12 REACTIES

 1. Jezelf fatsoenlijk, oprecht, zuiver, volksvertegenwoordigers noemen en vervolgens de meest moorddadige handelingen verrichten met de meest flagrante leugens in gebieden waar men niets heeft te zoeken, dat is “politiek correct”?

  Neu, dat is heet “zaken doen”. Dat heet de Chinezen in het MO de pas afsnijden, dat heet jezelf en je zielige nep land, met je nep geld en bergen schuld in het zadel houden.

 2. Bijna den gehelen politiek kun je daar onder plaatsen!!
  Hebben Nederland nog steeds in hun greep, en dat moet veranderen anders zijn wij verloren!

 3. En prompt is dit nog omkeerbaar ook?
  Zoals politici de daad bij het woord voegen of zou ze met alle winden meedraaien?

 4. de robots die het in de nabije toekomst gaan overnemen gaan precies het zelfde doen……..

 5. koningsspelen: ze kunnen al geen bal meer vangen…..dus kunne ze ook niet meer fatsoenlijk neuken….

  …..is niet erg hoor want de robotten neuken als de beste….let maar op de illuminati wordt weg geneukt door de robotten….

  …de illuminati, dus wij, zijn niet zo clever…

  prrrrrt prrrrt, doe maar drie maal pizza en een pijprobot voor vanavond ben die nep dates helemaal zat!!!!!

 6. Wanneer je, met het oog op produceren, toestemming moet krijgen van mannen die niets produceren en wanneer je ziet dat geld stroomt naar degenen die handelen, niet in goederen, maar in gunsten en wanneer je ziet dat deze mannen rijker worden door corruptie en inhaligheid – niet door hun werk. Wanneer uw wetten u niet tegen hen beschermd maar hen tegen u beschermen en wanneer u ziet dat corruptie wordt beloond en eerlijkheid een zelfopoffering wordt … Dan weet u dat uw samenleving verdoemd is. – Ayn Rand

Comments are closed.