Zonder dat iemand van haar collega-politici er iets van wist, heeft Ayaan op 9 februari in Berlijn op persoonlijke titel een internationale persconferentie gegeven. Ze ging in de aanval tegen de bedreiging van de vrije meningsuiting door de moslimwereld. Ze klaagde de lafhartige houding van de politieke leiders aan. Ze noemde het beschamend, dat Europese leiders niet pal achter de Denen en de Deense Premier Rasmussen gingen staan.

Ze eiste het recht op om te beledigen. Ze viel de profeet Mohammed aan, die volgens de Koran “vrouwen wil laten stenigen” en mensen straffen door hen “de handen af te hakken”. De persconferentie duurde ruim een uur.

Desgevraagd reageerde een buitenlandse journalist, dat hij haar optreden erg “boeiend” vond. Maar VVD-LEIDER Jozias Van Aartsen ging er schielijk van door, toen hij door een NOS-journalist om commentaar gevraagd werd.

Ayaan heeft tot dusver voor de verdediging van dit subcontinent tegen de oprukkende islam veel meer gedaan dan het hele Europese politieke zooitje bij elkaar, dat sinds de oliecrisis van 1973 achterover leunend gemene zaak maakt met Arabische leiders en aanstuurt op een Europees-Arabisch kalifaat.

Ayaans bewonderenswaardige optreden kan niet voldoende gewaardeerd en het belang ervan kan niet voldoende ondersteund worden. Of deze VREEDZAME actie van Ayaan weerklank zal vinden of dat zij wegens deze buitengewoon dappere move verguisd zal worden, zal afhangen van de reactie van de internationale “vrije pers”. De Westerse pers laat zich immers steeds verder muilkorven.
-De Europese pers laat zich dit welgevallen en wordt steeds ongeloofwaardiger door het bureaucratische politieke systeem en door de militaire inspanningen van de NATO in het Midden-Oosten.
-De Amerikaanse pers wordt door directe en indirecte gewelddadige interventies van de Amerikaanse regering in zowel het buitenland als het binnenland steeds voorzichtiger en past massaal systematische zelfcensuur toe.

Tot dusver (7.00 u.) heb ik -behalve op haar weblog- nog geen enkel bericht ervan op het internet aangetroffen.

Zie:
www.ayaanhirsiali.web-log.nl/

31 REACTIES

 1. Ik maak me meer zorgen om de kosten die met het reizen van hirsi gepaard gaan.omdat bodyguardsook moeten slapen zijn er alleen voor haar l8 in touw,hoeveel belastinggeld zit daar op jaarbasis is. En voor Pim kon er nog niet een man af!
  En wie zit daar op die film van haar te wachten, die is sowieso al van nul en gener waarde. Ze is toch een wereldburger? Laat haar naar Amerika gaan,dan kunnen wij het geld beter besteden aan de voedselbanken.Anne

 2. [1] Ik weet een mooie verschuiving van fondsen. Vervang Van Aartsen door een Pool (hij wil die zo graag hebben in NL) die voor 1 Euro per uur op het tweedekamerpluche gaat plakken en besteed het uitgespaarde geld aan de beveiliging van Hirsi Ali, een van de zeldzame personen in een Europees parlement die de titel ‘volksvertegenwoordiger’ nog een beetje verdient. Ik bekeek laatst het CV van Jozias de Grote en inderdaad, weer zo’n Haags geval dat nog nooit een echte baan heeft gehad (afgaande op zijn CV op de tweedekamer website). Nog beter is natuurlijk bij dat hele zooitje (op een paar na) lafbekken alle subsidies stop te zetten. Als er zo nodig een parlement moet zijn, laat men er maar een vrijwilligersproject van maken zonder wetgevende bevoegdheid.

 3. ik denk niet dat het zozeer een kwestie is van laffe politici maar meer dat het ze goed uitkomt en dat ze hierdoor hun positie & macht wat veilger kunnen stellen door de censuur weer wat aan te trekken.

 4. Zat Harry er toch mooi naast met zijn depri voorspellingen dat dit niet door de sencuur zou komen. Anyway, beter van!

 5. [2Ik blijf er bij dat het te veel kost,die beveiliging. Als wij worden bedreigd moeten we ons zelf maar zien te redden. Al zou je hier vermoord worden op het platteland,mag je blij zijn dat er na een uur een politie-auto voor de deur staat.Niet dat je daar zelf nog wat aan hebt natuurlijk. < De krankzinnige tegenstellin, daar gaat het om. Anne]

 6. Harry,

  Kun je mij uitleggen waarom ik in die Hirsi Ali wat anders zou moeten zien dan de zoveelste VVD-fraud gezien het feit dat zij recent op een andere persconferentie (in België) pleitte om
  België’s grootste partij te verbieden
  die ook nog de enige grote partij is (je hebt er nog een paar kleintjes zoals VLOTT http://www.vlott.be maar die tellen niet mee ) die wat wil doen aan de massa-migratie en de gratis sociale zekerheid voor Moslims aan te pakken ?

  http://www.vlaamsbelang.be/

  Groetz,

  Cincinnatus.

 7. [7] Ik ben het eens met Cincinnatus. Ayaan was in Berlijn heel doorzichtig, opportunistisch en goedkoop aan het scoren (zonder overleg met de partij, want anders was het te laat). Tegelijkertijd laat zich ze ideologisch regelmatig van van een allesbehalve vrijheidsgezinde kant zien.

 8. [8] je kan haar in elk geval geen lef ontzeggen. Op zich is dat al een compliment waard. Ze komt soms wat drammerig over. One line issue. En dat stoort mij ook wel eens. Maar van de andere kant denk ik: "dan moeten die andere klojo’s maar eens de bek opentrekken!"

 9. [7] Ik ben het met je eens. Niet alleen vanwege die België stap. Op zich, discriminatie van vrouwen door moslims, heeft zij een goed punt, maar zij krijgt binnen de VVD (de hele elite trouwens)geen poot aan de grond. Zij zou daarom, indien ze er echt voor wil gaan, zich moeten afscheiden van die heersende kliek. En dat doet zij niet .Zij is, in mijn ogen, gewoon gekocht, ingelijfd.

 10. [9] Ik denk als ze bij mij ‘het zaakje’ voor de helft hadden verwijderd zonder me iets te vragen dat ik dan de rest van mijn leven ook wel one-linerig zou zijn! En dan nog wel ter meerdere glorie van een of andere geestesverschijning…

 11. Kroatische variant op karikaturen

  Het Kroatische weekblad Feral Tribune publiceerde vandaag ,,Twaalf karikaturen van Mohammed” – niet de gewraakte tekeningen, maar twaalf foto&#8217;s van betogers die vlaggen en een gebouw in brand steken. Die foto&#8217;s ,,beledigen God en vernederen echte gelovigen”, aldus het blad.

 12. Ik snap de NL niet meer. Volgens mij zou die kakerlak in de Tweede Kamer horen en niet in Berlijn. Ik zie haar over al in de wereld behalve in de Tweede Kamer. Het zijn onze cente waarvan zij de hele wereld afreisd. Ik snap niet de steun die zij krijgt terwijl zij eerst in Duitsland asiel vroeg en die afgewezen is. Dan komt ze naar Nederland op valse voorwenselen. En haar wordt gewoon asiel aan geboden. ZE HOUD DE HELE NEDERLANDS VOLK VOOR GEK. EN ZE TRAPPEN ER GEWOON IN

 13. [7]
  Cincinnatus,
  Ik wil vooropstellen, dat ook H. Ali, als lid van een partij van nep-liberalen kennelijk niet beseft, dat democratie de staatkundige uitwerking is van het geweldadige egalitaire beginsel. Zoals ze waarschijnlijk ook niet op de hoogte is van de missie van het Vlaams Belang.

  Zoals Frank Vanhecke, Voorzitter van Vlaams Belang, aan het slot van zijn brief aangeeft: "Mevrouw Hirsi Ali, het is U vergeven, maar U vergist zich niet alleen van bondgenoot maar ook van vijand. En dat vinden we erg jammer. (…)" en
  "Bij deze nodigen wij U graag uit voor een gesprek met de partijtop van het Vlaams Belang om bestaande misverstanden en vooroordelen uit de weg te ruimen. Voor het overige wensen wij u trouwens alle succes toe met uw moedige strijd voor onze Europese waarden en vrijheden.", zou ik dus menen, dat zij onjuist is voorgelicht.
  Groet,
  Harry

 14. Hirsi Ali heeft trecht de vrije mening als uitgangs punt verwoord. Dat mag ook wat kosten, handels belemeringen, soldaten etc. De EU dient haar rug recht te houden als het gaat om democratie, vrijheid, en gerechtigheid. De vraag is of er wel woordvoorders zijn die dit kunnen verwoorden Hirsi Ali is er in iedergeval een van en zij verdient onze steun

 15. [14] Harry,

  De tijd dat ik die corrupte VVD-kliek
  het voordeel van de twijfel gaf, is al lang voorbij.Als die Hirsi Ali zelf niet beseft hoe de dingen ervoor staan,heeft ze het kunnen nalezen bij Wilders die in z’n "onafhankelijkheidsverklaring" ( http://www.geertwilders.nl/… ) duidelijk heeft uiteengezet hoe de dingen ervoor staan.

  Wat je van Wilders verder ook mag denken : hij is tenminste wel uit die VVD gestapt en stemde bijv wel tegen die EU-grondwet.Die Hirsi Ali zit nog steeds bij de VVD en wat ze voorstelt,is geheel in lijn met andere VVD-totalitarians als Remkes en Van Aartsen die ook elke gelegenheid te baat nemen om weer een stap voort te schreiden richting politie-staat.
  Dan weer wil ze de onderwijsvrijheid afschaffen (allemaal staatsonderwijs), dan moeten de politiediensten weer meer
  bevoegdheden en geld krijgen,dan het
  Vlaams Belang verboden worden enz….

  Die vrouw is een enge collectiviste
  voor wie BIG BROTHER de oplossing van alle problemen is…en ja BIG BROTHER
  zal de Moslims eronder houden maar
  tegelijkertijd ook al de rest van ons…
  die kant moeten we niet op.

  Dat Vanhecke in z’n "open brief" mild is voor Hirsi Ali heeft natuurlijk een reden : het VB hangt een verbod boven het hoofd en ze doen hun uiterste best om aan te tonen dat hun ideeën niet extreem zijn vandaar dat men poogt aansluiting te zoeken bij een alom bejubeld figuur (en Somalische vluchtelinge) Hirsi Ali…

  Groetz,

  Cincinnatus.

 16. [16]
  Cincinnatus,
  Ik deel bijna geheel je analyse, inclusief je conclusie:

  "Die vrouw is een enge collectiviste
  voor wie BIG BROTHER de oplossing van alle problemen is…en ja BIG BROTHER
  zal de Moslims eronder houden maar
  tegelijkertijd ook al de rest van ons…
  die kant moeten we niet op."

  Ik zou alléén willen zeggen, dat Ayaan zich "OPSTELT ALS …" en niet "is een…".
  Bovendien heb ik ALLÉÉN haar optreden IN DE CARTOONKWESTIE aangehaald. Het valt -althans mijns inziens- echter te hopen, dat het niet bij de oprisping van Ayaan alléén blijft. Europeanen dienen haar woorden serieus te nemen en de Denen te steunen. Ook hoop ik dat de discussie over de grondslagen van een vreedzame samenleving, i.e. libertarisme / klassiek liberalisme vooral ook met moslims eindelijk los komt.

  Immers: Blijft natuurlijk het grote probleem, dat het voor velen uiterst moeilijk is te accepteren, dat het uitgerekend BIG BROTHER is die de grondrechten -nog- "beschermt" (en dan alléén maar voor het zogenaamde "vrije Westen"). En wat die zogenaamde bescherming WERKELIJK voorstelt, zien we dagelijks om ons heen.

  Dan rijzen er vragen zoals: "Hoe kan de INTRINSIEKE gewelddadigheid van het collectivisme over het voetlicht worden gebracht ?" en "Hoe worden de huidige collectivisten UITEINDELIJK integere vededigers van de grondrechten ?".

  Over dit soort wezenlijke kwesties gaat precies de strijd van de Vrijspreker.
  Daarom zal ik op dit onderwerp nog geregeld terugkomen.

  Groet, Harry

 17. Ten eerste ben ik blij dat mevrouw H.A. de moeite neemt vrijheden te verdedigen zonder loze termen te gebruiken zoals onze MP.

  Ten tweede is H.A. verre van een Libertariër en daarmee is het logisch dat Libertariërs het voor een groot deel oneens zijn, doordat H.A. op een aantal vlakken niet schep en logisch redeneert.

  Zoals gister in Nova, waar zij het weer had over het recht op krenken.. Tja.. jammer want daar gaat het niet over.. Het gaat over de vrijheid van meningsuiting niet over de vrijheid tot krenken. Je moet altijd vrijelijk een mening kunnen uiten.. dat die mening wellicht ook krenkend kan zijn voor mensen, kan pas worden vastgesteld als de mening is geuit. Beter had ze het over die boeg kunnen gooien.

  Ten derde.. 17 jaar geleden vond H.A. nog dat Rushdi moest worden vermoord.. Ze heeft dus al een aardige ontwikkeling doorgemaakt, hopelijk is die positieve ontwikkeling nog niet gestopt.. want als zij pleit voor het verbod op het VB in België, betekend dit dat zij niet pal staat voor de vrije meningsuiting.. Waarschijnlijk is tegen het VB vanwege de voordeling van het oude VB voor discriminatie. Bekend is dat H.A. strijdt tegen discriminatie.

  Met andere woorden, een aardig optreden van mevrouw H.A., maar het is duidelijk dat zij geen echte, objectieve, voorvechter is voor de vrijheid van mening.. Wellicht is zij voorstander om vrij meningen te kunnen uiten als ze in haar denkbeelden passen&#8230;

  Tot slot is het wel positief te noemen dat mevrouw H.A. zich binnen de VVD fractie ieder geval regelmatig opstelt als individu, i.p.v. een lid van de collectieve VVD fractie.

 18. Hirsi Ali zit er vooral voor Hirsi Ali zelf. Ze is hier inderdaad onder valse voorwendselen gekomen en daardoor op oneigenlijke manier het nederlanderschap verworven.Maak haar ambassadeur in Amerika, dan kost het geen bewakingsgeld meer en kan de Bush-kliek haar beschermen. Anne

 19. De houding van Rasmussen is: Wat die krant publiceert is NIET een zaak van de Deense regering.
  Het is zeer verontrustend dat de EU niet vierkant achter zo’n houding gaat staan.
  Mevrouw Ali stelt dit openlijk aan de kaak, terecht en moedig.

 20. [18] [19]
  Hans, Anne,
  Het lijkt me inderdaad van groot belang, dat de opstelling van Ayaan nader kritisch onder de loup genomen wordt. Daarmee krijgt het libertarisme / klassiek liberalisme een extra kans zich nader te profileren en de hypocrisie van al deze democratische (=collectivistische) staatsvormen aan de kaak stellen. Zolang die (zelf)analyse (van de democratische samenleving) niet plaatsvindt, kan er ook geen oplossing voor de escalerende gewelddadigheden en oorlogsinspanningen gevonden worden.
  De democratieen zouden hun egalitarisme moeten afzweren en om te beginnen overgaan tot de scheiding van staat en economie, zoals in een andere serie artikeltjes door Krijn wordt voorgesteld en besproken.

  Van een kalifaat (=islamitische theocratie) kan natuurlijk al helemaal geen sprake zijn.

  [19]
  Daar ga ik niet over. 😉
  Groet, Harry

 21. [20] Inderdaad! Kenny boy in London loopt zelfs mee met een demonstratie tegen de cartoons.. (maar goed, van hem was dat te verwachten).

 22. Zowel Ayaan als de VVD zitten een beetje met elkaar in de maag. Ayaan is een uitgesproken criticus (terecht in mijn ogen) van de islam ven ventileert dat immer naar buiten toe. De VVD heeft als ‘liberale’ partij geen standpunt over religies, want religie en staat zijn gescheiden. Ik denk dat Ayaan eigenlijk helemaal de VVD niet nodig heeft, want zij is een kranige vrouw die het gemakkelijk zelf kan doen. Het voordeel is wel dat als politica zij gemakkelijk toegang heeft tot de regering en parlement, waardoor een aantal zaken beter in werking kunnen worden gezet.

 23. [23] Albert,

  Dat zie ik toch ff anders.Die twee hebben elkaar prima gevonden.

  De VVD (de afgelopen 30 jaar 25 jaar op het pluche) draagt volle verantwoordelijkheid voor de massa-migratie, de multicul, de onder het tapijt geveegde integratieproblemen,de politieke correctheid etc.

  Nu het niet meer langer mogelijk blijkt
  een aantal zaken te negeren of dood te zwijgen , komt de VVD in een lastig parket te zitten…juist onder haar
  electoraat is de onvrede over de gevolgen van het gevoerde beleid het grootst en VVD-stemmers lopen over naar een Pim Fortuyn of een Wilders…

  Anderzijds kan de VVD niet plots het geweer van schouder veranderen omdat
  daarmee ze zou toegeven volle verantwoordelijkheid voor de puinzooi te dragen en vooral ook omdat de VVD-top helemaal niet wil raken aan de multicul-welfare-staat….

  dan komt zo’n Hirsi Ali in de picture.Hirsi Ali heeft zo haar eigen redenen om niks te moeten hebben van Islamisten…dat gaat er dan niet over
  dat veel van die nieuwkomers zich hier in de Sociale Zekerheid nestelen…dat interesseert haar op de keper geen moer maar heeft te maken met allerlei wrede gebruiken in Somalië waar zij slachtoffer van werd….

  Zij wil achter die reactionaire Imams aan die vrouwenbesnijdenis, gedwongen huwelijken en burka(s voorstaan , de VVD zoekt een boegbeeld om de
  aandacht van haar verpletterende verantwoordelijkhed voor de migratie- en integratie-politiek af te leiden (niet vergeten dat Van aartsen nog geen 7 jaar geleden Belgrado liet bombarderen omdat de Serven zich verzette aanvallen door het Islamitische UCK) en die twee hebben elkaar gevonden.

  Hoe groter de reputatie van Ali als
  bestrijdster van de radicale Islam wordt, hoe beter het de VVD-top uitkomt want het beschermt hun rechterflank tegen lieden die niet enkel enige soepjurken willen scheren maar gans de multukul-welfarestaat op
  de helling willen (hetgeen voor de VVD
  het ultieme taboe is).

  Hier in Vlaanderen heeft de VLD ("onze" VVD) geen Harsi Ali om zich het imago van "Islam-bashers" kunnen aan te nemen en is er wel een sterke
  partij rechts van de VLD kunnen groeien die wel bijv het voorrangsbeleid bij huisvesting en werkgelegenheid voor allochtonen verwerpen, wel criminele allochtonen wil terugsturen, wel de hangmat-mentaliteit wil aanpakken en dan zie je plots het ware gezicht van zo’n VLD
  (zusterpartij van de VVD) : ze vormen front met de linxe kerk en liever dan wat te doen aan de radicale Islam zetten ze alles op alles om het Vlaams Belang te vernietigen…de ene na de andere wet wordt gestemd om die partij te muilkorven en onderuit te halen…

  Als zo’n Hirsi ali es een dagje naar Vlaanderen komt, geeft ze haar zegen over die houding…

  die Hirsi ali is een lokvogel die luitjes moet verleiden om in de VVD-fuik te stappen…

  Niet doen.Niet op ingaan….er valt uit die hoek niks te verwachten zoals de Vlaamse VVD elke dag weer bewijst.

  Groetz,

  Cincinnatus.

 24. Ja Cincinnatus, daar zit wel wat in. Ik verafschuw zelf de VVD, vanwege haar corporatistisch karakter. En je hebt gelijk m.b.t. de aanval op Joegoslavie, waar ik een fervent tegenstander van was. Sinds die tijd heb ik nooit meer op de VVD gestemd en iedereen dit ook afgeraden. De partij waar ik voor zou willen pleiten is natuurlijk de partij van Geert Wilders, omdat hij onomstotelijk het dichtst bij het klassiek-liberalisme staat.

  In tegenstelling tot jou, heb ik wel degelijk bewondering voor Ayaan Hirsi Ali om haar duidelijke standpunt richting het islamitisch geweld.

 25. [17]
  Harry, goed verhaal. Maar in mijn ogen ben je te genadig voor "Big Brother".
  Volgens mij verdedigt "Big Brother" niet de grondrechten, maar de rust in dit land. De elite is namelijk, voor alles, bang voor het Nederlandse volk. De rust moet bewaard worden. De reden is dat het Nederlandse volk in bedwang moet worden gehouden. Dit is namelijk de enige partij die hen de macht kan ontnemen. De overheid is niet bang voor moslims. Zij is er bang voor dat moslims door hun gedrag het Nederlandse volk zo tergen dat het het recht in eigen hand neemt en de macht grijpt (of hen de macht in ieder geval ontneemt). Om dit te kunnen doen (de rustbehouden in het land) hebben ze ontzettend veel middelen nodig. En dat is hun tegenwoordige grote probleem. Dat verklaart ook meteen veel van de door de overheid aangedragen en vaak onbegrijpelijk oplossingen.

 26. [24] [25]
  Cincinnatus, Albert,
  Natuurlijk ben ik met je eens, Cincinnatus, dat het optreden van Ayaan in Belgie t.o.v. Vlaams Belang schandalig is. Verder lijkt het alleszins logisch, dat de VVD Ayaan zeer waarschijnlijk gebruikt als lokvogel. Dat is Ayaan zich ook zeer waarschijnlijk heel goed bewust. De nepliberalen waren destijds maar wát blij haar in de partijgelederen te kunnen opnemen.
  Omgekeerd is de enige reden, die ikzelf voor Ayaan zie om bij de nepliberalen te blijven een praktische, niet-ideologische, namelijk, dat het nogal wat voeten in de aarde heeft om alleen te gaan opereren. Door in de VVD-fractie te blijven, kan ze zich in 2007 rustig op de kieslijst laten zetten, als ze het voor de nepliberalen maar niet te bont maakt, terwijl ze zich als "tolerant", etc. kunnen blijven profileren.
  Binnen die contouren gaat ze gewoon haar eigen gang en maakt gebruik van de ingangen die de VVD biedt. Bij Groep Wilders zou ze zich waarschijnlijk teveel gecompromitteerd voelen.

  Het is misschien wat speculatief, maar het ligt allemaal wel een beetje voor de hand, zou ik zeggen.
  Overigens zou ik inderdaad wel eens willen zien, hoe zij zou reageren, als zij kennis zou maken met het klassiek liberale / libertarisch gedachtegoed.

  [26]
  peterk,
  "Maar in mijn ogen ben je te genadig voor "Big Brother"."
  Ik heb "beschermen" niet voor niets expres tussen aanhalingstekens gezet. Ik denk dus niet, dat ik te genadig ben, integendeel. Natuurlijk heb je groot gelijk, dat BB die grondrechten niet beschermt, maar alléén de rust. BB (bijna alle politici) doen ALTIJD alléén maar net ALSOF (die grondrechten beschermd worden). Dat heb ik in andere bijdragen ook steeds getracht duidelijk te maken.
  Een saillant voorbeeld van smerige centralistische intriges heb ik onlangs in mijn bijdrage "Aart-Jan de G., verkiezingsadviseur" geprobeerd te beschrijven.

  http://www.vrijspreker.nl/b

  Daarnaast ken ik een aantal andere praktijkvoorbeelden van hoe de centrale overheid zich ALTIJD en OVERAL OPDRINGT.
  Daarvan zal ik in mijn stukjes af en toe verslag doen (dat heb ik trouwens al gedaan, zie mijn serie: "Is Nederland een democratische rechtsstaat ?"). Ik kan alvast wel zeggen, dat de meeste mensen niet tot nauwelijks idee hebben welke smerige machtsspelletjes er door de C.O. allemaal gespeeld worden, maar er is wel een stramien, een machiavellistisch stramien, waarvan veel aspecten tijdens de bezetting door de Nazi’s in Nederland zijn geimporteerd. Gaandeweg zijn de methodieken steeds geraffineerder geworden.
  Groet,
  Harry

 27. ja die Hirshi Ali,
  Zij kan volgens mij niet echt objectief meer denken na wat er in haar jeugd gebeurt is.

  Volgens mij is vrouwenbesnijdenis alleen in een aantal Islamitische oost-afrikaanse landen een gewoonte.

  Het is toch te triest voor woorden dat je eerst een zwarte vrouw en vluchtelinge nodig moet hebben om een cultureel probleem aan de klaak te stellen? En als je dit als blanke man aan de kaak zou stellen je gelijk een rechtse extremist zou zijn?

  Maar ja, op die manier moet het dan maar, de politiek werkt vaak via tussenpersonen.
  Maar 1 ding is zeker; de in de jaren 80 en 90 verguisde Janmaat was zijn tijd i.i.g. ver vooruit!

  Maar ja de maatschappij wilt altijd alles eerst zien en dan pas geloven!

  Hij moest alleen wat meer communicatietechnieken leren. Wel gelachen om die man maar goed. Pim verkocht het goed maar werd dus weer gezien als een rechtse extremist (gevolgen zijn bekend). Wel dan mag nu Hirshi Ali het proberen, samen met Wilders.

  Gewoon geen immigranten uit barbaarse landen meer binnen laten we ons al genoeg opgeofferd. En als we de migranten zo nodig hebben voor onze economie? Wel laat onze economie dan maar inelkaar donderen. Ik geloof namelijk niet dat een economie in elkaar kan donderen door te weinig migranten. En als het wel gebeurt? So what!, dan wordt de welvaart tenminste eerlijker verdeeld en heb je minder migratiestromen. Problem solved.
  Groet,
  Achilles

 28. [2]
  Maverick,
  "Als er zo nodig een parlement moet zijn, laat men er maar een vrijwilligersproject van maken zonder wetgevende bevoegdheid."

  Ik zou eerder zeggen: "Schaf de wetgevende bevoegdheid van de regering af en laat die alléén UITVOEREN."

  Waar wou jij anders de hoogste wetGEVENDE bevoegdheid laten ?
  Groet, Harry

Comments are closed.