MSM nieuws van donderdag 10 februari 2011 door de libertarische filter. Wellink ziet kans op hogere inflatie toenemen. Een roker die een extra pakje per dag gaat roken en de kans op longkanker ziet toenemen? De ECB koopt Portugese obligaties op. Ach, als je al in een hol staat, waarom niet doorgraven? Hoogervorst valt het bankentoezicht aan en wil meer transparantie. Geheimhouding zou niet meer werken in de 21e eeuw. Misschien moet Hans eens bellen met Nout, die niet wil zeggen waar ons goud is en hoeveel daarvan fysiek is.

Nout vindt ook dat veel goud aanhouden niet prudent is. Dit maakt Zerohedge kwaad. En waarom heeft DNB dan zelf naar eigen zeggen bijna 10% aan goud op de balans? Gelukkig, het artikel over goud was het best gelezen op nu.nl. Misschien tijd voor Sanoma media om nog eens goed het publicatiebeleid door te lichten? Kan toch niet zo zijn dat het volk geïnformeerd raakt. Niet voor niets heeft het FD besloten geen commentaren meer toe te staan op haar site. Troy Ounce, ben je er nog?

De crisis overigens is nog niet voorbij mensen. Want de oorzaken zijn nog niet opgelost. Dat zegt meneer Kahn, van wereldveroveraar IFM, een agressief orgaan dat de crisis niet zag aankomen. Of juist georkestreerd heeft, om zodoende de meest verderfelijke munt aller tijden in te voeren, de SDR.

En we sluiten ‘luchtig’ af, voor zover het kan. Praatclub ResetManagement is op zoek naar een homo voor een vacature. Goed nieuws, vind ik. Een bedrijf dat zo openlijk aangeeft waar het naar op zoek is. Wel zo duidelijk. Zo waardeer ik het ook als een pottenbar een lesbo zoekt, of een regisseur een goed lijkende Hobbit. Helaas, de lobbyclubjes zijn er minder door gecharmeerd. Want niets gaat boven gelijkheid.

3 REACTIES

  1. Ontmoedigingsbeleid, humor met ondertoon !.

    Het ontmoedigingsbeleid door de regering ingezet gaat niet alleen van de regering uit maar je wordt ook vaak ontmoedigd als je veel op internet bezig bent. Jouw enige doel is om de maatschappij aantrekkelijk te maken voor alle inwoners, en daarvoor probeer je mensen te informeren over datgene wat in feite anders zou kunnen. Dat is geen egoïsme maar sociaal voelend op basis van relativeren. Soms wordt je daar moedeloos van als iedereen bij voorbaat negatief is en geen oplossingen aandraagt maar alles afkraakt in plaats van een bijdrage te leveren aan goede oplossing. Daarom is het soms goed dat je soms zegt; hé, hé, geen e-mail, geen SMS, geen voice-mail, geen telefoon, maar je ontvangt gewoon een aardig kaartje van iemand welke door een postbode aan huis bezorgd wordt.

    Dan blijft er maar een wens over dat er geen scheldpartijen, schofferingen of vernederingen meer te lezen zijn, en je bij jezelf te rade gaat of er bij jou ook een verbetering van schrijfstijl nodig is. Niet uit egoïsme voor jezelf, maar in belang van alle inwoners en ons nageslacht. En vergeet, niet niemand weet zeker of hij gelijk heeft, en zeker weten, ik ook niet.

  2. Dat van dat goud van SPVG is toch wel erg bijzonder. Een bank grijpt ‘rechtmatig’ in in het pension van 1000 mensen. Bewerende dat 13% goud in het portfolio teveel is terwijl dat 2 jaar terug waarschijnlijk 6% was, en daarvoor zelfs nog minder.
    Zojuist hebben 1000en glas-industrie-medewerkers hun pension verminderd zien worden!

Comments are closed.