De NOS meldt: BBB schuift voormalig CDA-coryfee Mona Keijzer naar voren als premierskandidaat. …. Mona Keijzer was tussen 2017 en 2021 staatssecretaris van Economische Zaken. Een maand geleden brak ze met het CDA.

Het zou wat zijn, iemand met karakter die door Rutte overboord is gezet wordt een mogelijke opvolger van Rutte….

Meer nieuws volgt uiteraard de komende dagen.

Niet dat ik overigens geloof dat het systeem gered kan worden door mensen met principes of karakter, het systeem is ziek en corrupt. Het systeem moet worden veranderd, zodat mensen die dat willen een zelfstandiger leven met meer eigen verantwoordelijkheden kunnen leven.

7 REACTIES

  1. Mona had een andere mening over Lockdowns en wist dat die meer levensjaren zouden kosten, dan opleveren. ( ik geloof het eerste jaar zo’n 400.000 levensjaren minder). Dus moest ze wieberen, want niet de mening van het kabinet.

  2. Mona Keijzer is net als Pieter Omtzigt een underdog. Ze worden vol in de schijnwerpers gezet om al die mensen die politiek zijn afgehaakt weer hoop te geven in de politiek. Die tactiek lijkt wereldwijd te worden ingezet. Trump is de underdog in Amerika. Khan in Pakistan. Bolsonaro in Braziliƫ. Als dit soort mensen aan de macht komen denkt het volk dat er iets is veranderd. Het zijn sprookjes.

    • Yip, goed gezien. Ik volg het nieuws in Ierland en als het niet in het Engels zou zijn zou je denken dat het over nedrigland, of een ander westers land, gaat. De problemen zijn in vrijwel alle westerse landen hetzelfde. Was het niet Schwab die zei dat we ons moesten voorbereiden op een boze wereld, op het schaakbord lijken ze ons altijd een stap voor te zijn.

Comments are closed.