5 REACTIES

 1. Waar. Die mensen hebben namelijk de pathologische behoefte bij je aan te bellen. Ongeacht of je de deur open doet of niet: op het moment dat ze aanbellen, is je rust verstoord.

 2. Niet per definitie waar; mensen die met rust gelaten willen worden verliezen altijd van georganiseerde groepen.

 3. Doden herdenken, mensen, gesneuvelden, die met de kennis van nu er hoogst waarschijnlijk voor hadden bedankt om zich als slachtvee op te offeren voor een machtige, niets ontziende oorlogsindustrie en banksters, met de regeringen aan de leiband, de personen die tot op heden niet kijken op een paar miljoen lijken meer of minder, zolang er maar geld valt te verdienen. Om de stinkende lading wat af te dekken noemden ze het vechten tegen een monster (’n vooraf ge├»nstalleerde bloksnor), oorlog voor het brengen van democratie, of tegen het as van het kwaad en verschrikkelijke zgn dictators vechten.

  Prettige bijkomstigheid voor de oorlogsindustrie en banken: de doden zwijgen en konden ze spreken, dan zouden ze geen gehoor vinden, waarbij huichelaars en hersendoden zich ieder jaar weer braaf op 4 mei voor wat jankpartijen verzamelen en de meesters laten zien hoe gewillig, onderdanig en hersenloos diep ze kunnen buigen en de oorlogindustrie en banken prijzen voor hun inzet.

  Zelensky deed deze 4e mei de deur dicht en mocht/moest op uitnodiging van het wef kartel komen schooien voor wat afgeschreven oorlogsmateriaal en een dikke enveloppe. Na levering van de pleur, zo voorspelbaar: moet Nederland van de VS miljarden grote orders bij ze komen plaatsen voor nieuw materieel. En het uitzinnige volkje zag dat het goed was.

  Oil for War in 56 seconden.
  https://yourimageshare.com/ib/cRCcwivqCd

Comments are closed.