Sinds de leugens over massavernietigingswapens in Irak weten we allemaal dat het westen liegt om tot een gewenste oorlog te geraken. Wil het westen oorlog met Rusland? Soms lijkt het er wel op.

In het gesprek wordt een militaire aanval onder Duitse regie en met gebruikmaking van Duitse wapens tegen Rusland besproken. Wat zou er gebeuren als Rusland als reactie met Russische regie en Russische wapens een aanval uitvoert op Duitsland? Wellicht via de pion Wit-Rusland?

Het schijnt dat Engeland en Frankrijk al lokaal adviseurs hebben om te helpen om te gaan met geavanceerde wapens. Is dat ook geen oorlogsverklaring aan Rusland?

Hoe kan het dat de westerse media Putin nog steeds als de enige gevaarlijke gek neerzetten? Onze leiders zijn zeker zo gevaarlijk bezig.

En ja hoor, de video is verwijderd….. De waarheid mag kennelijk niet gezegd worden, dan maar bitchute:

UPDATE

Alhier het transcript van de vergadering

6 REACTIES

 1. Van kwaad tot erger, stapje voor stapje worden we verder in deze oorlog ingerommeld. beetje munitie, granaten en afweer, maar vervolgens ook steeds verder reikende raketten, vliegtuigen en oorlogstaal van von der Leyen, Verhofstadt etc. En dan nu de geesten rijp maken voor boots on the ground.
  Was het niet zo dat politici die aan de macht willen blijven meestal gebruik maken van een gezamenlijke vijand om zo het volk te overtuigen dat ze aan de macht kunnen blijven? Netanyahu, VDL maar ook Zelenski etc?
  En nu de milieu-vijand minder angsten ( en bewezen geldverspilling oplevert) is oorlog het meest logische gevolg.

  • de vrije markt concurrentie is verdrongen door concurrerende doemscenario’s waarbij de overheid die scenario’s omarmt die de machthebbers het beste uitkomen. Als bedrijfstak benader je dus media en politici ipv de afnemer. En de politici beslissen dan dat je product verplicht wordt of wordt afgenomen. Ik geloof niet in een elite die dit beslist, het is een nieuwe concurrentiestrijd. Niet om de klant maar om de machthebbers zoveel mogelijk macht te verschaffen en zelf er dan beter van te worden

 2. Gerucht: ‘Tijdens de Duitse éénwording in 1990 is een overeenkomst gesloten en zijn afspraken gemaakt. Volgens Rusland zijn de gemaakte afspraken niet nagekomen. Rusland overweegt de overeenkomst op te zeggen.’

  • Stukje achtergrond:

   ‘De Duits-Duitse grens liep van het schiereiland Priwall aan de Oostzee dwars door Duitsland tot de bergen van Tsjechië, waar een drielandenpunt ontstond tussen de DDR, de Bondsrepubliek en Tsjechoslowakije. Die grens werd vastgelegd toen de geallieerden en de Sovjet-Unie, nog tijdens de Tweede Wereldoorlog afspraken begonnen te maken hoe ze over Duitsland zouden gaan heersen als ze de oorlog gewonnen hadden. Er werden uiteindelijk vier bezettingszones vastgelegd. Een Amerikaanse, een Britse een Franse en een Russische. Die laatste zou de DDR worden, de andere drie werden de Bondsrepubliek Duitsland.’

   Over het grondgebied van de DDR zijn dus afspraken gemaakt die – volgens Rusland – niet zijn nagekomen. Eén van die afspraken ging over de aanwezigheid van Russische troepen in dat gebied.

   1945 – 1990: Berlin, Hauptstadt der DDR. Volgens mij menen de Russen het.

   Polen ligt tussen die twee in, niets nieuws, Polen is altijd de klos, en dat weten de Polen. Warschau Oblast hoort overigens traditioneel tot het Russische keizerrijk.

 3. Ze staan zo los van de realiteit, alsof het een video spelletje is en ze zelf onkwetsbaar zijn

 4. Een en ander lijkt zo amateuristisch te zijn gegaan dat het lijkt alsof men wilde dat dit zou gebeuren. Ook de snelheid waarmee de Duitse regering toegaf dat de opnames authentiek zijn is opmerkelijk. Men had dit makkeijk kunnen afdoen als AI geproduceerde ‘deep fake’ onzin.

Comments are closed.