Dat de hele klimaatpsychose niets, maar dan ook niets met het weer te maken heeft of zelfs met een oprechte bekommernis om de planeet, weten we allemaal wel. De waarheid achter het klimaatstreven is het forceren van de door links gewenste maatschappelijke veranderingen. Hun argumentuur staat volledig in het teken daarvan en wisselt wel eens naargelang de smaak van het te bewerken Grote Publiek.

 

 

 In eigen kringen hoeven ze niet te liegen natuurlijk en kunnen ze gewoon uitkomen voor hun ware plannetjes: het saboteren van de kapitalistische consumptiemaatschappij.

Dit plaatje is daar zo’n mooi voorbeeld van dat ik het U niet wilde onthouden.

(Resist is een extreemlinkse communistisch-arabistische splinterpartij die geëvolueerd is uit het communistische Amada en zich heeft omgedoopt tot Resist toen ons aller in de Benelux wereldberoemde Dyab Abou Jahjah kwam meedoen.)

 

18 REACTIES

 1. De waarheid achter het klimaatstreven is het forceren van de door links gewenste maatschappelijke veranderingen.

  En rechts verdient eraan…

  • HUH??????

   De klimaathype haalt de ganse economie naar beneden, voor alle duidelijkheid.
   Het zal best zo zijn dat sommige ondernemers eraan verdienen. En ondernemers zijn bijna per definitie rechts, ja. Maar de som is dat er minder ondernemers iets verdienen dan zonder klimaathype.

   • Klopt, nog eenvoudiger is dat de slotsom is dat er minder geproduceerd zal worden waardoor er simpel minder te consumeren is.

 2. @Bud
  Heb je geklikt op die link naar http://www.resist.be ?

  Die leidt naar een blog van de partij LSP (Linkse Socialistische Partij) en het is deze partij die de campagne ‘destroy capitalism’ voert. Niet de Belgische PVDA dus, die in 2003 onder de naam Resist aan de federale verkiezingen deelnam.

  LSP en PVDA zijn niet zo’n goede vriendjes zoals je hier kan lezen.

  De PVDA is uiteraard ook op de kar van de klimaatopwarming gesprongen. Het communisme is mislukt en het ecologisme biedt nieuwe kansen in de strijd tegen het kapitalisme.

 3. Werkelijk, nu minder verdienen door de klimaathype? Dacht het niet, het aanbod verplaatst zich gewoon meer naar “groen”…

  • Rob, de kosten om Kyoto te realiseren drukken hoe dan ook de productiviteit van de economie naar beneden, ongeacht verschuivingen in het aanbod.

   • En zoals ik al eerder zei, i.p.v. de gebruikelijke “verontreinigende” en “energie verslindende” apparatuur, wordt de consument een worst voorgehouden van groene apparatuur. Of Kyoto extra kosten met zich mee brengt, weet ik niet, ik ben geen econoom, maar de burger is zoals gewoonlijk weer het slachtoffer, en het bedrijfsleven en de politiek de winnaar…

 4. Ga mij nou niet vertellen dat eer niks aan de hand is!
  Het heeft in mij ogen niks met links of recht te maken ,maar mensen met poen waarvan de schoorsteen moet blijven roken.

  Ik ben een vader van een kind die 2 weken oud,en na het verlaten van het ziekenhuis reden we weg met de auto en stonden stil in de file en voor ons een 13tonnediesel stond te roken {zwart van de rook},
  Ons kind hoesten erg en mij chauffeur vertelde dat het te maken heeft met kosmische stof…whaha {ik vertelde haar} je kijk te veel propaganda kijk lekker voor je! {{die 13tonne diesel …. }}

 5. Als je lonkanker krijgt of verzuipen wat maak het uit!?

  Ik hoor afgelopen week dat men onder een parkeer garage bij een ziekenhuis,niet meer in je eigen auto mag roken…

  Ik was verbaas,Omdat de auto rook toch ook!? en veel meer en ongezonder.

 6. Mensen die het ontkennen of de boel willen verdraaien vind ik massa moordenaars voor mens een dier en voor moeder aarde,alleen maar hun zakken te vullen met poen maar als we zo door gaan heeft uw zakken er niks meer aan en uw poen niks meer waard .

  Stroop je mouwen en kom in opstand tegen deze morderne massa moordenaars!

  • Welke massamoordenaars? De auto heeft ontelbaar meer mensen gered dan dat er aan zijn gestorven. Hoe denk je anders dat het voedsel terecht zou komen bij de mensen? Of de dokter bij zijn patient?

   De echte moordenaars zijn de milieu-activisten.

   • Kim,
    het kapitalisme veroorzaakt de milieuvervuiling (oké de industrie dan). De grote vraag is natuurlijk of de vervuiling het opwarmen van de aarde veroorzaakt of bespoedigt. Die vraag kunnen we pas beantwoorden over pakweg 50 jaar.

    Maar het kapitalisme concurreert de kleine boeren bedrijfjes en agrarische landbouw dood. Ik vraag me af of deze slachtoffers blij zijn met jouw auto,s die voedsel rond rijden.

    Het kapitalisme is niet mijn grote vrijheid brenger. Communisme ook niet.
    De Rijnlandse visie misschien.

   • Nu ben je me even kwijt. Het kapitalisme veroorzaakt milieuvervuiling? Die link snap ik niet helemaal. Denk ik even aan de milieu-chaos in communistische landen, dan denk ik dat je stelling niet waar is.
    Zwitserland, kapitalistisch en onafhankelijk bolwerk in Europa, is het meest schone land dat je kunt bedenken (tenzij er natuurlijk hordes Oranje idioten naartoe gaan, maar dat is slechts tijdelijk).

    De industrie wordt alsmaar schoner, dankzij het kapitalisme. Heel simpel, dankzij het winstoogmerk is het voor een fabrikant niet handig om veel energie te gebruiken. En de imago-schade voor commerciële ondernemingen is gigantisch als ze het milieu verkloten. Er zijn er genoeg failliet gegaan na een milieu-schandaal.

    De boerenbedrijfjes worden doodgemaakt door EU-beleid. Wat agrarische landbouw is weet ik niet, maar ik weet wel dat ik op een boerderij woon (ja, letterlijk), en de boer kan zijn kont niet keren of er is wel een regeltje voor vanuit Den Haag, omdat het moet van Brussel, natuurlijk. Zoals het verplichte en zinloze injecteren van mest, zodat het weiland tenminste echt kapot gaat, om maar eens iets te noemen.

 7. Er zijn 101 andere mogelijkheden om een auto te laten rijden al dan niet haalbaar op zeer korte termijn,maar wel mogelijk door! Te ontwikkelen. Maar punt is het olie,grote B.V’s,machtige mensen met aandelen,overheden,belangen enz.verdienen er veel aan en geen cent voor over om die technologieën door te ontwikkelen het is een recht! Om dat te doen ik betaal genoeg geld er voor en het vergas mij ook nog.En hoef niet jou stik uitlaat te ruiken.
  Wordt het kunstmatig onmogelijk gemaakt voor die technologieën die boordnodig zijn.
  Zie maar de spaar lamp door extremere belastingen kunstmatig de prijzen hoog oud .
  En laat link of rechts er buiten in stem op Wilders of Verdonk en ben dus NIET links.
  Hier een paar links.

  http://video.google.com/videoplay?docid=-4635806392548711631&q=Free+Energy+Coil+UEC+Group+Demo&total=2&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

  http://video.google.com/videosearch?q=Water%20Engine&hl=nl&lr=&safe=off&ie=UTF-8&sa=N&tab=iv#

 8. Heel simpel,

  de mens kan niet zonder de natuur, de natuur kan wel zonder de mens…

Comments are closed.