Vrijheidradio is ieder weekend te beluisteren via de volgende platforms. De volgende nieuwsberichten komen aan bod:

In deze aflevering van Vrijheidradio vieren we met Yoshi Livo van de E-gulden foundation dat de bitcoin over de 5000 euro is geschoten en bellen we Peter Beukelman op die met Tom Woods op een cruiseschip in de Caribbean zit  Verder behandelen we het volgende nieuws:

Presentatie: Yoshi, Henk, Klaas, Peter en Johan

3 REACTIES

  1. Als ik het artikel over de bankzitter die mag blijven zitten doorlees, dan zie ik dat het niet gaat om een bank, maar om een stoel. En die man doet het nog onverzettelijk ook. Hij is geen bankhanger die zich als hangjeugd laat wegjagen, maar iemand die onverzettelijk zetelt 😉

  2. kortom, stem geen FVD

    [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

Comments are closed.