14 REACTIES

 1. De woke ideologie is nog perverser dan de nazi ideologie. De Nazi’s wilden een zuiver en moreel hoogstaand ras. Daarvoor gingen ze over lijken.

  Woke wil het zo gemengd (onzuiver) en amoreel (immoreel) mogelijk om hun waanideeën over gelijkheid van mensen en gelijkwaardigheid van culturen te realiseren. Ook zij gaan daarbij over lijken.

  De omvolking en brainwashing van de westerse wereld, die ooit de meest hoogstaande cultuur met de best ontwikkelde normen en waarden heeft voortgebracht, is nu in volle gang, met Nederland voorop. De linkse ‘weg met ons’- idiotie breekt ieder beetje beschaving dat hier nog bestaat, af.

  In de vier grote steden bestaat de meerderheid inmiddels uit allochtonen die netto alleen maar geld kosten en een hoop ellende veroorzaken.

  Na alle aanslagen en bende-oorlogen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag is de zoveelste kansparel die VVD en D66 hier hebben binnengehaald, weer eens doorgedraaid. Wanneer worden deze politici en bestuurders met bloed aan hun handen voor de rechter gebracht?
  ___________

  Vermeende schutter Fouad L. (32) was eerder justitieklant

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2139455687/vermeende-schutter-fouad-l-32-was-eerder-justitieklant

  • Die worden nooit voor de rechter gebracht. Mensen die niet blij zijn met de cultuurverrijkers, en dat hardop zeggen, wel. Want aan het evangelie van woke mag niet worden getwijfeld.

   Over de zegeningen van de multiculti samenleving laat ik graag voormalig minister Ella Vogelaar aan het woord. Een journalist vroeg haar (op camera) wat de zegeningen waren van de multiculti samenleving. Ze was met stomheid geslagen. Na even nadenken stamelde ze: “Recepten! Recepten!”. Helaas heb ik hier nooit de video van kunnen terugvinden. En of wij blij zijn met de recepten, mag je zelf beoordelen.

   • Exact! De manier waarop woke haar denkbeelden doordrukt, ondersteunt door D66 rechters, is volkomen vergelijkbaar met de werkwijze van de Nazi’s indertijd. Die waren overigens ook links en niet rechts.
    ____________

    Opposition to the Nazis – Sophie Scholl
    https://youtu.be/-ZJXLZdnhCI

  • Hou dat vol tot het bittere end, Peter, en deug en voel je ‘goed’. Het geplande bittere end, overigens, waar we praktisch al in zijn beland.

   Hou het vol dat Hitler en NS evil, en vooral onze vijand was en dat onze geallieerde ‘bevrijders’ nu, na een korte onderbreking van 12 jaar sindsdien weer de dienst uitmaken. Zoals ze dat tevens doen in alle ‘landen’. Met ‘landen’ bedoel ik uiteraard alleen de door de UN goedgekeurde en erkende ‘lidstaten’ die overigens allen beleid voeren wat – niet bepaald maar slechts – geformuleerd wordt door de puppetshow die ‘vergadert’ in de frontorganisatie genaamd United Nations. Een frontorganisatie die niet opgericht is door private partijen hoor, neeeeuuuh hoor, helemaal niet. Nee, natuurlijk niet.

   Want als je dat zou doorhebben, of liever gezegd, ontdekken, tja, dan zou je wel eens op de gedachte kunnen komen dat private partijen de enige partijen zijn in de wereld. Er zijn geen partijen en belangen dan private. Maw, we leven al in een libertarische wereld, geheel bestuurd, geregeerd, gereguleerd en beheerd als gevolg van eigenbelang van private partijen, en dat is nog nooit anders geweest. Uitzonderingen hierop – maw, daadwerkelijke staten met daadwerkelijke regeringen die bestuurden in het belang van de bevolking zijn altijd uit de weg geruimd door de ‘internationale orde’ van dezelfde parasitaire private partijen.

   Dus weg met nationalistische en soevereine landen die eigen beleid maken in het belang van de bevolking! Stel je veur zeg! Een volk wat zich niet vrijwillig wil laten uitzuigen door de internationale parasiet en er ook nog eens een gezonde moraal op na wil houden?? Zulk een perversie moet je toch niet an denken zeg!

   Carry on!

   • Je hebt hier duidelijk niet goed over nagedacht.😁

    In een vrije markt zijn private partijen onderworpen aan de natuurlijke rechtsorde (no force, no fraud). In een vrije markt zullen alleen vrijwillige transacties plaatsvinden. Beide partijen gaan er daarbij op vooruit, anders zouden ze de deal helemaal niet maken.

    Je verwart corporatisme met kapitalisme. Zonder de overheidsmacht heeft de ene private partij, hoe groot ook, niet meer invloed op jouw leven dan de andere als jij dat niet wil.
    ____________

    “The power which a multiple millionaire, who may be my neighbour and perhaps my employer, has over me is very much less than that which the smallest functionaire possesses who wields the coercive power of the state, and on whose discretion it depends whether and how I am to be allowed to live or to work.”

    ~ Friedrich Hayek, The Road to Serfdom

  • In dit verhaal zijn er twee mensen net niet vermoord lijkt het. Het is speculeren over de achtergronden van dader en slachtoffers. Maar als een woke propagandavodje als het Parool alles verzwijgt dan is er 90% kans dat de dader geen (etnische) Nederlander is en de slachtoffers geen cultuurverrijkers zijn. Want anders had men dat uitgebreid vermeld en zouden de ‘racisme’ verdenkingen niet van de lucht zijn.
   https://www.parool.nl/amsterdam/man-die-buren-73-en-71-zwaar-mishandelde-in-nieuw-west-veroorzaakte-vaker-overlast-je-kon-zien-dat-hij-niet-bij-zinnen-was~bcd2ae71/

 2. De woke kerk gedraagt zich net als alle andere kerken. Men reageert fel op ketters (gelovigen die kritisch zijn op de officiële interpretatie) en probeert ze te cancellen.
  Niet zo vreemd, want vrije interpretatie van een geloof tast de uitgangspunten aan.

  Zo speelt bij het christendom nog altijd de kwestie Geelkerken (“Heeft de slang in het paradijs werkelijk gesproken of is dit slechts beeldspraak”). Dit raakt de kern van het christelijk geloof. Zodra je letterlijke teksten vrij kan interpreteren, betreed je een hellend vlak. Want als Christus niet echt uit de dood is opgestaan, valt de hele basis onder het christendom weg.

  Ook bij de islam speelt dit interpretatieprobleem sterk. De salafisten zijn daarin het meest zuiver op de graat en houden vast aan de letterlijke betekenis van een tekst.

  ___________

  Christelijke vrouw (81) ’trapt honderden Asjera-poppen kapot’ bij expositie Maarssen

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/848910203/christelijke-vrouw-81-trapt-honderden-asjera-poppen-kapot-bij-expositie-maarssen

   • Gematigde moslims bestaan zogenaamd.
    Echter dat is maar een pose, een vorm van het zich inwerken in onze maatschappij.
    Op de keper beschouwt bestan ze dus niet.

    Zodra het moment daar is, zullen zij zich allemaal (ALLEMAAL) opwerpen als soldaat voor jankukel allaaahtje.

    Insjallah…

Comments are closed.