Vrijheidradio is ieder weekend te beluisteren via de volgende platforms:

Direct de mp3 downloaden?

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we de volgende nieuwsberichten:

Presentatie: Yoshi, Jurjen, Peter en Johan

5 REACTIES

  1. Dat er nog radio bestaat, is voor mij zo iets als de tam tam, ja in mijn jeugd, de arbeids vitaminen, de klok heid ,negen, heid de klok, de dinsdag bonte avond trein, the ramblers the skymasters, beetje zo als de tijd, rustig kalm ontspannen niet echt heel interessant maar toch onderhoudend, nu is het wel allemaal veel indringender!

    Rutte is het zelfde caliber als die net overleden Wim Kok, gewetenloze carriere makers, er zijn er meer geweest en nog aanwezig, de ergste vind je in de politiek, van vakbonds leider tot groot kapitalistiche bankier, je moet het maar durfen, en misschien de hand in het vermoorden van een politieke tegenstander gehad, in ieder geval niets ondernomen om het te voorkomen, maar ja goed dit is er dan weer één minder, maar er blijven er nog zo veel over, en deze ziekte is internationaal !

  2. Over dat uurtje Hachchi: Lijkt te bevestigen dat (ex-)politici vooral in de graai-business zitten. Daarom is het misschien nog interessanter waar opbrengsten naartoe gaan. Wat blijft aan de strijkstok hangen (vanwege ‘genoeg is genoeg’), wat gebeurt er met de rest? Eerst harken, daarna strooien om anderen een plezier te doen? Sommigen doen dat.

    Nico [4] reageerde op deze reactie.

  3. @Nico [3]: Voor sofisten, om af te kicken, is het misschien een idee om een filmpje te maken en op youtube te plaatsen. Dat bespaart dan weer de moeite om rond te reizen met een boodschap onder de arm om telkens weer hetzelfde te vertellen. Daarnaast… zijn sommigen aan sofisten verslaafd. Er zijn er die er als groupies achteraan reizen. Sofisme lijkt vooral een medisch probleem. Er zijn gezondere manieren om je tijd te besteden.

  4. Deze stevige woorden niet omdat het per definitie ongezond zou zijn om kennis over te dragen aan publiek in een zaal, maar omdat het verschijnsel sofisme een eigen leven is gaan leiden met allerlei ongezonde, schadelijke trekjes. The devil is in the detail.

Comments are closed.