vr-s04e24Vrijheidradio is ieder weekend te beluisteren via de volgende platforms:

In deze aflevering van Vrijheidradio praten we met Frank Karsten over het onderwerp “Free Private Cities” (private steden). Indien je alleen het interview met Frank Karsten wilt horen, klik dan hier.

Verder heeft Henk een column over karma en behandelen we de volgende nieuwsberichten:

Presentatie: Jurjen Koopmans, Peter Beukelman, Klaas Wassenaar, Henk, Frank Karsten en Johan Jongepier

2 REACTIES

 1. De Amerikaanse overheid weet heus wel dat het Amerikaanse volk niet gewillig hun wapens gaan afdragen. Ze zijn gewoon aan het stoken, om de boel op te jutten. Iedereen in hun (onder)bewustzijn in een staat van woede te zetten.
  En dat doen ze niet alleen in Amerika en Europa, maar ook ik Rusland en Azië want Amerika en Europa zijn zo met zichzelf bezig dat we helemaal vergeten dat het Russische volk dit allemaal met klepperende ogen aan het aanschouwen is. Poetin is zelf allang op de hoogte van de plannen natuurlijk, die laat de boel in zijn land rustig doorkoken en doet zich voor als sterke, kalme maar daadkrachtige leider maar ondertussen heeft hij zijn aanvalsplan op Europa allang klaar liggen, omdat hij gewoon onderdeel is va de Zwitserse Octogon Groep.

  Ze laten in Europa en Amerika de boel net zolang doorkoken onder het volk dat iedereen straks al hun frustraties op elkaar en op de overheid gaan richten. In Europa doelen ze op een grote woede tegen de EU.

  Maar ook vooral woede tegen de moslims, woede tegen de joden, woede tegen de overheid. Want die zijn de boel (opzettelijk) aan het verzieken. En dat zijn ze zeker, maar de echte boosdoener en de veroorzaker van al die ellende, die zitten in Zwitserland net te doen of ze onschuldig en poeslief zijn.

  En Rusland kijkt toe hoe de NAVO aan het dreigen is en wordt bang gemaakt dat al die ellende van moslims terreur en corrupte overheden van het westen hun kant op gaat komen. En worden zo klaargestoomd om zichzelf tegen dat kompleet gestoorde westen die zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen ellende te verdedigen en helemaal als de NATO tegen Rusland aan het dreigen is. En dan hebben we maar zo de derde wereld oorlog want China gaat zich er ongetwijfeld mee bemoeien. De bodybags staan al klaar en hele kampen zijn al ingericht om mensen te laten verdwijnen.

  En dan komt er ineens uit onverwachte hoek redding, en krijgt al die voorgeprogrammeerde buitenaardse propaganda ineens een gezicht. Dan komen onze ‘buitenaardse broeders en zusters’ ons (zogenaamd) redden van onze eigen ellende.
  Buitenaardsen die waarschijnlijk gewoon gecreëerd zijn door de macht achter de macht zelf en ons een illusie geven dat ze bestaan.. o.a. door Project Blue Beam e.a..

  Het wordt één groot circus en de Zwitserse Tempeliers lachen zich helemaal gek (want Zwitserland blijft natuurlijk bij alles weer buiten schot), om onze goedgelovigheid en al onze emotionele zwaktes. En hebben ze ruim baan om hun Luciferiaanse en nazi ideologie nog meer in de praktijk te brengen.

  De enige oplossing is:
  niet reageren op al deze georchestreerde provocaties !

Comments are closed.