Een oude bekende ging eerder vandaag in op de selectieve berichtgeving van de media. De MSM negeren stelselmatig de cognitieve achteruitgang van Joe Biden. Maar hebben Trump al tientallen keren via de trial by media veroordeeld.

Het is mogelijk dat er een proces komt voor de enorme misdaad van het mogelijk onjuist boekhoudkundig verwerken van zwijggeld betaald door een advocaat van Trump aan een pornoster. (bron)

Dit is uiteraard vele malen relevanter dan de mentale toestand van de president van het militair machtigste land van de wereld. Een van de weinige media die hier wel aandacht aan besteedt is Sky News Australia:

Het is vrij duidelijk dat Joe Biden mentale issues heeft. De mensen achter Joe Biden die hem aansturen zijn onverkozen anonieme personen die de wereld dichter bij een atoomoorlog hebben gebracht dan de laatste decennia het geval is geweest.

Waar Amerika onder Trump eindelijk eens een keer een president had die ontspanning nastreefde is er nu een president die de militaire confrontatie zoekt. Met Rusland en met China.

Mogelijk gemaakt door slaafse MSM.

Vrijspreker is een van de weinige Nederlandstalige media die hier wel aandacht aan besteedt. 1. 2. 3. 4. 5. 6.

3 REACTIES

  1. Wat mij ook stoort is dat een bewezen crimineel president van een land kan worden. Niet alleen in Amerika maar stelselmatig overal. Ik kan met de beste wil geen enkele eerlijke politicus voor de geest halen. Allen liegen ze maar logisch ook daar politiek de kunst van het liegen is.

Comments are closed.