sheepleOoit afgevraagd waarom in vroegere tijden de soldaten in rijen het slagveld opliepen om vervolgens neer te gaan in een kogelregen van de vijand, om vervolgens zelf op rijen vijandelijke soldaten te schieten die ook niet wegliepen maar gewoon staand stierven? Gewoon je dood tegemoet lopen zonder verzet?

Ooit afgevraagd waarom er in de tweede oorlog nauwelijks verzet was tegen de bezetter, waarom het overgrote deel van de Joden gedwee meeging op de trein richting iets waarvan ze konden vermoeden dat het niet in hun voordeel was. Ooit afgevraagd waarom de bevolking toekeek en niets deed…..

Mensen kun je verdelen in schapen en wolven, waarbij men vaak wisselt van vacht al naar gelang de macht die achter hen staat. Geef iemand een uniform en de goedkeuring te doden en de wolf komt boven, men zal gretig gebruik maken van de mogelijkheid anderen te mogen overheersen en vaak gesterkt in een wetgeving die de alles wat men doet goedkeurt. En zeker met als bonus een beloning in zicht, al is het maar een medaille. Neem het uniform af en je hebt weer een schaap, een sukkel zoals zovelen.

Vroeger werd mensen met de paplepel ingegoten dat men respect moet hebben voor autoriteit, voor God en burgermeester, voor politieagent en minister. Op God na allemaal schapen in wolfskleding, en vaak neemt men het wolvenvel over van papa….erfopvolging….een vorm van geestelijke inteelt.

nation-sheep-wolves-pigsWe zijn geconditioneerd om te geloven dat de wet voor iedereen gelijk is, dat we in een samenleving wonen waar een grondwet ons de basis bied om als mens bestaanszekerheid te hebben en te ontwikkelen. De theorie dat samen je sterker bent en elkaar kunt steunen in minder goede tijden.

Al is de leugen is nog zo snel, de waarheid is ook maar een spel. Zoiets ongeveer moet er aan lijfspreuk heersen bij onze overheid, want als er wettelijk iets is vastgelegd is er altijd wel een weg omheen waardoor overheidsdiensten toch kunnen doen wat ze willen. Wie controleert de controleur?

Wanneer politie bij ondervraging gebruik maakt van methoden die volgens het verdrag van de rechten van de mens verboden zijn is het nog steeds aan de benadeelde om te bewijzen dat men (politie cq overheidsdienst) deze mensen rechten geschonden heeft.

En daarvoor moet men bij diezelfde schenders terecht. Eigenlijk moet men dus vragen of men zichzelf wil aangeven als misdadiger. Een vrij kansloze operatie en dus een enorm stuk macht dat er ligt om te worden gebruikt en misbruikt. Een verhoor van een verdachte waarbij doodsbedreiging, chantage of simpelweg via toedienen van drugs een bekentenis word afgedwongen is dus geen onmogelijkheid en kan vrijwel ongestraft worden toegepast.

Als zulke praktijken het daglicht ooit zien kan dat voor een groter aantal mensen carriere gevolgen hebben. En voor vele zaken en veroordeling kan het een andere uitkomst hebben. Medewerkers die zulke praktijken toepassen zullen dus ook vaak ongemoeid worden gelaten.

Nick_NationSheep-Wolves

En dus zal er geen openheid zijn wanneer zulke praktijken plaats hebben gevonden en ontdekt zijn. Liever onschuldigen opsluiten dan zelf een risico nemen in de carriere planning door iets aan te kaarten…zo was er een medewerker van politie afgelopen week op staande voet ontslagen wegens ernstige feiten, maar waarom, waar en bij welk korps of enig verder detail werd niet bekend gemaakt. Mijn vertrouwen is groot, mijn naiviteit onovertroffen, maar ik heb vragen…..

Het opslaan van data van burgers via telecommunicatie is sinds gisteren officieel niet meer toegestaan, maar dat wil niet zeggen dat het stopt. Alleen de weg er naartoe zal anders worden, maar het zal niet minderen noch verdwijnen. Verkeerscamera’s waren immers ook alleen om files te vermijden en het verkeer goed te laten doorstromen….” Nee hoor tweede kamer, wij zullen deze verder nergens anders voor gebruiken, stemt u nu even voor… ” en zo geschiedde….

Een wolf word immers nooit vegetariër….

Mijn buren hebben sinds kort camerabewaking omdat ze nogal in levensgevaar verkeren na nogal bruut te zijn overvallen en daar niet gedwee mee te hebben ingestemd, en onze lieve overheid heeft in alle goedheid een camera geplaatst, in de boomtoppen tussen het bladgroen. Die camera ziet dus bijna niets en samen met de camerabewakings borden zijn het eigenlijk richting aanwijzers voor wie deze mensen kwaad wil doen, maar goed, er zijn maatregelen genomen en alle handen wassen in onschuld….

Het lijkt zelfs een beetje op een lokval….een camerapaal die niet echt effect heeft, geen bewaking rond en achter het huis en mocht er iets voorvallen zal men vanuit de politie wel een proces verbaal opmaken. Later…..

Mijn buren worden feitelijk geslachtofferd, zoiets als een benzinedief laten stoppen door een file te creeeren. Via borden aangeven waar ze wonen, ze ontwapend in hun woning achterlaten en dan wachten……politie/politieke taktiek om een dillemma in de rechtzaak mogelijk vroegtijdig te laten eindigen in een drama. Een discussie die oplaait over recht om als schaap jezelf te mogen verdedigen…..Dus gebruikt men een schaap als buffer zodat het wolvenvel niet vies wordt.

samenzweringMijn pijl en boog die ik van mijn zoontje even heb geleend staat klaar mochten mijn buren hulp nodig hebben, meer verdediging dan dat kan ik helaas niet bieden gezien de wetgeving en mijn rechten als mens in dit land, maar ach, een kinderboog is nog altijd iets en sterven is toch ons uiteindelijke lot, en nietsdoen ook zo ledig….en misschien ben ik wel het volgende schaap….

Binnenkort zijn er verkiezingen……mijn stem gaat gezien alles van de afgelopen jaren naar diegene die beloofd zichzelf op te heffen cq te hemelen als hij of zij is verkozen….dat is in elk geval een duidelijke leugen zonder dubbelzinnige uitweg uitleg.

Een samenleving van wolven en schapen, het is een blauwdruk op een grauwe toekomst…..juist het tegenovergestelde van wat een samenleving had kunnen zijn. “Me no hablo Mouton….”

ingezonden door E.

Groeten uit Deurne.

4 REACTIES

  1. Als je stemt, stem je in met het corrupte en defecte systeem. De enige geweldloze oplossing is dat niemand gaat stemmen, opkomst 0%. Dan is er geen draagvlak meer en zal er een nieuw systeem moeten worden bedacht.
    Jarenlang dacht ik dat als je niet ging stemmen, je geen recht van spreken had. Maar nu zie ik in dat je stem eigenlijk niets meer is dan een goedkeuring voor onderdrukking.

    Ness [2] reageerde op deze reactie.

  2. @R. Reuvekamp [1]: Je hebt helemaal gelijk maar er is nog een mogelijkheid: je stem gebruiken als wapen. Dat idee verdient meer aandacht. Het werkt nl alleen als een groot deel van de stemmers zich bewust is van de schade die zij toe kunnen brengen aan het door onze eigenaren ontworpen systeem. Daarom is mijn stemadvies: stem niet of op de partij die de orde het meest bedreigt, in het geval van de komende EU verkiezingen: PVV. Niet dat ik iets met die partij opheb, integendeel. Maar dat hoeft ook niet. De PVV profileert zich als anti-EU en dat mogen ze gaan bewijzen.

  3. En het lijkt me ook een goede zaak gebruik te maken van voorkeurs stemmen, zodat het van vriendjespolitiek afhankelijke opgestelde partijlijsten flink wordt aangetast. Politici zijn nu eenmaal verbonden met een partij. Maar het maakt nogal uit wie namens een partij zitting mag nemen. Dus onderwerp de mensen op een partijlijst aan een onderzoek. En mocht je al geneigd zijn voor iemand die nu in de kamer zit te stemmen, controleer zijn of haar stem gedrag, of dat dan inderdaad met jouw eigen preferenties overeen komt.Altijd verrassend om te zien wat er werkelijk gebeurd ipv te acteren op loze beloften.

Comments are closed.