‘Jonge professionals willen alleen nog werken bij bedrijven die de climate change aanpakken’.

Dan vraag ik me af of ik, of die jongeren, zo doende nog meer in hun ESG bubble terecht komen.

Je zult er maar na 20 jaar carrière achter komen dat het wel meevalt met de door Mensen veroorzaakte klimaatverandering.

Of zitten ze dan zo in hun bubble dat ze denken dat dankzij hun carrière de gevolgen meevallen?

5 REACTIES

  1. Ze gaan denken dat ze de apocalypse en de ondergang van de wereld voorkomen hebben.
    Zo zullen alle maatregelen straks worden verkocht over een jaar of 10.
    En de meesten zullen het geloven.

  2. Dan zijn die Jonge profs wel heel erg dom…professionele dom oren.Het valt mij op als “ouwe zak” hoe onwetend de jongeren in deze tijd zijn,gewoon na papegaaien wat ze op die TV zien?Zelf na denken/verdiepen in de materie gaat niet meer?Neem aan van deze ouwe Geoloog/Astronoom dat zij allen in de maling worden genomen!De ZON en het afnemende magnetisch veld zijn de aanjagers van de klimaatcycli die al miljoenen jaren aan de gang zijn…probeer het vaak uit te leggen aan jongeren maar ze staan je aan te kijken als of ze water zien branden!En dat moet straks het land gaan leiden…Ik hou mijn hart vast…Kennis is niets,wijsheid is alles!

  3. Bij bijna alles vraag je je dat af. Verbazingwekkend hoe jongeren en jongvolwassenen allemaal één taal lijken te spreken in gezelschap over maatschappelijke onderwerpen. De collectieve brainwash via het onderwijs heeft fantastisch goed gewerkt. Geen originele, of op zelf nadenken herleidbare (= afwijkende) mening meer te beluisteren. Doodeng. De D66Jugend? Krijgen we straks allemaal soms het Groene Boekje zoals destijds door Kaddafi of het Rode Boekje van Mao uitgereikt met daarin op alle levensvragen het “democratisch verantwoorde” partijantwoord?

  4. Het denkvermogen van de nietsnut heeft geen waarde.
    De norm is de beperking; het staatsonderwijs.

Comments are closed.