Vraag je de gemiddelde Nederlander of hij wel eens van Watergate gehoord heeft en het antwoord zal bevestigend zijn.  Meestal weten ze ook dat Trump een boef is, maar als je ze vraagt waarom, dan moeten ze doorgaans het antwoord schuldig blijven. Het is een mening die is voorgekookt door de media en als een reflex wordt herkauwd.  Als u vraagt of ze wel eens van het Durham rapport hebben gehoord, dan oogst u waarschijnlijk holle blikken en moet u het feest der herkenning nog even uitstellen. 

John Durham onthulde recentelijk in zijn rapport dat alle Amerikaanse inlichtingendiensten wisten dat het Trump-Russian collusion verhaal een leugen was. U kunt het volledige rapport hier lezen. Hillary Clinton had een manier nodig om de aandacht van haar e-mail schandaal af te wenden en was het brein achter dit complot. De CIA en de FBI wisten zonder enige twijfel dat het Steele-dossier een leugen was, door Clinton cq. de Democratische Partij bedacht en betaald. De FBI lekte vervolgens opzettelijk verkeerde informatie naar de pers om Trump zwart te maken. De media heeft jarenlang Trump achtervolgd met dit verhaal en zijn agenda tegengehouden.  Nu blijkt er NIETS van waar.  

Hier Dave Smith over het rapport

Dit was een schandalige poging van de “Deep State” om de regering van de USA te beïnvloeden en wie wordt er voor veroordeeld? Crickets.  Maar wee je gebeente als je van de ‘verkeerde’ partij bent en je was toevallig in de buurt van Mordor, het Capitool, op Januari 6, 2021.  Uit recente videos blijkt dat “J6” , deze ‘ aanval op democratie’ een stuk gemoedelijker was dan geportretteerd.  Klassiek, je tegenstanders beschuldigen van wat je zelf dus stiekem doet. 

HIer een video van Tom Woods over de ‘ proud boys’  die zonder pardon werden opgesloten wegens ‘Seditious conspiracy” een soort putsch poging.  De advocaat die door Tom Woods wordt geïnterviewd vertelt ook over het verbod voor advocaten om rechters te bekritiseren en hoe links alle belangrijke posities in juridische commissies heeft weten te veroveren en er nu actief rechts conservatieve advocaten worden “disbarred”.  

“The Long March Through the Institutions” van de Marxisten is kennelijk succesvol gebleken.

“Those that just want to be left alone, always lose from those willing to fight”

4 REACTIES

 1. Het feit dat de instituties nu zo overduidelijk corrupt zijn, zowel nationaal als internationaal, is nog wel het meest hoopgevend. Het schijnt dat India nog een deugdelijk werkend rechtssysteem heeft – als ik mij niet vergis hebben ze daar Billy Gates veroordeeld vanwege zijn vaccinexperimenten (vóór Covid) waar toch wat veel, vaak jonge mensen, hele nare bijwerkingen van kregen.
  Hoopgevend in de zin dat meer mensen op zoek gaan naar alternatieven of dat misschien zelf willen oprichten. Elk bestuur leeft per definitie bij de gratie van gehoorzaamheid. Als je daarmee ophoudt is het snel afgelopen met ze. Geen belastingen betalen, hun geld niet meer gebruiken, hun regels niet volgen en dat zo massaal mogelijk.

  • Inderdaad. Dankzij de corona hoax zijn ook wat mensen wakker geworden, dat geeft de burger hoop. Maar als ik RFK jr. hoor over covid en daarna over global warming zakt de moed me weer in de schoenen.

   • De hoop komt vanzelfsprekend niet van een nieuwe politieke leider, daar hebben we er genoeg van gezien, maar van een echte grassroots beweging. Netwerken, als misschien wel het FvD netwerk, waar je mensen tegenkomt die over veel zaken hetzelfde denken, kunnen hierbij behulpzaam zijn. Maar ook ‘off the grid’ gemeenschappen als in Galicië, waar de samenzwering tegen de staat en de macht vorm gegeven kan worden gelijk de Amish in de VS, of ook islamitische enclaves in Europa waar men zoveel mogelijk zijn eigen weg gaat. Overigens kunnen netwerken flink groeien, zeker als dat uitmondt in een decentraal crypto-netwerk met bv sociale media, identiteitsbescherming, medische en juridische adviezen, een bijbehorend crypto token als betaalmiddel. Als zoiets de grenzen overgaat krijg je al haast panarchie.

 2. De NYT zal de Pullizer prize wel niet inleveren.
  Gelukkig weten we dat de AIVD een hoofdrol speelde en ingelogd op een camera een aantal Russische hackers de verkiezingen zag beinvloeden. Chapau!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in