Bewiseman op dreef. D66 verandert sneller van mening dan dat appartementjes van eigenaar wisselen. D66 vindt referenda heel leuk maar dan moet je wel hun mening delen. De strijd tegen nepnieuws van D66 gaat je beschermen tegen de waarheid.

De VVD: voor de verkiezingen ferme taal om stemmen bij de PVV weg te halen, maar na de verkiezingen gaan de grenzen weer open, de vaste lasten omhoog, en doen we weer alles wat de EU wil.

Iedere video van BeWiseman aka Plurk85 bevestigt het failliet van onze media. Waar is het kritisch vermogen van onze publieke omroep gebleven? Staat kwaliteit gelijk aan slaafsheid als 600 mln euro jaarlijkse subsidie op het spel staat? Waarom toch kunnen kranten en weekbladen niet langer de vinger op de zwerende plek leggen? Willen we zo graag bedrogen worden? Waarom toch vertrouwen we onze toekomst al vele decennia toe aan dezelfde elite van zwalkende leugenaars?

39 REACTIES

 1. U schrijft ‘waarom vertrouwen we’ en hoort dus blijkbaar ook nog bij de kudde of zwerm of hoop. Ik denk ‘jullie’, ben afgestapt van de liegfiets en zie jullie zwalken. De weg van ‘weg van’ was eenzaam, heb sindsdien vele vrinden ontmoet. Om die stap te nemen moest ik wel door een bariëre van staatskundig ingeprogrammeerde angststoornis heen, dat was onvermijdelijk. 24 uur angst. ‘Ik weet te veel’! U leeft in een gevangenis van angst, ik hoop dat u weet te ontsnappen. Erbuiten zal het geluk u misschien toe vallen, zoals dat bij mij gebeurd is. https://www.youtube.com/watch?v=370ejWr6g8c

 2. Als je verkiezingen ziet als een mandaat bemachtigen, dan draaien die verkiezingen kennelijk vooral om het verkrijgen van dat mandaat. Gezien wat er gewoonlijk van verkiezingsbeloftes terecht komt… is het nog maar de vraag of er überhaupt een mandaat verstrekt moet worden.

  Vergelijk het met een volmacht die je aan iemand kan geven. Bij verdenking tot misbruik geef je ‘m nog niet eens. En anders trek je ‘m in. Zou dat bij een politiek mandaat anders moeten zijn?

 3. Het is een teken des tijds, dat deze snerthijpokriet Pechtold weg komt met deze bewezen daad van corruptie, deze partij ooit opgericht in het lawaaierige café Scheltema, de zetel van liegend Nederland (journalisten), de jonge democraten, in wezen de top van volksverlakkerij, zelfs erkend door het Bilderberg monster !

 4. @johannes [12]: Zin snijdt niet. ? geven en krijgen klinkt mooier dan nemen vanwege de krijger. Die die geharnast en gewapend neemt. Das geen krijger, das een hebbert. Huftert. T’is mooi weer hier. Uit dat scherm!

 5. @peter [14]: Nee hij staat in mijn boekenkast, het is er één van voor de WWI, hij staat statig te staan naast de statenbijbel van mijn familie waar eens de familie gebeurtenissen in werden vermeld, maar veel traditie bestaat niet meer, is niet passent bij ons vrije denken ( maar niet heus ), gewoon een troosteloos samen zijn, groet !

  Mrbleusky [18] reageerde op deze reactie.

 6. @johannes [17]: Ik heb een boekje uit 1931 waar alles in staat. 1 centimeter dik. Iedereen is troosteloos samen of alleen. Als de kerk nou es een gezellig centrum wordt met belasting-vrije drankjes en van alles te delen hebben we een mooie nieuwe traditie. Oude tradities waren niet altijd even prettig.

 7. @peter [19]: Een boekje van een centimeter noem je niet dik maar dun, heb nog een oud huishoudboekje van mijn Moeder,’t gaat over centen en dubbeltjes,in de Sacristie van de kerk vind je altijd rode wijn, dat de functie vervult van het bloed van onze Heiland, en ook ten goede komt aan de gene die zijn plek kennen, bij de oude kerk hoorde ook de Padvinderij, met de Akela en haar hop ‘perdepop man, lang geleden, tegenwoordig is het de dik voor me kaar show, wat een verarming, muziek en sex, is alles wat er over is, “” is dat alles wat er is “”, groet !

  peter [22] reageerde op deze reactie.
  peter [23] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.