vr-s04e36

Vrijheidradio is ieder weekend te beluisteren via de volgende platforms. De volgende nieuwsberichten komen aan bod:

In deze aflevering van Vrijheidradio heeft Frank Karsten het over de Liberlandconferentie die hij bezocht heeft. Maar eerst behandelen we de eerste 3 kwartier het nieuws en hebben Rik Kleinsmit en Henk het de daaropvolgende 45 minuten over treitervloggers en het opgeheven medische beroepsgeheim en de problemen in de zorg.

De nieuwsberichten die we behandelen:

Presentatie: Peter Beukelman, Henk, Rik Kleinsmit, David verburg, Frank Karsten en Johan Jongepier

1 REACTIE

  1. “Baksteen als betaalmiddel in Zimbabwe”

    Interessant. Ik maak ogenblikkelijk de koppeling met de torenbouw van Babel (Genesis 11), waar een groep mensen besloot voor zichzelf een naam te maken. En zich daarmee af te zetten tegen anderen. Interessant is dat dit het eerste gedocumenteerde geval is waar stenen gebakken werden; bakstenen. Een beeld van uniforme mensen die als instrument van anderen aan elkaar worden verbonden zodat die anderen een naam kunnen maken.

    Genesis is het eerste boek van de Bijbel. In het laatste boek van de Bijbel wordt fijntjes vermeld dat de zielen van mensen door sommigen als handelswaar worden beschouwd. Hoewel opgeschreven in het boek Openbaringen (18:13), gerelateerd aan de val van Babylonische gedachten, is dit niet bepaald een openbaring 😉

Comments are closed.