In vervolg op de poll over de woonprovincie van Nederlandse libertariërs, wil ik via deze post pollsen in hoeverre er interesse is om, bijvoorbeeld centraal in Utrecht, een lente-seminar te organiseren waar libertariërs elkaar kunnen ontmoeten. Kennisoverdracht, netwerkopbouw, brainstormen over de nakende libertarische non-agressieve (r)evolutie, het aanhoren van interessante (internationale) sprekers (heb er een aantal beschikbaar), gezellig een drankje doen: redenen genoeg om dit te organiseren.

Heeft u behoefte aan een Nederlands libertarisch seminar?
Bekijk de resultaten
Laden ... Laden ...

18 REACTIES

 1. ja maar niet meer dan 20 euro hehehe
  De Belasting is weer om de hoek gekomen mensen, ben weer platzak!

 2. Lijkt me een goed idee! Het bedrag dat ik voor een dergelijke meeting wil betalen is natuurlijk afhankelijk van wat er allemaal plaats gaat vinden. Is nu moeilijk om er iets over te zeggen.

  ik zal Ron Paul alvast een uitnodiging mailen. 😉

 3. Stemmen op een Libertarische site? Wat is dat voor onzin? 😉

  De prijs is natuurlijk afhankelijk van het gebodene. Onbeperkt kaviaar, champagne en kreeft, gelardeerd met een optreden van de Wiener Philharmonic mag iets meer kosten dan een achteraf zaaltje in Van der Valk met bitterballen en muzak.

  LvM [6] reageerde op deze reactie.

 4. @Saartje [2]:
  Ik heb maar even 20 euro ingevuld, maar voor RP stort ik graag een maand salaris, ha 🙂
  Nee maar even alle gekheid bij elkaar, je krijgt het natuurlijk nooit voor elkaar, maar het zou wat zijn. Zie je het al voor je:

  “Another term for preventive war is aggressive war – starting wars because someday somebody might do something to us. That is not part of the Dutch tradition. The Netherlands need to get out of Afghanistan RIGHT NOW!”

  “A system of capitalism presumes sound money, not fiat money manipulated by the Central European Bank.”

  “Deficits mean future tax increases, pure and simple. Deficit spending should be viewed as a tax on future generations, and politicians like Wouter Bos who create deficits should be exposed as tax hikers!”

 5. Lijkt me erg gezellig, alleen niet te duur maken he. We hebben het niet allemaal even breed.

 6. Heb “Alleen online” ingevuld. Ik kan mij aansluiten bij Kim. Afhankelijk van het aanbod heb ik wel/geen interesse.

  Zijn CCTV en gorilla’s aan de deur inbegrepen? Zo’n evenement trekt ongetwijfeld de aandacht van allerlei “linxe axietiepes die stemming willen maken.

 7. Als het niet helemaal rondgerekend kan worden, kunnen we ook een subsidieaanvraag doen…..

  😉

 8. @Gerard [16]:
  Door met het OV te reizen verplicht je je libertarische broeders financieel krom te liggen voor jouw reis 🙂

  @Ruben [5]:
  Subsidie? Hahaha! Geweldig!

  @Jerom [15]:
  Jij noemt mijn argument: het lijkt me heerlijk om eens met gelijkgestemden te kankeren op de slechtheid van de staat zonder dat je meteen een socialistische zwakzinnige (excuses voor het pleonasme) hoort brallen dat het toch wel een goed plan is van die Roemer dat het minimumloon met 5% wordt verhoogd.

  Voor een goed program ben ik zeker te porren. Vergeet Marcel Meijer, Simon Roozendaal, Frank Karsten en Toine Manders niet uit te nodigen: als een van die vier komt, ben ik ook van de partij!

 9. Zou me ook graag eens begeven tussen mensen met min of meer dezelfde gedachten als ik.

  Ik ben van de partij.

Comments are closed.