Reacties
 1. Bertuz schreef op : 1

  Zie mijn reacties bij “de basis van belastingheffing”.

 2. joepiejee schreef op : 4

  Je wordt gewoonweg ‘ingepakt’ .
  Vanuit de ivoren toren wordt er gedelegeerd, wil je niet mee dan val je af?
  OPstaan en trek een geel hesje aan?

  Bertuz [5] reageerde op deze reactie.

 3. Bertuz schreef op : 5

  @joepiejee [4]: slachtofferdenken.

 4. toute va bien schreef op : 6

  Beste mensen, niet alles over één kam scheren, er is onderscheid, je moet het – hem – haar weten te vinden, mijn moeder en haar vriendinnen in het verre verleden, waren goed opgevoede en sommigen goed geschoold of volkomen autodikatisch tot een mens geworden, ze bleven op de achtergrond, maar hadden een enorme invloed op hun mannen, en zodoende politiek, en dat is nog zo, ook bij de sexueel mindervalide individuen vindt dit plaats, vandaar het veranderen van onze samenleving met veel bloot, wel is waar kunstmatig ingebracht maar toch illusies oproepend, een mooie blote kont heeft de zelfde waarde als een goed stel hersens, dus 1+1=2

  Bertuz [7] reageerde op deze reactie.

 5. Bertuz schreef op : 7

  @toute va bien [6]: Je bent het met de tekst eens, maar vrouwen redden zich wel, omdat ze zo hun trucjes hebben om hun doelen te bereiken. Toegegeven daar zit wat in. Of ben ik er nu ingestonken? Ik zal het nooit weten. Want vrouwen. 😉

  toute va bien [10] reageerde op deze reactie.

 6. Nico de Geit schreef op : 11

  Feminisme, 100% demonisch: www.youtube.com

 7. IIS schreef op : 13

  Heb je nog vrouwen dan? Dacht dat ze tegenwoordig door hormoonverstorende stoffen in voedsel en drinkwater minder oestrogeen en zelfs meer testosteron hadden dan menig kerel.

  Mannen zijn geen echte kerels en vrouwen geen lekkere wijven meer. Vrouwen zijn steeds vaker om te kotsen. Bekijk alleen maar eens de (links)vrouwen, vooral die in de politiek, daar hangen toch werkelijk verschrompelde kloten onder en de (links) mannen hebben, zo lijkt ‘t, allemaal een probleem met een dichtgekoekte baarmoeder.

  Nee, echte mooie, charmante en karaktervolle vrouwen met een stevige eigen vrije mening zonder drammerig te worden zijn een uitstervende soort.

 8. peter schreef op : 14

  nee..mannen doen dat anders…toch.. youtu.be

 9. Doc schreef op : 15

  Men maakt een kleine magnetron,een mini magnetron en noemt die I-phone. Men laat de mensjes in de ontwikkelde wereld deze mini magnetron in den broek zak stoppen.Zo dicht mogelijk bij klootzak waar de sperma’s bevinden of in het geval van huppeldoos vlakbij eierstok.

  Gevolg geen kids en blijf maar gelijk bij papa en mama thuis wonen want er is toch geen huis voor kinderlozeguppies.

  De echte aanhouders krijgen toch nog een kindje of twee via reageerbuisje maar daar kan je de economie niet op laten draaien,althans nu nog niet binnenkort wel want robotten.

  Dus halen we nog wat idioten uit toetoekistan waar de iphone te groot is om dicht bij de klootzak of eierstok te plaatsen en die mogen onze kliko’s legen tegen de tijd dat de robotten onze klikoos kunne legen flikkeren we al die toetoekistannen terug naar hunnies huis met onze wijven erbij want die hebben we ook niet meer nodig.

  liefs robot jette.

  Floris van den Berg [34] reageerde op deze reactie.

 10. Nico de Geit schreef op : 16

  Als feminisme demonisch is, dan zijn deze vrouwen dus niet ‘liberated’ maar ‘Possessed’. Exorcisme moet kunnen: www.youtube.com

  Vrouwen staan wegens hun vele defecten wagenwijd open voor kwalijke entiteiten. Bij mannen schijnt dat minder te zijn, omdat mannen gemiddeld minder defecten hebben. Dat las ik ooit ergens.

  Feminisme is een demonisch iets en kan gewoon gezuiverd worden. ‘My body, my choice’. De demon van feminisme neemt ook de wil over. Een demonisch bezeten persoon heeft geen eigen choice meer. Besprenkelen met geweid water zou een idee kunnen zijn, in het kader van een betere wereld. En veel crucifixen.

  In delen van de Russische Federatie worden feministen zonder pardon opgepakt, want ‘niet traditioneel’, en vervolgd onder anti-terreurwetgeving. zinelibrary.info

 11. Nico de Geit schreef op : 17

  Feminisme zou wel eens een totaal uit de hand gelopen shit test kunnen zijn. Vrouwen doen dat soort achterlijke dingen en brengen zichzelf en anderen gigantisch in de problemen. En verwachten dan – vaak onbewust – dat een man ze komt redden.

  Feminism is a giant shit test — Stefan Molyneux

  www.youtube.com

  johannes [21] reageerde op deze reactie.

 12. Doc schreef op : 18

  dit is hun antwoordt: www.youtube.com

 13. Doc schreef op : 19

  waarom? Het barst er van de zwarte helicopters(de meeste in heel us) daaro op Denver Airport….oeps zet me alihoedje gauw weer op……….

 14. johannes schreef op : 20

  Jeetje beste mensen, merk nu dat ik oud ben, misschien te oud, zou niet zonder mijn onréalistische romantische illussie kunnen leven, vrouwen ja ik vind het nog steeds iets wonderbaarlijks, het gaat er natuurlijk ook om, hoe men deze wezens tegemoet treed, en wat ik ook dagelijks zie, dat ze volkomen worden fijngemalen, door krachten buiten hun bereik, maar misschien komt de mensheid tot inkeer, who knows, groet !

 15. Hertz van Rental schreef op : 22

  @Bertuz [3]:

  De meeste mensen zijn nooit losgekomen van mama’s tiet. Papa en mama lossen alles op. De (r)overheid zijn psychologisch gezien papa en mama. Dat voelt zo lekker. Dat heet onvolwassen zijn.

  Nico [23] reageerde op deze reactie.

 16. Nico schreef op : 23

  Het (praat)plaatje doet me denken aan een zwerm schoonmaaksters of een kudde of roedel mannen die als een serverfarm of groep soldaten te werk moeten gaan. Omdat anderen niet zelf schoonmaken, niet zelf hun problemen oplossen. Omdat anderen niet mogen, of niet denken te kunnen. Wat meestal grote onzin is. Daardoor ontstaat een bijsmaak die in de TV-serie The Handmaid’s Tale treffend verwoord wordt.
  Het concept daarvan komt van een gelijknamige dystopische roman. Een bevolking verviel in ongedisciplineerd (zelf-discpline) gedrag, overconsumptie en onvruchtbaarheid, en ‘dus’ werd teruggegrepen op mannen die er naast hun vrouw een ‘handmaid’ (vertaald: kamerling) op na hielden om kinderen bij te verwekken. Op eenzelfde manier stelde Thomas Edison kennelijk een ‘serverfarm’ samen van wetenschappers, om alle manieren uit te proberen waarmee iets níet werkte, zodat uiteindelijk wat wél werkte overbleef.

  Of het nu om mannen, vrouwen of kinderen gaat… eenheidsworst lijkt mooi maar is verstikkend voor creatieve processen. Importeer een cultuur vanuit de omgeving in je eigen gezin en woning, en er ontstaat een saaie, onvruchtbare bedoening. Geslachtsgemeenschap gaat van nature verder dan een verplicht nummertje maken omdat de betrokkenen te druk zijn om noodzakelijke aandacht aan elkaar te besteden. In een gezamenlijke belevingswereld waarin diversiteit gewaardeerd wordt, blijft ‘de vlam’ en sprankeling aanwezig. Herwaardering kan die opnieuw op gang brengen. Alleen moet je dan wel de kaders vaststellen, want anders zul je weer opnieuw jezelf met onzin gaan bezighouden, of daarmee beziggehouden worden.

  @Bertuz [3]: Dat de mens vrijheid niet aankan is een dogma. Een ander dogma is dat God geen zwaardere last geeft dan iemand kan dragen. In werkelijkheid is iedereen in staat de eigen lasten te dragen, hoewel iemand kan bezwijken onder de lasten van anderen. Als zelf bedenken en zelf doen de algemene norm zou zijn, wordt er als vanzelf beter nagedacht over de gevolgen van beslissingen. Want als je zelf je billen brandt, moet je ook zelf op de blaren zitten. Heden is afschuifpolitiek in de mode. Laat een ander maar de billen branden, dan kun je zelf tenminste comfortabel zitten. Tekenen aan de wand van zwakte, angst, luiheid, laksheid en zo verder.

  @Hertz van Rental [22]: Nee, dat heet niet onvolwassen zijn maar zelfstandig zijn. Ongeacht of iemand afhankelijk mocht zijn van mama of papa, het doel van (zelf)opvoeding is toch dat je jezelf kan redden? De problemen beginnen pas goed als iemand ‘wijs’ gemaakt wordt dat God (of overheid, of een groepje dienaren) voor degene zal (of moet) zorgen, want dat jaagt chronische afhankelijkheid aan. Onder de valse vlag ‘goed geregeld’.

  Bertuz [27] reageerde op deze reactie.

 17. toute va bien schreef op : 24

  Nou Nico, wat lasten dragen zegt, is dat Atlas het wel veel moeilijker heeft met 6 milliard menselijke wezentjes !

  Nico [31] reageerde op deze reactie.

 18. toute va bien schreef op : 25

  Verder Nico is je critique in 23 beschreven weer up to date, en prima verwoord, groet !

 19. Nico de Geit schreef op : 26

  Iedereen een prettige internationale vrouwendag gewenst! Ieder jaar op 8 maart.

  Feminisme werd en wordt zwaar gesponsord door de overheid. De overheid treedt als beschermheer/pooier van vrouwen op, en de meeste vrouwen zijn helemaal dol op Daddy Government.

  IIS [30] reageerde op deze reactie.

 20. Bertuz schreef op : 29

  @johannes [28]: Ik sta al te boek als seksist. Ik durf je stelling niet te onderschrijven noch je advies op te volgen. Meestal doe ik mijn ding. Het is toch nooit goed. Toestemming vragen, doe ik ook niet. En dat ik niet deug, neem ik onmiddellijk aan. Ik kan niet anders. Ik ben een man.

 21. IIS schreef op : 30

  @Nico de Geit [26]:

  Het zijn de vrouwtjes van soeteneur George Soros. En het is geen feminisme, maar slechts het laten geloven dat vrouwen in de Islamitische EU heilstaat zichzelf en liberaal zouden kunnen gedragen en niet zwijgend in doeken gehuld, klitloos alle hoeken van het huis hoeven te ervaren.