4 REACTIES

 1. Neen, dan bent u gewoon een mafkees.
  Grappig natuurlijk, dat als je een vreemd object (in de zin van niet “lichaamseigen”) verkeerd identificeert, terwijl je tenslotte niet met alle miljoenen objecten die bestaan of zelfs met de enkele duizenden waartussen je leeft, als een expert bekend hoeft te zijn (tenzij je ingenieur bent of installateur o.i.d.), dat je dan voor gek aanzien wordt, maar als je je eigen geslacht wat je van je geboorte hebt, verkeerd percipieert, dan moet iedereen dat maar accepteren en er zelfs in mee gaan om je voortaan te erkennen als van dat andere geslacht.

  Over “lichaamseigen” gesproken. Ik vraag me af hoe dat zit met invaliditeitsverzekering.
  Er staat me iets bij dat er andere tarieven gelden voor als je na een ongeval plots een duim mist i.p.v. een andere vinger, laat staan een hele hand die je zou zijn kwijtgeraakt.
  Dus stel nou dat iemand in een ongeval zijn linker pink kwijtraakt, dan zou ie dus meer geld kunnen vangen als ie beweert dat ie dat verloren lichaamsdeel identificeerde als zijn hele linkerhand. (Oh, en uiteraard identificeert is zich tevens als linkshandig, ook al schrijft ie al van kindsbeen af rechts).

  • jawel, maar om te beginnen zijn veel verzekeringspremies anders voor vrouwen dan voor mannen. Dus kan het lonen voor het juiste geslacht te kiezen.
   Of door als van oorsprong man, voor vrouw te kiezen, de gemiddelde leeftijd verhoogt, durf ik niet te zeggen (ik wil natuurlijk ook niet discrimineren)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in