Luister Vrijheidradio via:

Als MP3 Downloaden:

Volg ons via Facebook, TwitterMinds.comHonest.cashMemo.cash en Steemit.

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we  de volgende nieuwsberichten:

Presentatie: Peter, Yoshi en Johan

4 REACTIES

 1. Klaas Knot kan zijn naam beter veranderen in “Klaas Clown”. Die vent moet stand-up komiek worden in de Crea. Dat past beter bij hem. #Honk #Honk.

  Over de Nederlandse Bank gesproken. Hebben ze daar nog steeds dat Michellin-sterren restaurant boven in de toren daar? Daar hoorde ik ooit eens over. Daar zitten de opperambtenaren decadent te vreten op uw en mijn kosten.

  En dat zouden wij hen verschuldigd zijn omdat deze ambtenaartjes zo belangrijk en onmisbaar zouden zijn. Hoewel ik mij niet kan voorstellen dat de Nederlandse Bank ook maar iets van waarde toevoegt aan mijn leven.

 2. @jhon [2]:

  Bernhard heeft toch niet toevallig hier ook nog eens het water over gods akkers laten vloeien? Vond Ollongren al verdacht en Grapperhaus lijkt wel een oud slapie van wijlen Claus. Deze mensen zijn mij een beetje te klef en te kloos, het heeft veel weg van een kinderspeelplaats in de kelders van Den Haag.

  IIS [4] reageerde op deze reactie.

 3. @IIS [3]:

  …kloos = close…

  Om het wat duidelijker te stellen, Ollongren is wel/niet de halfzus van Beatrix?

Comments are closed.