to_bad_to_decide

8 REACTIES

 1. Zolang mensen naar de stembus gaan ziet het zittende politieke gruis de legitimatie in haar bestaansrecht. Pas als er niemand meer gaat stemmen zal het in de botte koppen doordringen dat ze volkomen overbodig zijn. En dat… is een utopische gedachte. Het volk heeft leiders nodig. Het volk is bang om zelf na te denken en wijst liever een leider aan die voor hen denkt, die voor hen bepaalt waar geld aan besteed wordt. Pas wanneer het volk het lef heeft om zelf verantwoording te nemen zal het systeem waarin we opgesloten zitten uiteen vallen.

  Kennelijk vind het volk het huidige systeem wel comfortabel.

  John [2] reageerde op deze reactie.
  Andre [4] reageerde op deze reactie.

 2. Beste Pendragon, ben het helemaal met je eens! Niet stemmen, niet meedoen aan deze “bull shit” heeft zeker zin. Als we echt democratisch waren zijn ze dus met een minderheid van 47% weggestemd! Stoppen dit circus !!

 3. Niet stemmen heeft geen zin. Zelfs met een opkomst van 10% zullen de ogen niet open gaan, eerder “we moeten investeren in communicatie!” oid.

  Als je te goed voelt om met je paspoort in de rij te gaan staan, dan staat je ego je in de weg. Het is idd makkelijker om dan thuis te blijven, maar hiermee ontneem je het libertarisme een van de belangrijke middelen om haar verhaal naar buiten te brengen. De minieme invloed die je hiermee hebt op het landelijk beleid (en dus inbreuk op het NAP) weegt niet op tegen het publicitaire voordeel.

  Zé. [7] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.