donderdag, 12 april 2018
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Onafhankelijke media in de vrije wereld

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. jhon schreef op : 1

    Wiens brood men eet , diens woord men preekt !
    De Nederlandse publieke omroep wordt gefinancierd door het Ministerie van OCW. In 2011 bedroeg het budget voor de landelijke publieke omroep 785 miljoen euro.[26] Hiervan worden de activiteiten van de landelijke publieke omroep gefinancierd. De reclame-inkomsten worden gegenereerd door de STER en bedroegen in 2008 226 miljoen euro.[27] De STER draagt deze inkomsten niet af aan de NPO, maar aan het ministerie van OCW.

  2. mario schreef op : 2

    Joseph is stront jaloers
    nl.wikipedia.org