Vrijheidradio is ieder weekend te beluisteren via de volgende platforms. De volgende nieuwsberichten komen aan bod:

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we de volgende berichten:

Presentatie: Dennis, Peter en Johan

1 REACTIE

  1. Even over dat laatste:
    https://en.wikipedia.org/wiki/Neuqu%C3%A9n
    Ooit zat ik in het vliegtuig naast een Argentijn en maakte een praatje. Bleek dat hij kwam uit Neuquen.
    Toen hij dat zei, kon ik een grote smile maar met moeite onderdrukken. Hij zag dat en smilede alvast terug. Maar ik ging ervan uit dat hij niet wist waarom. Dus ik begon met “die plaatsnaam is wel erg bijzonder: immers …” Hij knikte vol overtuiging maar liet me niet uitspreken en vulde vol trots aan: “ja, als je hem achterstevoren leest, staat er gewoon hetzelfde”. En trots dat ie was!
    Ik besloot voor een keer dan maar om gewoon te knikken en geen verdere observaties met hem te delen. Dus ik knikte met een grote smile: “ja, fantastisch, he, joh!”

Comments are closed.