Krijgt ieder land de bevolking die het verdient? Het lijkt er wel op als je naar Nederland kijkt. Het landje is een magneet geworden voor laag opgeleide mensen uit de hele wereld. Deze toekomstige provincie der EU is erg populair bij mensen die zich graag religieus onderwerpen.

Hoogopgeleide Nederlanders, ondernemende Nederlanders, vrijheidslievende Nederlanders en vermogende Nederlanders, verlaten huis en haard. En zwermen uit over de wereld. Een van onze beste export producten zijn onze hoogopgeleide boeren. Het lijkt wel of er een diaspora van talent en intellect aan de gang is.

Decennia lang collectivistisch beleid zorgt kennelijk voor zoveel onvrijheid en onvrede dat men stemt met de voeten. De sociale hangmat oefent tegelijkertijd een onweerstaanbare verleiding uit voor bepaalde types migranten. Waar is de tijd dat hugenoten en rebelse protestanten ons land wisten te vinden? Waar is de tijd dat het talent van de wereld te vinden was in de zeven Provinciën?

Is dit land kapot? Is dit land toekomstloos? Worden we het afvoerputje van Europa waaruit de mensen die ons economisch kunnen redden weggevlucht zijn? En waar degenen die blijven steeds verder worden uitgewrongen en uitgeknepen? Waar de eigen verantwoordelijkheid steeds verder wordt ingeperkt? Waar een verstikkende politieke correctheid de laatste remnanten der vrijheid definitief heeft verdrongen? Of zijn we slechts een gidsland voor wat de rest van de EU en ook de VS te wachten staat?

52 REACTIES

 1. De UK is het voorbeeld voor NL (en de EU). De trends die je hier ziet zijn in de UK nog vele malen sterker imo.

  Dit gaat geen goed einde nemen…

  Kijk overigens eens naar de foto’s van NL’se premiers (wikipedia). Daar valt op hoe “mooi” de beide laatste premiers zijn. Dit is een duidelijk teken van extreme r-selectie. (PS: Is Rutte homofiel?)

  Periodes van r-selectie zijn uitzonderingen voor de mensheid, en ze eindigen altijd op dezelfde manier: collapse.

  Wat deze tijd echter uniek maakt is de vraag of we nu op tijd genoeg over onszelf hebben geleerd om de collapse te managen of dat het weer een ongecontroleerde ‘free4all’ wordt…

  johannes [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Rien [1]: Ieder weldenkend mens weet wat er gaat komen, lees het boek van Jack Vance, de Waanzinnige Planet, Amsterdam is het voorbeeld, autenthieke bevolking vrijwel verdwenen, ingevuld door grote en kleine minderheden, Homo’s, Lesbiënes, Surinamers, en de nieuwe Moslim versteerders, ik zie dit somber in, practisch ieder één kijkt weg, onze regering als je dit zo noemen kunt, is een mooie afschildering van ons land, Homo – Lesbiënes en andere zieke strebers, de aanwezige normalen, worden snel monddood gemaakt, of als maniakken ten toon gesteld.
  Er zijn nog nooit zoveel tranquilizers gebruikt in Europa als nu, afwachten tot de bom barst.

  Zé [9] reageerde op deze reactie.
  Zé [10] reageerde op deze reactie.

 3. Het is treurig om deze diaspora te zien. Maar de mensen die dit veroorzaken zijn niet voor ratio vatbaar. Ze hebben een andere werkelijkheid. Verschillende werkelijkheden zullen botsen, dat is onvermijdelijk.
  Hoe een individueel persoon krijgt wat hij/zij verdient is niet onoverkomelijk, collectivistisch beleid zoals deze diaspora kan daar een zware wissel op trekken.

  johannes [6] reageerde op deze reactie.

 4. Weet je wat die robotten met die kleine minderheden, Homo’s, Lesbiënes, Surinamers, en de nieuwe Moslim versteerders gaan doen?

  ALLEMAAL DE NEK OMDRAAIEN!

  en als ze daar mee klaar zijn zijn wij aan de beurt….what ever je bent.

  …..dus begin alvast maar met veel wegkijken want je heb geen schijn van kans.

  Zé [10] reageerde op deze reactie.

 5. @johannes [6]: Indoctrinatie..Een brief aan een vriend, even copy-paste.

  Ik zit nog met het indoctrinatie-probleem. Stelling: Als je goed bent, als je er ben voor de mensen om je heen is het héél moeilijk je voor te stellen dat het anders kan zijn met de mensen om je heen. Dan kan je niet anders dan geloven dat alles er ook voor jou is, de overheid, de dokter, de media. Ik schrijf dit in je en jou-vorm, omdat ik er niet meer in geloof en jij ook niet. Maar ik herinner me nog heel erg goed dat dat mijn angst-aanval was, opeens was iedereen tegen me omdat ik teveel wist. 9-11, ik weet wat constructie is. Ik viel mijn mierenhoop af en was als de dood voor alle andere mieren opeens. Die angst duurde 24 uur, één cyclus, en dat realiseer ik me nu, dat is iets wat veel te maken heeft met indoctrinatie. Doet weer zeer, dat realiseren, maar, weer een stapje verder in het snappen van de ziekte..Die moet goed geanalyseerd worden voor er een medicijn gevonden kan worden.

  Zé [10] reageerde op deze reactie.

 6. “Worden we het afvoerputje van Europa ”

  Altijd zo geweest, kijk maar naar al het vuil van hoger gelegen gebieden wat via de rivieren naar de zee wordt vervoerd.
  Maar een stel ambitieuzen vonden het nodig de zaak wat op te hogen om het hoofd droog te houden.
  Een vriend van mij, van Sardinïe, zei me ooit eens dat veel Vernederlanders verrot in de kop zijn daar ze immer met de voeten in het water staan.

  @johannes [2]:

  Klopt Johannes, volgens de laatste cijfers gebruikt 38% van de Westerse bevolking dagelijks anti-depressiva etc. (staatsdope), dus ook 38ù van de gestapo’s, rechters, politici etc.
  Van staatsdope wordt men intolerant, fascistisch, depressief etc.

  @doc [7]:
  Gebeurt al Doc, Monsanto en Bayer varen er wel bij…

  @Mrbleusky [8]:

  “Die moet goed geanalyseerd worden voor er een medicijn gevonden kan worden.”

  If so…

 7. ” Of zijn we slechts een gidsland voor wat de rest van de EU en ook de VS te wachten staat?”

  Lijkt meer op een proefballon voor wat de rest van de wereld te wachten staat.
  Met een ‘koningshuis’ wat, naar het schijnt, meer dan 400 miljard op de Kaaimaneilanden en andere belastingparadijzen geparkeerd heeft, gestolen van de Vernederlanders die daar weinig moeite mee schijnen te hebben, valt er weinig meer te gidsen.
  De kaarten liggen open en bloot op tafel, maar geen hond die het wilt zien, laat staan er iets aan te willen doen.

 8. De gevestigde orde is afhankelijk van de uitkeringsindustrie en deze dient in stand te worden gehouden met vooral laagopgeleiden. Criminelen zijn daarbij ook van harte welkom, want deze mensen zijn onontbeerlijk voor het in stand houden van een groot justieel en maatschappelijk apparaat.

  IIS [14] reageerde op deze reactie.

 9. @IIS [13]:

  ..justieel = justitieel…Nederland is de slang die zijn eigen staart opeet….de parasiet die zijn gastheer doodt en dan vervolgens zelf sterft….

 10. “Een van onze beste export producten zijn onze hoogopgeleide boeren.”

  Klopt die opgeleid zijn de genocides via het gebruik van glyfosaten zoals Round-Up,(what’s in a name?)e.d. ‘vakkundig doch meestal onbewust uit te voeren.
  Want echte boeren zijn de priesters van de Aarde, die zorg dragen voor haar vrucht-baar-heid.
  En zich niet laten omkopen om deze te vernietigen.

  Mrbleusky [16] reageerde op deze reactie.

 11. @Zé [15]: Kunnen we niet wat vrolijker ondergaan? Onderduiken, contact onderhouden, dat we alvast het verzet oprichten tegen de bezetting die al zo lang gaande is, haalt weinig uit, maar weinig risico, horende doof en ziende blind kunnen ze overal heen vliegen om nix te zien en zo. We zijn toch maar een stelletje kleppende melk-koeien die grotendeels droog staan.

 12. Weet je wat het IS!
  Men staat al met een been in het GRAF.
  Maar zover is het nog niet,probeer een iets POSITIEF’S.
  Dat naar ver betering leidt, in plaats van de zaak aftebranden!!!!!

  RICHT: U NAAR DE TOEKOMST!!!
  En kijk ter LEERING, naar het verleden!!!

  Mrbleusky [18] reageerde op deze reactie.

 13. @johannes [19]: Nou, kop in het zand, meestal met de voeten. Kop regelmatig gedrogeerd met ongeacht wat, zelfs spruitjes geprakt met aardappeltjes en een goeie pot au feux, om toch maar te trachten gelukkig te zijn in een ongelukkige wereld, me gezond voelen met allerlij lichamelijke inspanning in een zieke wereld die op z’n reet zit. Dansfeesten zijn het leukste, diner dansant, das een goeie drug!

  johannes [21] reageerde op deze reactie.

 14. @Mrbleusky [20]: Er is vele malen meer positiefs in onze wereld, als negativiteit maar het blijft op de achtergrond, het is min of meer verlegen beetje beschroomd, en out of the picture, gelukkig maar dat het de kleine dagelijkse dingen zijn die ons doen leven en geluk brengen, anders zouden we aan blok zelfmoord plegen, diner dansant, ja inderdaad !

  • Zelfmoord, latent, pleegt men door dagelijks het gifvoer van de supermarkt te vreten, te slikken wat de witjassen voorschrijven, en vooral door niet te doen waar men zin in heeft, hetgeen de reis op Moederschip Aarde zinloos maakt.
   De georganiseerde moord op de menselijke geest zorgt dan voor de rest.
   Positief/negatief? Erfenis van 2000 jaar geleuter over een gast die op een kruis werd genageld, if..
   Maar het was wederom een mooie dag, en morgen is er alweer één.

   Mrbleusky [23] reageerde op deze reactie.
   johannes [25] reageerde op deze reactie.

 15. @Zé [22]: Jammer dat jullie niet geleert is wat hier eigenlijk achter steekt, maar het begint bij respect, en ook dat moet je geleert zijn.
  Het verhaal en de gedachten bracht de mensen te samen vergeet nooit de Kerstnacht, met late mis, en broodjes en koffie na in ons dorp,
  wat een verbondenheid, ach en het was een mooi verhaal met mededogen, ik blijf er maar bij, je gooit toch geen ouwe schoenen weg voor dat je nieuwe hebt, groet

  Zé [26] reageerde op deze reactie.
  Philosoof G&R Eigenwijs [33] reageerde op deze reactie.

 16. @johannes [25]: Je bedoeld dat het vieren van de terugkomst van het Licht, hetgeen vervangen is door een kulverhaal?
  Gevolgd door de 13 heilige nachten, waarbij de mens tijdens deze periode tot aan 3 koningen vrij is van zijn ‘lot’?
  Dat elke nacht staat voor een aspect van het mens zijn en dat de mens tijdens deze periode dus zijn ‘lot’, bestemming kan veranderen?
  En dat het daarom zo moeilijk is dat de rest van het jaar te doen?
  Maar de mens mocht niet verbonden blijven met de natuur en dus ook niet met zichzelf.
  En werd hen wijs gemaakt niet langer in zichzelf te geloven maar in iets buiten zichzelf.
  Wat uiteindelijk resulteerde in een jaarlijks spektakel van vreten op Aarde waarbij miljoenen dieren geofferd worden en tenslotte het verwelkomen van een oude vent op een arreslee die door de lucht kan vliegen.
  Tsja, het blijft ingewikkeld, nie?

  Groet,

  Mrbleusky [31] reageerde op deze reactie.

 17. Dit artikel getuigt van een bepaalde zienswijze. Hoewel de auteur kennelijk voorstander is van individualiteit, gaat het artikel uit van een collectivistisch perspectief, namelijk ‘dit land’. Corrigeer me als ik ernaast zit.

  Zojuist schreef ik hier over een fundamenteel andere benadering.

  Laat ik het bovenstaande artikel eens fundamenteel anders benaderen, dus niet vanuit collectivistisch perspectief.

  Ouders investeren in de opvoeding van hun kinderen, die daarna huis en haard verlaten. Ze zwermen uit over de wereld, een ware kapitaalvlucht. Daar zijn die ouders ook blij mee, zo lang hun kinderen tenminste niet op de korrel genomen worden om het kapitaal van de opvoeding te vernietigen. Dit laatste is een specialiteit van industriëlen, medewerkers en fans, die zich daar als ware kannibalen op storten.

  Schadelijke gevolgen van deze aanpak zijn koren op de molen voor de (op alfabetische volgorde) entertainment-, farmaceutische-, gezondsheids-, regeer-, scholings-, voedingsmiddelen- en zorgindustrieën. De één zijn dood(strijd) is de ander zijn brood.

 18. “Hoeveel moeten er nog komen, hoeveel moeten er nog gaan” kan gezien worden als regeringen (waar een staatshoofd kennelijk deel van is) die zichzelf een soort surrogaat-ouder rol hebben toebedeeld. Een gebrekkig concept, want regeringen besturen terwijl van oudsher de kerk opvoedt. Na leegloop van kerken wordt er niet meer opgevoed.

  Op individueel niveau is er een veel gezonder gang van zaken, daar zijn ‘kerk en staat’ (bestuur en opvoeding) verenigd in ouders. Terwijl de staat kinderen oogst en aan mensenhandel doet, kunnen individuele ouders in blijde verwachting zijn. Niet alleen blijde verwachting van een geboorte, maar ook blijde verwachting van weer een volgend verbond van loyaliteit en trouw, nadat een kind is opgegroeid en ‘the One’ heeft gevonden waarmee de rest van het leven doorgebracht zal worden.

  ‘De staat’ heeft perversies bedacht van zowel de blijde verwachting (geboorteregistratie) als het huwelijk met een ‘vaderland’ en ‘moedertje staat’. Alleen al de vergelijking van iets dat gezond en natuurlijk is of kan zijn/worden met de perversiteit van mensen onderwerpen aan gecanoniseerde wetgeving kan als walgelijk beschouwd worden.

 19. Nou, nou, wat een negatief gepraat toch zeg. Ik twijfel er niet aan dat het leven in Frankrijk, Denemarken, Zwitserland, Mexico of welk ander paradijs dan ook, superieur is aan het leven hier. Daarom zitten Nederlanders die er zijn gaan wonen ook dagelijks te reageren hierover op diverse fora. Wie willen zij echt overtuigen?
  Ik kom ook in dat soort landen en ben niet onder de indruk van de superioriteit daarvan.

  Als ik zelf verhuis zal het naar een land zijn waar ik het klimaat, voedsel en kansen veel beter vind. Niet naar een vergelijkbaar land, 600 kilometer verderop.

 20. Wat beteft het artikel ben ik het wel eens met de strekking daarvan. De hoge belastingen en het vele gratis geld dat zonder noemenwaardige tegenprestatie beschikbaar is voor parasieten uit binnen- en buitenland zorgt voor een giftige mix van mensen en het is wachten tot de pleuris uitbreekt. Gelukkig hebben ze daar in FR of DK helemaal geen last van.

  Zé [32] reageerde op deze reactie.

 21. @Zé [26]: Misschien is het licht bij jou terug gekomen, de rest heeft het alleen maar over de donkere dagen. Compleet afhankelijk zich dedenaturaliseerd vrij voelend zich te vergiftigen, vreten op aarde, de kalkoen-oorlog, maar wel lekker. Een paar dagen zogenaamd vrij en dan weer diëet, ik ga misschien dit jaar es vasten met kerst. Goed voor het systeem, en slecht voor dat andere systeem. En vooral nix geven, we hebben alles al. Het licht!

Comments are closed.