De vrijspreker doet mee aan de Best Of The Blogs wedstrijd van
thebobs.com!


Blogs worden steeds belangrijker en populairder in ons medialandschap. Daarom is het ook logisch dat er Blog Awards ontstaan, en de Best Of The Blogs wedstrijd van thebobs.com mogen we beschouwen als één van de meest toonaangevende, omdat ze internationaal gaan én verschillende talencategorieën hebben. Vanaf dit jaar dus ook in het Nederlands, en dat vonden we meteen een goede reden om mee te doen.
<%image(20060917-bob_sub_right_en.gif|878|64|BOB)%>
Hoe deelnemen:
Inschrijven kan op de website van thebobs.com. Hoe meer inschrijvingen, hoe meer kansen.
<%image(20060917-bob_sub_right_en.gif|878|64|BOB)%>
DAAROM ROEPEN WIJ AL ONZE LEZERS OP OM DE VRIJSPREKER ZOVEEL MOGELIJK IN TE SCHRIJVEN ALS HUN FAVORIETE BLOG!<%image(20060917-bob_sub_right_en.gif|878|64|BOB)%>

Dit is het tijds- en actieschema:

1.Inschrijven.
Dat kan tot 30 September, nog 2 weken dus.
Iedereen mag zoveel blogs inschrijven als hij/zij wil, en iedere blog mag ingeschreven worden voor iedere categorie, rubriek en genre. Relevant voor ons zijn de categorie Beste Weblog/Nederlands, de rubrieken nieuws + politiek en media en het genre textblog.
Hoe meer een blog wordt ingeschreven, hoe groter de kans op nominatie door de Jury.
Hieronder volgen wat instructies hoe je dat kan doen.

2. Nomineren: tot 23 October buigt de Jury zich over de inschrijvingen om in iedere categorie 10 blogs te nomineren.

3. Vanaf 24 October tot en met 10 November kan er gestemd worden op de genomineerde blogs. Deze user voting dient om te bepalen
wie de User Prize krijgt.

4. Op 11 November worden de prijzen uitgereikt in Berlijn aan alle winnende blogs in iedere categorie. Per categorie zijn er twee
prijzen: De Jury Award en de User Prize.
<%image(20060917-bob_sub_right_en.gif|878|64|BOB)%>
Hoe kan je de Vrijspreker submitten als je favoriete blog?
<%image(20060917-bob_sub_right_en.gif|878|64|BOB)%>
Het aantal inschrijvingen is een criterium in de nominaties! Maak hier gebruik van!
<%image(20060917-bob_sub_right_en.gif|878|64|BOB)%>
-Ga naar thebobs.com
-klik op “jouw voorkeur”
-vul het inschrijvingsformulier in.
tips:
Auteur: Hub Jongen.
Taal: Dutch (belangrijk want dit bepaalt in welke taalcategorie je inzending meedoet.)
Land: Netherlands.
Screenshot: Dit is niet verplicht, maar als je het wil doen kan het zo: open het programma Paint (start/porgramma’s/bureau-accessoires/Paint).Open de vrijspreker home page. druk op ALT en PRTSCRN tegelijk. Plak dit screenshot in Paint en bewaar als Vrijspreker.JPG. Dit bestand kan je dan als screenshot uploaden. Maar je mag dit skippen dus.
Rubriek: Nieuws + Politiek of Media. Je mag voor beide topics een inschrijving maken. Je mag de Vrijspreker inschrijven voor iedere categorie maar deze twee zijn de meest relevante.
Genre: De Vrijspreker is een text blog.
Omschrijving: Je mag hier uiteraard je eigen woorden gebruiken, maar je kan ook de beschrijving bovenaan onze Home Page in het gele vak gebruiken.
Tags/Slogan: wees creatief en to the point! Enkele keywords ingeven mag ook.
Email: een werkend emailadres is noodzakelijk want je krijgt, nadat je op VERSTUREN hebt gedrukt een email toegestuurd met een bevestigingslink. Zonder hierop te klikken wordt je inschrijving geannulleerd na 24 uur!
<%image(20060917-bob_sub_right_en.gif|878|64|BOB)%>
We houden jullie op de hoogte van alle evoluties in de wedstrijd en we rekenen op jullie medewerking om de Vrijspreker zoveel mogelijk in te schrijven als jullie favoriete blog!
De Vrijsprekers.

8 REACTIES

 1. Wij kunnen dit winnen.
  Wij zijn immers de Beste Nederlandse blog voor "Nieuws + Politiek".

  Ik ken geen betere. Wie wel, en zo ja welke en waarom?

  Alleen is nodig dat veel trouwe lezers ook de nominatie doen.

 2. lotteryScreenshot: Dit is niet verplicht, maar als je het wil doen kan het zo: open het programma Paint (start/porgramma’s/bureau-accessoires/Paint).Open de vrijspreker home page. druk op ALT en PRTSCRN tegelijk. Plak dit screenshot in Paint en bewaar als Vrijspreker.JPG. Dit bestand kan je dan als screenshot uploaden. Maar je mag dit skippen dus.
  Rubriek: Nieuws + Politiek of Media. Je mag voor beide topics een inschrijving maken – zoveel keer als je wil.
  Genre: De Vrijspreker is een text blog.
  Omschrijving: Je mag hier uiteraard je eigen woorden gebruiken, maar je kan ook de beschrijving bovenaan onze Home Page in het gele vak gebruiken.

 3. Blogs worden steeds belangrijker en populairder in ons medialandschap. Daarom is het ook logisch dat er Blog Awards ontstaan, enlotteryde Best Of The Blogs wedstrijd van thebobs.com mogen we beschouwen als één van de meest toonaangevende, omdat ze internationaal gaan

 4. Bij "Criteria" staat o.a.:

  "Alle voorgestelde blogs worden voor publicatie op deze site gecontroleerd of ze voldoen aan de deelnamevoorwaarden. De organisator kan besluiten blogs te verwijderen wanneer de inhoud beledigend is, racistisch, seksistisch of op andere wijze discriminerend of obsceen en/of linkt naar de genoemde content. Dergelijke blogs zijn van deelname aan The BOBs uitgesloten. Dit geldt ook voor weblogs die bovengenoemde inhoud en links opnemen in hun blog, nadat ze zijn gepubliceerd op The BOBs-site."

  Zou een libertarische site die het private (!) recht om te discrimineren voorstaat, en waarop toch niet bepaald malse uitspraken worden gedaan (zij het in de reacties meer dan de artikelen), ook hiervan uitgesloten zijn?

  En er staat ook te lezen dat je een willekeurige invoercode moet invoeren om te voorkomen dat één persoon in korte tijd meerdere keren iemand nomineert. Dus dat je "zoveel blogs zoveel keer [kunt] submitten als [je] wil[t]" lijkt me dan een beetje stug.

 5. [1]
  http://www.hetvrijevolk.com kan ik waarderen.
  Ze zijn niet echt specifiek politiek gericht maar behandelen meer de wantoestanden en kromheden in het land en Europa. Ze hebben een hekel aan de regelwetgeving en de Europese Unie.
  Ze zijn voorstander van het kapitalisme en een minder controlerende en sturende overheid.
  Wel wordt vaak de Islam behandeld.
  Samengevat; ze wijzen mensen op de grote probleemgebieden die ons in de toekomst te wachten staan.
  Een waarschuwing! De schrijver Roland Danckaert hebben mij al een paar keer kromme tenen bezorgd. Deze moet je negeren omdat hij een duidelijk links gedachtegoed bezit.

 6. [2] (Moet zijn: Reactie op OWL!)
  Inderdaad stug!! Het is in de tekst ondertussen gecorrigeerd.
  Wel kan iemand bvb de Vrijspreker inschrijven voor:
  -Nieuws + politiek EN als volgende
  -Media
  -enz. (maar niet zo relevant)

  "Zou een libertarische site die het private (!) recht om te discrimineren voorstaat, en waarop toch niet bepaald malse uitspraken worden gedaan (zij het in de reacties meer dan de artikelen), ook hiervan uitgesloten zijn?"

  Uitgaande van privé eigendom van de wedstrijd, kan de eigenaar natuurlijk beslissen om de Vrijspreker uit te sluiten.
  Of dat terecht is, en of daar beroep op mogelijk is, kan ik (nog) niet overzien.

 7. Wordt deze site wel bijgehouden?
  Heb er 4 dagen geleden een commentaar bij wat site neergezet maar die staan alle nog ter beoordeling??!!

Comments are closed.