Behorende bij het gedwongen huwelijk tussen jou en mij

 • Ik bepaal wat goed en slecht voor jou is. Je zal niets doen waarvan ik vind dat het slecht voor jou is
 • Je mag mijn grondgebied niet verlaten zonder mijn schriftelijke toestemming
 • Als je vrienden van elders over wil laten komen, dien ik dit schriftelijk goed te keuren. Dit kan soms jaren duren
 • Je mag geen geld verdienen zonder het mij te vertellen
 • Je zal mij een groot percentage over je inkomen betalen
 • Je zal mij het verschuldigde telkens stipt op tijd betalen
 • Als je een baan krijgt, moet je werkgever mij nog meer geld betalen
 • Als je handelt, mag je daarvoor alleen de door mij uitgegeven papiertjes en muntjes gebruiken, tenzij ik toestemming heb gegeven dat je mag handelen met andere valuta
 • Je geeft mij inzage in al je telefoongesprekken, SMS-jes, emailberichten en alle andere vormen van communicatie. Als je niets te verbergen hebt, heb je niets te vrezen
 • De vrienden die ik maak dien jij liefdevol te omarmen, ongeacht hun gedrag
 • De vijanden die ik maak dien jij af te wijzen. Als ik mijn vijanden een lesje wil leren, ben je verplicht – desnoods met je leven – op te komen voor mij
 • Ik bepaal hoeveel geld ik van je afneem en ik mag het uitgeven zoals ik wil. Mijn vrienden krijgen een deel
 • Je dient garant te staan voor de schulden die ik naar eigen inzicht creëer en je bent verplicht deze af te lossen. Bij jouw overlijden nemen jouw (klein)kinderen deze verplichting over
 • Gedurende minimaal 12 volledige jaren ben je verplicht lessen te volgen op door mij aan te wijzen scholen, opdat je bovenstaande voorwaarden als vanzelfsprekend aanvaardt
 • Het overtreden van bovenstaande voorwaarden zal er toe leiden dat ik je opsluit in een hok
 • Als je klaagt over mijn gedrag (moord, diefstal, ontvoering, schulden maken), dan is dat een teken dat je niet van mij houdt. Mijn vrienden zullen je populist noemen en je vertellen dat je beter naar Somalië kunt vertrekken
 • Veel liefs,

   

   

  De Nederlandse regering         De oppositiepartijen       De Koning der Nederlanden

   

  NB Omdat ons huwelijk in een geautomatiseerd proces is gesloten, hoef je zelf niet te tekenen voor akkoord, maar kun je deze voorwaarden als kennisgeving beschouwen

  8 REACTIES

  1. Tsja… gedwongen kindhuwelijken, zelfs nog voor de eerste woordjes gesproken werden. Sommigen zouden het pedosexualiteit noemen, hoewel het in het satanische ‘gezinsmodel’ van overheidswege toch ook neerkomt op verplichte SM-sessies. Met wetgeving als de bezemsteel van een heks in de anus geduwd om te voorkomen dat onverteerbare zaken naar buiten komen. Reputatie is alles, nietwaar? Inhoud minder belangrijk kennelijk.

   Voor de behandeling volgens deze huwelijkse voorwaarden zou een opvoeder zich schamen!

   Ik heb me in de loop der jaren vaak afgevraagd hoe het zover is gekomen. Er blijken termen verzonnen te zijn voor een mogelijk scenario:

   De parabel van de gebroken ruit is op deze website bekend: Gaat er iets kapot, dan betekent dat werkgelegenheid voor reparateurs. Die ook rondjes kunnen maken om hier en daar kapot te maken, zodat ze werkgelegenheid houden. Al met al heeft dat een verslappend effect op de economie.

   Kennelijk is dat gerelateerd aan een minder bekend verschijnsel, de gebroken ruiten theorie. Die stelt dat als er eenmaal iets kapot is gegaan, dat als het ware uitnodigt tot volgende misdaden. Tijdens een experiment werd een auto pas gevandaliseerd nadat de eerste ruit werd ingeslagen. Daarna was het hek van de dam.

   Voorbeelden: Als je eenmaal iets hebt gereguleerd, waarom dan niet het volgende? Als je jezelf eenmaal via regulering hebt verrijkt, waarom dan niet een schepje er bovenop? Als je eenmaal weet dat karakterbederf bij je heeft toegeslagen, waarom dan nog vechten tegen karakterbederf?

   Kortom, de gebroken ruiten theorie is de uitgebreide versie van ‘het gaat van kwaad tot erger’. Als opvoeder kun je wel oefeningen aanreiken voor training, maar als je een opgroeiend kind eenmaal als hulpje gaat beschouwen is dat een doorbraak richting slavernij. Heerszuchtige ouders laten kinderen pas gaan als het echt niet meer anders kan, en proberen dan zelfs daarna hun invloed op afstand te behouden. Terwijl loslaten een teken van onvervalste liefde is.

   Traditie is een onding dat onmensen creëert. Je kan zeggen, zoals de traditie dat vereist, ‘denken moet je aan een paard overlaten’. Gemoderniseerd ‘over wetgeving is grondig nagedacht’. Maar ondertussen is wetgeving voor wie zelf niet na kan of mag denken, zoals je door een chagrijnig paard geschopt, vertrapt en vertreden kan worden.

   Sommigen noemen het satanische ‘gezinsmodel’ van overheidswege pedofilie (kinder-liefde). In de praktijk komt het meer neer op pedo-sexualiteit; wanneer dat uitkomt afgeluisterd, betast en desgewenst grof genaaid worden. Heeft niets met liefde te maken, ook al wordt dat wel zo genoemd. Een systematische, flagrante schending van puur natuurlijke processen die misvormt waar je maar kijkt. In welk land dan ook, oftewel een mondiaal probleem.

  2. De evolutie is best interessant: God schiep de mens naar zijn evenbeeld, adel en geestelijkheid schiep de burgerij naar zijn evenbeeld, uiteindelijk schiep de overheids-machinerie gewone mensen naar het evenbeeld van… machinerie, zodat programmeerbare robots ontstonden. Een glijdende schaal die van kwaad tot erger is gegaan.

   Misschien… is onderweg een verkeerde afslag genomen en had God ze niet zo op een rijtje. Hoe anders kan verklaard worden dat de man boven de vrouw werd gesteld en slavernij al heel vroeg geïnstitutionaliseerd en gereguleerd werd? Die verschijnselen stond niet in de stenen tafelen van Mozes, maar werden kort daarna wel door Mozes gepropageerd. Degeneratie.

   De huwelijkse voorwaarden van God schreven overigens voor dat er sprake was van eerstgeboorterecht; de eerstgeborene uit ieder gezin was eigendom van de Heer, tenzij die losgekocht werd met een loskoopsom. Nog steeds bekend als Pidyon haben.
   Voor ons een actueel onderwerp, want zoals ik hier aantipte is ons bestaan vernietigd, waardoor we als gezinshoofd onthoofd zijn van het ‘lichaam’ van ons gezin. Waarna de vraag opduikt of de jagers uit zijn op het ‘hoofd’, op de kip zonder kop of allebei. Op de schaal ‘van kwaad tot erger’ zijn we zeer benieuwd wat de intenties zijn. Het is immers een oude traditie (van adel, tegenwoordig ook van overheids-organisaties) om ouders en kinderen tegen elkaar uit te spelen, om loyaliteit van beide generaties af te dwingen. Waaruit het rottige karakter van de dwinge-landen blijkt.

  3. In een goede samenleving, is het de samenleving die toeschouwd of alles naar wens verloopt, bij mijn leven in de gemeente Staphorst, had ik vele contacten, voor mensen die uit de band willen springen is er was plaats, ik schrijf was, want ook hier zal de ha ha moderne samenleving, homo’s en lesbiênes die het hoogste woord voeren, zijn kwaad hebben gedaan, met behulp van onze schitterende democratische liberale media, wij als buitenstaanders vonden het een prima samenleving, die aan het individu genoeg persoonlijke ruimte toedeelde, het vrijers raamtje waar door de geliefden hun liefde konden betuigen, dit raamtje bevond zich in het opkamertje waar de huwbare meisjes sliepen, en de prachtige qualitatieve kleding, die ze ergens toe lieten behoren, ongeveer zo als het viese Tshirt en spijkerbroek met gaten wat de kleding is van onze verlichte I Phone jeugdige psychopaten, ik ben behoudend, in alles wat mooi en goed is, ook van wat je niet kunt zien, wat zich afspeeld in je bewust zijn, je ziel !

  4. @DzVzTkM [6]: Pittig lijkt me geen probleem. Het gaat meer om de aard van die pit lijkt me.

   @joepiejee [7]: Misschien dat #metoo een signaal is inzake het eenzijdig door de strot duwen van tegen-natuurlijk gedrag. Het kan natuurlijk ook anders… Als mannen en vrouwen argwanend voor elkaar worden, heeft er ergens onderweg ontsporing plaatsgevonden.

  Comments are closed.