In de afgelopen decennia zijn steden stilletjes bezig met de implementatie van VN en WEF beleid. Gelukkig is er sinds de plandemie een groeiende groep verontruste burgers die zich bewust is van de ware motieven van de ‘boven-ons-gestelden’. Daardoor is de haast om o.a. de 15 minutes city te realiseren toegenomen en daarmee de kans op ontdekking van het gehele plaatje en het verzet daartegen.

Een voorbeeld van hoe het uitrollen van WEF beleid gaat, is te lezen in deze brief van wethouder Melanie van der Horst over ‘de voortgang van intelligente toegang tot de stad Amsterdam’. De strategie is als volgt: er wordt een probleem verzonnen of gecreeerd waar een ‘oplossing’ voor wordt opgedrongen.  Die oplossing is vergaande controle, machtsvergroting, lastenverzwaring en het klemzetten van burgers en het MKB.

Wie met de auto naar Italie gaat en daar steden bezoekt, zal vast wel eens onbewust in de ZTL fuik gereden zijn met hoge boetes na terugkomst in Nederland als souvenir. De Italiaanse steden worden in sneltreintempo dichtgemetseld met het Zona a Traffico Limitato wapen. De Italiaanse staat vind dit een prima verdienmodel en komt zo graag in de gratie bij de WEF dat ze apps die de ZTL weergeven, verboden hebben. Van der Horst wil dit systeem als het even kan perfectioneren voor de Amsterdamse situatie.

Middels maandenlange wegopbrekingen, ‘knip en knijp plus paaltjes’ en onlogische wegindelingswijzigingen (de Spuistraat waar een perfect werkend fiets- en rijpad is vervangen door een niet werkende combinatie) wordt het probleem geschapen waarvoor de oplossingen zijn: autosnelheid van 50 naar 30 km, zero emissie zones, eenrichtingsverkeer, beperkte toegang, kentekentoezicht en verkeersfilters waarbij bepaalde groepen wel en anderen niet door mogen rijden.

Dit alles heeft ten doel om de smart city of 15 minutes city door de strot van de bevolking te duwen. Het inrichten van de stad als een totalitaire controlestaat op basis van de klimaatleugen en kunstmatig geschapen problemen is blijkbaar een van de speerpunten van de psychopathische agenda van de globalistische samenlevingsslopers.

Bewustwording van de sluipende wijs ingevoerde agenda en beseffen wat het beoogde einddoel is, is cruciaal voor de kritische burger. Hou de ontwikkelingen in je stad of dorp in de gaten en kijk wat doel het uiteindelijk dient.

 

 

 

2 REACTIES

  1. het is natuurlijk al dom ook vanwege de oplopende temp nog je vakantie doel in het zuiden te willen zoeken.
    wat nog veel dommer is, is dat ik mijn tip hier achterlaat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in