WOKE gaat zo ver dat het intelligente mensen verbiedt om na te denken, dit om de imbecielen niet te beledigen.

vrij naar Fjodor Dostojevski

vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

6 REACTIES

 1. Goed gezien. En gelet op de agressie en onverdraagzaamheid van de woke tiepjes, moet ‘woke’ maar snel als psychische ziekte worden erkend. Stop ze maar in het gekkenhuis.

 2. Woke, SJW etc is een onderdeel van Karl Marx. De communisten konden de politieke en economische oorlog niet winnen. Maar, hun boekje gaf nog een andere mogelijkheid namelijk de culturele oorlog. Het systematisch kapot maken van de waarden en normen, religie en oude regels van het Westen.
  De KGB heeft heel veel geld en tijd gestopt in het winnen van de culturele oorlog. Yuri Bezmenov, een sovjet journalist die voor de KGB werkte, liep over naar het Westen. En hij ontdekte hoe effectief de culturele oorlog was. Hij was verbaasd, dat in een zeer korte tijd, een samenleving kon ondergraven.
  De culturele oorlog is nooit gestopt toen de Sovjet-Unie in elkaar klapte, maar ging gewoon door in het Westen. En dat heeft vooral te maken dat de Sociaal-democratie zich uitstekend leent voor het ondergraven van de cultuur. Dit komt omdat Onderwijs een staatsaangelegenheid is. Tevens wordt de Staat door burgers, bedrijven steeds meer gebruikt om ‘groepsproblemen’ op te lossen.
  Het is geen ziekte, maar een cultuur oorlog. Je kunt deze niet winnen, zolang de overheid een steeds groter wordende stempel drukt op de samenleving.

  • De democratie in het algemeen leent zich vanwege haar culturele anarchisme ook in het bijzonder voor dit soort strategieën. De sociaal-democratie leent zich ervoor om dan een bepaald soort denken te indoctrineren, zoals we vandaag de dag zien. Dus eerste destructie en erosie via democratisch anarchisme, en dan via de sociaal-democratie het opnieuw binden. Vandaar Plato: teveel vrijheid, en daaropvolgend, tirannie.

 3. “Tolerance will reach such a level that intelligent people will be banned from thinking, so as to not offend the imbeciles”

Comments are closed.