Enkele plaatjes…

Is dit waar? Ik weet het niet.

Litouwen heeft een uitstekende methode bedacht om Covid-vaccins veilig te maken.

Tot 29 oktober 2021 moesten artsen alle bijwerkingen van absoluut alle vaccins melden aan het State Medicines Control Agency van Litouwen. Vanaf 30 oktober 2021 heeft het Ministerie van Volksgezondheid van de Republiek Litouwen echter het besluit inzake *Registratie van post-vaccinatiecomplicaties en verstrekking van informatie daarover” gewijzigd.

Vanaf 30 oktober 2021 mochten Litouwse artsen post-vaccinatiecomplicaties van covid-vaccins niet melden.

Vanaf 30 oktober 2021 moeten Litouwse artsen post-vaccinatiecomplicaties van alle vaccins blijven melden, behalve Covid-vaccins: dank voor uw aandacht

5 REACTIES

 1. Mooie verzameling. Misschien moeten alle verdachte vaccin bijwerkingen “Het syndroom van Facui” worden genoemd.

  En inderdaad. De politici die zich 3 jaar misdragen hebben (nog meer dan normaal) willen herkozen worden. Al vind ik Jesse Klaver eerder de bard in Asterix.

  • Klaver en Jetten zijn producten van ernstige decadentie teweeg gebracht door de democratie. Het zijn beide onderklasse profeten en agitators, priesters van het door de democratie verwende overgevoelige afgunstige volk, maar dan van het zeer overgevoelige slag. Zijn zijn de geraffineerde versie van het eeuwig afgunstige gewone arbeidersvolk. Vandaar ook dat PvDA moest samengaan met Groen Links, next generatie onderklasse, alhoewel die onderklasse zich dan wel via de democratie heeft opgewerkt, en dus hoge posities kan innemen, en men pakken draagt, en allerlei uiterlijke tekenen van zogenaamde status. Alle instituties zijn momenteel vergeven van de democratisch omhoog gevallen onrecht strijders.

   Jetten is daarbij de perfecte priester der omhooggevallenen, met zijn schone uiterlijk, zijn onberispelijke modieuze kleding, en zijn wit ivoren gezicht. Hij laat ook geen moment onbenut om te preken over deze of gene vermeende onrecht. Vermeend onrecht en onderdrukking is waar de democratie op teerde vanaf het begin, haar chantage middel tot het verkrijgen van de macht, toen nog van een rauwe natuur, en goeddeels gebaseerd op een bepaald aantal thema’s.

   De PvDA moest dan fuseren omdat de partijen zoals Groen Links, D66 en etc. de partijen zijn die het best in staat zijn om steeds nieuwe vormen van onrecht en onderdrukking te bedenken, dus nieuwe thema’s voor het programma. Jetten is de ideale schoonzoon van de vergevorderde decadente democratie, die haar oude thema’s tot op het bot heeft uitgebuit. Uit zijn priesterlijke mond in het wit ivoren gezicht komt niks dan betrokkenheid bij onrecht, hij heeft het zijn taak gemaakt om overgevoelig te zijn voor elke vorm van onrecht en elke onderdrukking die men maar kan verzinnen… en daar zal geen einde aan komen.

   Van Haga is het tegenovergestelde, een man met een no nonsens mentaliteit, hij is de vertegenwoordiging van wat door Aristoteles werd aanbevolen als type leiders met een no nonsens mentaliteit, wil de democratie niet in een totalitarisme eindigen. Het totalitarisme wat zich aandient in de huidige democratie is namelijk niet nieuw, het gebeurde ook in de Atheense democratie, in de Romeinse, en ook andere democratieën. Alleen de geschiedschrijving van de overwinnaars, de democratie, houdt die geschiedenis leugenachtig buiten beeld, ook de FvD doet daar overigens aan mee, iedereen in de politiek doet dat.

  • Overigens is het zo dat onrecht het thema’s is van alle partijen die zich in de democratische politiek begeven, democratie is immers de permanente oorlog van het volk over elk vermeend onrecht dat men maar uit de mouw kan schudden. Het verschil zou dan moeten zijn dat partijen zoals LP, BNVL, FvD, de onrecht manie moeten gaan beëindigen, terwijl de kartelpartijen het eeuwig willen doorzetten, met steeds nieuwe items op het programma, met ondersteuning van de zogenaamde anti onrecht machten, WEF, Vaticaan. Build back better is slechts een nieuw anti-onrecht programma dat door een demagogische oligarchie aan het eeuwig ontevreden volk wordt verkocht.

   De huidige situatie is dus niks nieuws, de eeuwige thema’s van de democratie, hoogstens verzint men er wat bij. Transgender manie, het idee van het man vrouw model als onderdrukking van de waarde aard van de persoon zal wellicht in de Atheense en Romeinse democratie ook op hebben gespeeld, maar bij gebrek aan medische wetenschap en technologie kon er toen nog niet omgebouwd worden, dus het zal marginaal zijn gebleven.
   Democratie, de eeuwige destructieve revolutie van het kindse volk dat aan de macht is, en zich door een serie demagogen laat leiden tot de wal het schip keert.

   • Johannes,

    Tja, er is maar één ware duurzame gemeenschapsorganisatie mogelijk die echt werkt, en zonder dat daarin de verschillende klassen tegen elkaar worden opgejut, namelijk die gebaseerd op de wetten der natuur. Laat dat nou net degene zijn welke 24/7 gedemoniseerd wordt als het ergste wat er ooit bestaan heeft en dientengevolge dan ook outlawed is. Niet dat men dat hier wil weten, overigens. De parlementaire democratie is een 100% garantie dat het meest waardeloze en allerlaagst denkbare slijm boven komt drijven wat vervolgens mag dienen als front van de macht. Dat er zo nu en dan enkele goedwillende en integere individuen tussen zwemmen maakt niets uit. Stemmen is volstrekt zinloos. Maar ach, als het je amuseert, ga dan vooral. ‘T kost niks, dus…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in