfers zijn echter erg aan de lage kant.

2. Er is geen manier om precies te weten wat er gebeurt in China en India

De oprichter van het World Economic Forum, Klaus Schwab, noemde China een “rolmodel” voor andere landen. Vele anderen op hoge posten hebben zijn mening herhaald. China is als een zeer griezelige, real-life dystopische film. Zonder QR-code en vaccins kun je in dat land als mens letterlijk niet functioneren. Je gezicht wordt constant gescand en al je bewegingen worden gevolgd door verschillende WeChat-apps.

Alles wat u in China koopt, is via een digitale valuta van de centrale bank (CBDC) en een QR-code gekoppeld aan uw sociale kredietrekening. Merk op dat de VS slechts enkele maanden verwijderd is van het debuut van zijn pilot CBDC.

India en China zijn qua inwoneraantallen goed voor meer dan 35% van de hele mensheid. India begon zijn bevolking in januari 2021 te injecteren, meestal met de Covishield/AstraZeneca, de meest dodelijke van Johnson & Johnson. Sinds maart 2023 zou 95% van de Indiërs van 12 jaar en ouder ten minste één injectie hebben gekregen.

In april 2021 waren de vrachtwagenladingen met dode lichamen die naar mortuaria werden vervoerd zo vol dat de lichamen uit de vrachtwagens op de weg vielen. Volgens een rapport stierf er die maand elke vijf minuten iemand in Delhi. De massacrematievideo’s uit India in 2021 zijn zeer verontrustend.

De media gaven natuurlijk de schuld aan “COVID”. De enige reden waarom de sterfgevallen vertraagden, was dat India in mei 2021 Ivermectine- en hydroxychloroquine-protocollen aannam.

India is, net als China, niet eerlijk of open in het registreren en rapporteren van sterfgevallen. Op basis van het voorgaande is onze weloverwogen schatting ten minste 350 miljoen extra sterfgevallen in China en India vanaf januari 2020 tot publicatie vandaag.

3. Kinderen sterven anoniem

Het patroon is inmiddels goed ingeburgerd. Fanatieke vaccinatieouders laten toe dat hun kinderen meerdere keren worden geïnjecteerd en/of ze geven hun baby’s gevaccineerde moedermelk. Het kind sterft. De meeste ouders geven Sudden Death Syndrome de schuld en spelen de onwetendheid / slachtofferkaart.

Sommigen doen ondanks hun verdriet het goede en waarschuwen andere ouders voor de gevaren van de dodelijke injecties.

De COVID Blog® is vanaf het begin duidelijk geweest: ouders die kinderen verliezen en anderen waarschuwen voor de gevaren van de injecties krijgen onze volledige steun. We linken hun fondsenwervers, interviewen ze, bidden met ze, enz. We zijn ook heel duidelijk geweest over de andere kant. Het is ongelooflijk pijnlijk om verhalen over de dood na de injectie te schrijven over baby’s die er niets over te zeggen hadden.

Toegegeven, veel van deze vaccinatiegelovige ouders houden van de aandacht die ze krijgen van reguliere mediaplatforms. Maar het lijkt erop dat ons werk zijn vruchten afwerpt, zowel in goede als in slechte zin. Het goede is dat we tegenwoordig veel meer e-mails ontvangen van ouders die gewoon willen bidden nadat ze een kind hebben verloren aan de injecties. De meesten willen niet in de media uit angst hun baan, vrienden en inkomsten te verliezen.

Het slechte is dat er in westerse landen meer kinderen anoniem zullen sterven. We zien al veel verhalen die simpelweg zeggen “6-jarige stierf plotseling” zonder namen te noemen of verdere details te verstrekken. Ook het vage SDS-taalgebruik in genoemde verhalen versnelt. Zo sterven er anoniem en ongemerkt misschien wel miljoenen kinderen waarvan we in de VS, Canada, Australië en Europa nooit iets zullen weten.

4. Polio en hongersnood in Afrika

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft verklaard dat de twee primaire stammen van “wilde” polio wereldwijd zijn uitgeroeid in respectievelijk 1999 en 2020. De derde wilde soort bestaat tegenwoordig alleen nog in Pakistan en Afghanistan. Maar de media meldt geregeld nieuwe poliouitbraken in Afrika.

Wilde polio werd in 2020 uitgeroeid verklaard op het hele Afrikaanse continent. Dus waar komt al deze polio vandaan? Vraag het maar aan Bill en Melinda Gates.

Alle gevallen van polio in Afrika, die in de onnoemelijke miljoenen lopen, zijn afkomstig van orale poliovaccins van Bill Gates. Deze brouwsels veroorzaken verlamming en/of dood bij God weet hoeveel kinderen. Een verlamd kind dat geen water en voedsel voor zichzelf en zijn gezin kan verzamelen, is in wezen dood.

De meeste Afrikanen weigerden de mRNA- en virale vector-DNA-injecties. Maar Gates en zijn bedrijf kunnen hen nog steeds overtuigen om orale poliovaccins te krijgen. Deze genocidale gekken geven openlijk toe dat ze Afrikanen als proefkonijn gebruiken voor van alles, van mRNA-injecties tot experimentele aids-behandelingen. Deze orale poliovaccins zijn openlijke, flagrante genocide.

In West-Afrika leven meer dan 48 miljoen mensen op de rand van de hongerdood. Het hoogste aantal in meer dan tien jaar. De non-profitorganisatie SOS Kinderdorp schat dat in totaal 227 miljoen mensen in heel Afrika op het punt staan om te verhongeren. Dat is ongeveer een op de vijf mensen op het continent. Oxfam International schat dat in Afrika elke 48 seconden één persoon sterft van de honger.

De combinatie van vaccinpolio, ernstige droogte, hongersnood, eeuwigdurende oorlogvoering om kruimels en zelfs een paar mRNA- en virale vector-DNA-sterfgevallen maken een weloverwogen schatting van 300 miljoen extra sterfgevallen op het hele continent sinds 2020 vrij conservatief.

De meeste sterfgevallen door genocide door vaccins die we nu zien, zijn degenen die in 2022 boosters hebben gekregen. Daarnaast de slechte batches van de eerste twee injecties of één injectie van Johnson & Johnson in de eerste zes maanden van 2021. Nogmaals, alles wat we kunnen doen is rapporteren wat de experts en de slachtoffers zeggen.

Dr. Sherri Tenpenny zei in maart 2021 dat gevaccineerden antilichaamafhankelijke versterking (ADE) zouden ontwikkelen “binnen 42 dagen tot een jaar”. Ze had gelijk, aangezien de meeste sterfgevallen door vaccins plaatsvonden binnen uren, dagen en weken na de injecties van januari 2021 tot de introductie van de “slow-kill” mRNA-formule, compleet met anti-hartaanvalmedicijn tromethamine in augustus 2021 .

Dr. Charles Hoffe, uit British Columbia (Canada), zei in het voorjaar van 2021 dat vrijwel iedereen die de mRNA- of virale vector-DNA-injecties kreeg, binnen twee jaar bloedstolsels zou krijgen en zou overlijden als gevolg van hartfalen. Hij had een vooruitziende blik of is gewoon een geniaal arts, want nu vallen bijna alle sterfgevallen een jaar of twee na de eerste reeks injecties of de boosters.

Er is geen reden om aan te nemen dat de genocide via vaccins binnenkort zal afnemen.

Bron: The Covid Blog

34 REACTIES

 1. Wow, ik dacht eerst wat een click bait titel, maar het is een interessant artikel. Een miljard lijkt me wat veel, dat zou je toch wel moeten merken zou je zeggen, maar ik krijg 30 minuten geleden te horen dat iemand waar ik mee samen heb gewerkt op 57 jarige leeftijd is overleden. ‘ Zeer plotseling” . Anekdotisch dus geen bewijs maar ik denk dat wel meer mensen die voorbeelden kennen.

  Beetje morbide maar ik had een half jaar geleden een discussie met iemand die het scenario dat geschetst wordt in het artikel voorspelde. De vraag was, met een fors dalende bevolking, waar moet je in beleggen? Kort door de bocht , minder mensen = minder vraag naar alles (behalve begrafenis gerelateerd). dus geen onroerend goed, goud , olie etc etc. Misschien een farmaceut die met een medicijn komt tegen vaccin schade? Of zouden er dan eerder tribunalen komen die niet goed zijn voor de aandelen van Big pharma?

  • “een discussie met iemand die het scenario dat geschetst wordt in het artikel voorspelde (massale sterfte/genocide?). De vraag was, met een fors dalende bevolking, waar moet je in beleggen? ”

   Heeft u psychopaten in de kennissenkring, of was het een vreemde? Misschien raad vragen bij Pfizer, daar zullen toch ook wel mensen zijn die beleggen.

  • In een libertarisch kapitalistische wereld zou men alvast veel grond voor graven op kunnen kopen, en die grond middels de heilige mechanismes en principes van vraag/aanbod/prijs/markt voor veel geld kunnen verkopen of verhuren (en wat te denken van opeenstapeling?, meer efficiënt winstgevend gebruik door optimale verticale benutting van de ruimte onder het motto: creatieve inventiviteit van de ondernemer). Investeren in een handel in bloemstukken voor begrafenissen, etc. is wel een huidige optie. Bij gebrek aan bloemen: huurbloemstukken.
   Ik heb zelf een redelijk grote tuin, maar het is een huurhuis, ik zou eerst het huurcontract moeten bekijken, en het is mogelijk dat de staat met haar regelgeving in de weg zit.
   Ik probeer maar wat mee te denken.

 2. Minder consumenten maar ook minder producenten. Dus de hoeveelheid werk per werker blijft gelijk.

  • In beginsel waar, maar ik gok dat het met wat meer statische producten wel ff kan duren voor dat equilibrium is bereikt. Als bijvoorbeeld de NL bevolking van 18 naar 16 miljoen zou zakken, dat je dat wel ziet in de huizenprijzen. Ergo ceteris paribus geen beste belegging in dat geval.

   • Huizenprijzen worden bepaald door wat mensen kunnen lenen. In principe kan een woning die vrijkomt wegens oversterfte worden weggestreept, samen met de hypotheeklening en het pensioen en de AOW die niet betaald hoeven te worden.

    Hele wijken kunnen op die manier worden teruggeven aan de natuur, zonder dat het systeem daar last van heeft. Sterker: wegstrepen is uiterst interessant.

   • Alleen volgens de Deagle gaat de bevolking van NL niet zakken, de oorspronkelijke misschien wel, maar dat wordt dan meteen met “vluchtelingen” aangevuld. Volgens het Tristate city project kunnen er ook nog heel wat mensen bij.

  • Deels incorrect.
   Heel veel van de doden/gewonden dankzij de prikken zijn mensen in de werkende leeftijd, dus de impact op de werkende bevolking is heel groot. En telt misschien wel dubbel, want degenen die niet meer kunnen werken moeten verzorgd worden door die werkende bevolking, waardoor de werkdruk juist toeneemt.
   Daarnaast is veel productie grootschalig, waardoor het effect van bv 10% minder werkenden een veel groter effect kan hebben omdat een enkele persoon door technologie meer kan doen dan wanneer men alles met de hand zou doen.

   Dit effect is misschien op te vangen door veel van de overhead-banen en de nutteloze papiergenererende bureauzitters te verminderen en die echt werk te laten doen, maar daar zitten nogal wat haken en ogen aan. Ik zie een bureauzittende bureaucraat nog niet zo snel een machine-operator in een fabriek worden en al helemaal niet dezelfde hoeveelheid werk verrichten. Of zo’n stempelzetter iedere dag wegen asfalteren, om maar eens wat voorbeelden te noemen.

   • En zuigelingen. De aantallen doodgeboortes, miskramen en geboortafwijkingen gaan door het dak.
    Maar ook onder de mensen in de werkzame leeftijd zijn er veel meer doden en langdurig zieken.

 3. oversterfte door corona, niet door het vaccin….sure. Hoe lang gaan ze dat nog volhouden? alhoewel, artikel titel (kan de rest niet lezen) spreekt over 2020 dus dat kan misschien wel grotendeels corona zijn geweest. maar niet meer dan een stevige griepgolf en dan hoor je de media niet. wederom een overeenkomst met de global warming hoax. uitzonderlijke koude wordt zelden gemeld.

  • Vanmorgen las ik in een MSM ergens een verhaal dat het op nieuwjaarsdag in Nederland 20 graden warmer zou zijn geweest dan nu. Want “doe morgen je winterjas aan”.
   Dan zou het op 1/1/23 dus ruim 20 graden moeten zijn geweest. Daar is in elk geval niets van waar. Maar de klimaatschapen geloven alles lijkt het. Als “de experts” het maar zeggen.

   • Kobus,

    “een verhaal dat het op nieuwjaarsdag in Nederland 20 graden warmer zou zijn geweest dan nu”

    Een -2 overdag op eind april zou waarschijnlijk zelfs mogelijk zijn, en een 18 graden op één januari wellicht ook. Misschien heeft men de koudste nachttemperatuur van nu gemeten, en is men verder nog meer creatief geweest, ben wel benieuwd in welk vodje dat artikel staat.

   • @Johannes. Ik ga morgen een poging doen om het terug te vinden. Met een voorbehoud dat het verhaal intussen is aangepast en er is een kleine kans dat ik het verkeerd gelezen heb. Maar in de context van alle klimaatonzin die ik de laatste tijd zie denk ik dat ik het wel goed gelezen heb.

   • Een ronde zoeken in Google-nieuws brengt boven: diverse belgenkranten die ongeveer allemaal hetzelfde schrijven. Ergens is het op 1 januari eventjes 17 graden geweest. Hoeveel de laagste temperatuur geweest is die dag, lees ik niet echt (zal er nog eens doorheen lopen). Stel dat er ergens in een hoekje van het land op het koudste moment -3 graden is geweest, en je legt dat naast de 17 graden in de plus in een ander hoekje van het land. Dan kom je misschien aan de 20 graden en kun je je kop schrijven. Alles voor de ‘clicks’.

   • Het zal wel een dergelijke creativiteit zijn geweest die via onwetendheid van het normale gedrag van het weer het verhaal moet voeden.
    Zo was het ook met de overstromingen in Pakistan een paar maanden geleden, allemaal klimaatverandering. Als je dan niet weet dat er gegevens van overstromingen in Pakistan van pakweg zeventig jaar zijn, en dat een goed deel van die overstromingen erger waren, en veel meer doden hebben geclaimd. En dat zaken zoals toenemende ontbossing ook een rol kan spelen. Als die ontbossing dan ook nog veroorzaakt zou worden door energie via biomassa, dan zou het helemaal hilarisch worden (als het op zich niet tragisch was).

  • Uitzonderlijke koude bevestigd ook de naar ‘klimaatverandering’ omgedoopte global warming theorie. Het is niet uitzonderlijk koud deze maand, maar wel verdacht fris. Vorig jaar dan weer al zo warm en droog, de natuur is duidelijk van slag door de mensensoort. Die heeft daarom ook een virus op ons afgestuurd, en er schijnen zelfs meer onverwachte relaties te zijn, alles is immer met elkaar verbonden, zo weten we tegenwoordig.

  • Vroeger roerde maart zijn staart, en april deed wat hij wil, er zijn nog wel mensen die zich dat herinneren, maar voor de toekomende generaties die door de onderwijsinstellingen worden voorbereid zullen de grillen van maart en april horror maanden gaan worden, de weermannen hebben niet langer een saaie baan ter advies van te dragen kleding en het wel of niet meenemen van een paraplu, maar kunnen volledig los gaan met doem profetieën.

 4. doe dan maar een heerlijk glaasje helder “gezond”water.
  en daar komen we nog wel achter met z’n allen en dan gaat hopelijk de afname snel met 20/30% als het aan de overlevenden ligt.
  gaat u ook pootje-baden in het Garda meer deze zomer?
  Groeten uit Amersfoort aan Zee.

 5. De aangedragen cijfers:
  Japan: 1,58 miljoen doden in 2022 – het hoogste aantal sinds de Tweede Wereldoorlog -> Japan heeft 127 mln inwoners, wordt men gemiddeld 100 dan verwacht je bij gelijkmatige bevolkingspiramide 1.27 mln doden per jaar, laten we stellen dat Jappen gemiddeld 80 worden dan sterven er naar verwachting 127mln/80=1,58. Precies het in het artikel genoemde aantal.

  Nieuw-Zeeland: 38.574 doden in 2022 – het hoogste aantal sinds 1918-> 4,9 mln inwoners, verwacht aantal doden bij gelijkmatige bevolkingsopbouw is 61 duizend doden, dus veel minder dan verwacht

  Filippijnen: 768.504 sterfgevallen in 2021 -> Filipijnen hebben 100 mln inwoners, dus 0.7 procent van de Filipinos zijn gestorven, in 2021. Dat er weinig geboortes in DLD zijn is al lange tijd bekend. De 2,1 kinderen per vrouw wordt al jaren niet gehaald. Ook in andere Europese landen. https://duitslandinstituut.nl/artikel/3176/feiten-en-cijfers-over-vrouwen-werk-en-gezin *** Het gemiddeld aantal kinderen per vrouw is in Duitsland 1,39. Daarmee bungelt Duitsland in de onderste regionen van Europa, blijkt uit cijfers van de OESO. Het Europese gemiddelde is 1,76 kinderen per vrouw. ***

  Kortom, er worden grote getallen genoemd die op zich niet verontrustend zijn

 6. Laten we even gaan rekenen. Oxfam International schat dat in Afrika elke 48 seconden één persoon sterft van de honger. Oxfam is afhankelijk van stervende Afrikanen en zal niet te laag inzetten. Dus als we dit als uitgangspunt nemen dan sterven er dagelijks ongeveer 1700 Afrikanen. 86400 is aantal secondes per dag. Iedere 51 seconde verhongert een Afrikaan. Dus er leggen net iets minder dan 1700 Afrikanen per dag het loodje. Vermenigvuldig dit met 365 en je hebt iets minder dan 620 duizend Afrikanen die per jaar aan honger sterven. Veel, maar valt best mee. Als je beseft dat er 1.3 miljard inwoners zijn in Afrika. En als je kijkt naar het aantal kinderen per vrouw dan zit een bevolkingsafname voorlopig niet in de lijn der verwachting. Procentueel stelt dit niets voor. Als 1 op de duizend inwoners (dus 0,1 procent) aan honger zou sterven dan zouden eer 1,3 miljoen sterven. Er sterven er volgens Oxfam 620 duizend, dus minder dan de helft van eentiende procent.

 7. Ik zeg niet dat er niets aan de hand is.

  Er worden grote getallen genoemd die je met andere getallen in verband moet brengen. Dat verzuimt het artikel. Als ik dat wel doe valt het allemaal mee. En kunnen die cijfers zeker niet gebruikt worden om de claim dat de wereldbevolking 10 procent is gekrompen te onderbouwen.

  • Het probleem is het ontbreken van objectieve, niet gemanipuleerde, cijfers. De huidige 8 miljard is het evangelie voor de media en je gaat daarnaast vrijwel niets vinden. Zo effectief is de censuur wel. De tijd en indirect bewijs (levensverzekeringen, instorten arbeidsmarkt, het halveren van nieuwe generaties) moeten uiteindelijk uitsluitsel geven.

   • “oversterfte” is een collectivistische term die voor propaganda doeleinden wordt gebruikt, en je kunt het nooit bewijzen of weerleggen.
    Om maar een voorbeeld te geven, niemand lijdt of overlijdt aan “oversterfte”.

   • Ik zeg niet dat er niets aan de hand is.

    De bevolkingsafname is overigens al decennia in de maak door het lage geboortecijfer, daar is geen covid vaccin voor nodig. Japan en de autochtonen in Europa zullen afnemen in bevolkingsaantal.

    De COVID blog draagt cijfers aan om een stelling te onderbouwen. Maar het zijn cijfers zonder verband. Die als je het verband wel gaat aanbrengen de stelling niet ondersteunen, dat is mijn probleem. Iedere 51 seconden sterft een Afrikaan klinkt behoorlijk dramatisch. De indruk van een massaal sterven wordt gewekt. Echter als het minder dan de helft van eentiende procent is van de bevolking van Afrika en er in Afrika veel landen zijn waar nog 4 tot 8 kinderen per vrouw geboren worden zal het gewoon niets uitmaken. Als er een massaal sterven is, dan moet dit beter te onderbouwen zijn.

 8. Nee, deze stelling is niet waar. De wereldbevolking is niet gedaald van 7,8 miljard in januari 2020 naar 6,8 miljard vandaag, en er is ook geen daling van de bevolking met 13% als gevolg van COVID-19-vaccins. Volgens de Verenigde Naties bedraagt ​​de geschatte wereldbevolking vanaf april 2023 ongeveer 7,9 miljard.

  Hoewel de COVID-19-pandemie wereldwijd voor aanzienlijke verstoringen en een tragisch verlies aan mensenlevens heeft gezorgd, heeft ze niet geleid tot een bevolkingsafname op de schaal die in deze verklaring wordt gesuggereerd. In feite is de groei van de wereldbevolking de afgelopen decennia gestaag afgenomen, maar de COVID-19-pandemie heeft deze trend niet significant beïnvloed.

  Het is belangrijk om voorzichtig te zijn met het accepteren van dergelijke sensationele claims en om alle informatie te verifiëren voordat u deze met anderen deelt. Er circuleert veel verkeerde informatie en nepnieuws op het internet, en het is essentieel om te vertrouwen op geloofwaardige bronnen voor nauwkeurige informatie.

   • Het probleem is dat door de aangedragen voorbeelden de COVID blog zich juist ongeloofwaardig maakt. Als massaal sterven de boodschap is dan moeten ze met andere voorbeelden komen dan een dode Afrikaan per 51 seconde

 9. Ik denk dat het geloof in het narratief het grootste probleem is. Klakkeloos aannemen waar organisaties als de VN, RIVM, CBS en andere gecorrumpeerden mee aankomen.

Comments are closed.