Baalt u als gevaccineerde ook zo van de steeds duidelijker wordende bijwerkingen en oversterfte?

Na dat het vaccineren:

 • niet meer eenmalig bleek
 • maar steeds vaker geboosterd moest worden,
 • het geen besmettingen van anderen tegen ging
 • de producenten niet aanspreekbaar waren?

kunnen wij ons voorstellen dat steeds meer mensen de mRNA prikken als onnodig en misbaar zien.

Daarom zijn we blij dat Vrijspreker een nieuw experimenteel vaccin is tegengekomen, het NmRNA (Nivellerend mRNA). Kort samengevat het messenger deel van het RNA dat nog aanwezig is, wordt aangepakt en tevens worden de Spike eiwitten afgespiked. Best knap om dit vaccin zo snel te ontwikkelen.

Omdat dit middel tegen alle Big Farma in gaat, kunnen wij de naam van de fabrikant (die In de toekomst ook nog graag subsidie wil), niet onthullen en net als bij de ‘normale’ vaccins kunnen we geen enkele garantie geven, behalve dat je het voor jezelf doet.

Indien u even een reactie naar info@vrijspreker.nl stuurt zorgen wij dat u boven aan de reserveringslijst komt.

5 REACTIES

 1. Het is nog beter, hoorde ik: Vandaag staat er op de Markt in Brielle een tent van het Forum voor Democratie, waar Artsen van het Alva Instituut het middel gratis uitdelen. Alleen vandaag, van 9 tot 5, en alleen in Brielle (ook bekend als Den Briel). Aanmelden niet nodig.

  • Dank voor de aanvulling: weer een bewijs dat deze Vrijspreker blog door de lezers gemaakt en naar een hoger plan wordt gebracht! Blijf vooral aanvullen!

   • Graag gedaan. Al raad ik iedereen van harte aan om zich te melden op bovengenoemd email-adres. Ik hoor van mijn informant in Brielle dat het intussen erg druk is daar. En het wordt nog drukker want om 15 uur komt Thierry er de nieuwe versie van de Forum-app presenteren.

 2. Beperking van aansprakelijkheid is niets bijzonders. Komt veel voor. Lees je verzekeringen maar eens door.

Comments are closed.