Een voorbeeld voor de EU en Nederlandse politici.

President Obama heeft de wet ondertekend die hemzelf de absolute macht geeft om elke Amerikaan op te pakken en ergens vast te zetten zolang hij verkiest zonder enig proces.

Het is werkelijk opvallend hoe weinig daarover in de Nederlandse media en door de Nederlandse politici wordt meegedeeld.

 

Obama had eerst verklaard dat hij over die wet zijn veto zou uitspreken. Maar toen puntje bij paaltje kwam, heeft hij vrolijk getekend. Hij heeft toen zelfs gezegd dat hij wel die macht kreeg, maar dat hij die niet zou gebruiken.

Het zal iedereen duidelijk zijn dat een dergelijke belofte volkomen waardeloos is.

Op de Vrijspreker stond gisteren al de video met Alex Jones die heel duidelijk de huichelachtige en gevaarlijke situatie verklaart.
Alex Jones is niet de enige die de gevaren signaleert. Ron Paul belichtte al heel snel de immoraliteit van Obama en zijn wet, en gaf meteen de oplossing: Meer mensen moeten de Vrijheid leren begrijpen en helpen deze weer in te voeren.

Ook op de site ZeroHedge wordt er dieper op ingegaan. Onder andere in een artikel waarin een viertal video”s  zijn opgenomen. Aan te raden voor iedereen die zich iets beter in deze materie, deze bedreiging wil verdiepen.

En een bedreiging is dit zeker. Wat dacht u van de EU politici die watertandend naar deze bevoegdheden kijken?  De kans is levensgroot dat ook de EU-politici gaan verklaren dat zij een dergelijke wet nooit zullen invoeren en op het moment dat ze kans zijn, dit toch doen.

Daarvoor hoef je alleen maar de kijken naar de momentane ontwikkelingen op financieel en monetair gebied.   De recente bijeenkomst van de EU-opperhoofden zegt genoeg. Er was alleen de Engelse Cameron die durfde te weigeren zich over te geven. De Nederlandse Rutte juichte als één van de eersten Merkozy toe om vooral nog verder te gaan!

Merkozy hebben al afspraken om te regelen dat zij die macht stevig in handen krijgen. Waarschijnlijk al op 9 januari. Want eind januari heeft Herman Rompuy alle EU-opperhoofden bevolen om naar Brussel te komen en alles officieel tot wet te maken.

35 REACTIES

 1. @pcrs [30]: Ik stel me wederom maar weer gerust met de gedachte:

  “Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel”.

  We zijn als primitieven, zolang we elkaar nog de hersens inslaan,
  een erg primitieve ‘samenleving’.
  Ik l;as op de site van John Kaminski, ( zie @ 1), de gang van zaken bij de slavenhandel tussen Afrika en Amerika, gedreven door de Joden die gigawinsten maakten, meer dan 100.000.000, ( honderd miljoen), Afrikanen opbrachten in Amerika onder erbarmelijke omstandigheden waar mijn honden geeneens brood van zouden lusten.
  9 op de 10 stierven door honger, mishandeling etc. ( Zijn er ‘maar’ 900 miljoen.)
  Het is niet te geloven, dat we 200 jaar later geen zak zijn opgeschoten met zijn allen.
  Dit terwijl iedereen die ik ken, leeft met goede intenties.
  Het is een vreemde reis, dat Aardse leven.

  Ik wens U allen het beste voor de komende tijd, we zullen het HART nodig hebben……………..

  Vrede, Zé.

 2. @Zé [32]: Aan Arabie hebben we kunnen zien dat het van boven niet eenvoudig regisseren is als er hyperdecentrale media zijn als het internet, twitter, email, sms en gsm.

 3. Ik hoor op de Vrijspreker overigens vrij weinig over de psychiatrie, voor vele regeringen, ook Westerse, het middel bij uitstek om subversieve krachten het zwijgen op te leggen en de bevolking te drillen in een huisje-boompje-beestje-bestaan.

  Drie dingen, die de media passeerden de afgelopen dagen, zetten me daarover aan het denken. Allereerst de film “Psychiatrie, een industrie des doods”:

  http://video.google.com/videoplay?docid=3998816729827267738

  Hierin wordt de rol van de psychiatrie en haar martelmethoden (fysiek en chemisch) beschreven en de waanzin van sommige “ziektebeelden”, zoals het “syndroom van gevluchte slaven”.

  De tweede, fictieve, was de Millenniumreeks met de gladjakker dr. Teleborian, die de hoofdpersoon wilde opsluiten, omdat ze over te veel informatie beschikte. Wat de Vrijspreker zeker moet aanspreken, dat hij in een televisie-interview verzuchtte, dat het feit, dat Lisbeth Salander zo te keer kon gaan lag aan de bezuinigingen, die in de “psykvård” waren doorgevoerd.

  De derde was vanavond bij Nieuwzuur, waar psychiaatster Daniëlle Cath haar opgetogenheid liet blijken over het feit, dat dwangmatige verzamelzucht eindelijk als ziekte in de DSM-V wordt opgenomen. Ik heb het voorpaginanieuws gemist, dat men kennelijk jarenlang deze “ziekte” als verschijningsvorm van een andere heeft gezien. Ik bedoel: als AIDS een vorm van kanker blijkt te zijn, zou dat de media niet onberoerd laten. Ook was Nieuwzuur niet kritisch naar het gegeven, dat kennelijk alleen arme en kwetsbare mensen dit nieuwe psychiatrische etiket opgeplakt krijgen en dat 100 Rolls Royces verzamelen kennelijk geen ziekte is.

  Zé [35] reageerde op deze reactie.

 4. @Vilseledd [34]: Na het ( gedeeltelijk), zien van de genoemde film, blijf ik erbij dat wij een primitieve ‘beschaving’ zijn. Ik heb deze film niet af kunnen kijken, het doet me teveel pijn te aanschouwen waar wij als ‘mens’ toe in staat zijn. Het is om te kotsen!
  En het gaat gewoon door, via anti-depressiva, via toegevoegde neurotransmittors in ons dagelijkse voedsel, fluor in het drinkwater etc.
  Het is triest, in en in triest…………

  Zé.

Comments are closed.