Iemand die oprecht gelooft dat de Nederlandse overheid het wereldklimaat op een tiende graad nauwkeurig af kan stellen met behulp van belastingheffing, moet zich dringend na laten kijken.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

50 REACTIES

 1. Amerika zal het klimaat worst zijn, die hebben hun zaakjes zo geregeld dat Europa altijd een zwakkere broeder blijft. Klimaat, het monetaire beleid van de corrupte ECB, de politieke poppetjes, alles is geregeld en wordt gestuurd via Washington. De heren en dames politici, de hoeren van babylon, dienen hun VS meester ten koste van onze centen en leven. De clowns en het Haagse tuig lopen niet voor niks de deuren plat in Washington, waar ze met destructieve opdrachten rond geld en klimaat teruggestuurd worden naar de lage landen.

  Amerika wint, altijd! En niets gebeurt zonder hun goedkeuring of afkeuring.

  johannes [3] reageerde op deze reactie.

 2. De overheid gelooft dit zelf ook niet; dit is een onderdeel van het dagelijks overheidsbedrog.

 3. @IIS [1]: De meesters van deze wereld zijn, nog steeds de Zionistische Joden, via de Vrij Metselaars hun instructies geven, van uit Londen o.a; de Rothschilds, ook de Bilderberggroep wordt zo geinstructueerd, de USA in hun handen, chantage is hun wapen, het Pentagon, werken 38% homofille mensen, die dagelijks veel kinder porno bekijken, ze creéeren een soort slaven, via chantage en manipulatie, ook Trump is in hun handen als was, zijn schoonzoon is een van de grootste Judassen van deze tijd, waarom moet de USA jaarlijks 1000 milliard aan Israel betalen,
  willen wij overleven, moet er wel het één en ander gebeuren !

  IIS [4] reageerde op deze reactie.
  Bertuz [6] reageerde op deze reactie.
  Wladimir van Kiel [12] reageerde op deze reactie.

 4. Voor een gezond wereldklimaat is meer nodig dan regulering van buitenaf. In het duo Kerk en Staat was de Staat er voor besturen en regeren, de Kerk voor mentaliteitskwesties. Tegenwoordig lijken wetenschappers de nieuwe geestelijken.

  Onnodig te zeggen dat zowel Kerk als wetenschap een zootje van mentaliteitskwesties maken. Met geloof en weten is op zich niets mis, maar… kennelijk maken wannabe dieven gebruik van de gelegenheid om iets te bereiken dat zonder onwetendheid bij anderen niet zou kunnen.

  Wanneer bepaalde kennis en daarbij horende ervaringen anderen niet gegund worden, ontstaat een soort vacuüm. Niet zonder reden verwijst kritiek op de Verlichting (zoals contra-Verlichting) naar dat vacuüm. Er zijn allerlei stromingen die dat vacuüm proberen te vullen en misschien ook uit te buiten. Sekt-ariërs, zoals de Romeins katholieke kerk maar dan in een andere verpakking.

  Als het vertrekpunt (denkbeelden) niet kern-gezond is ingesteld, hoef je van redeneringen die daarna komen geen gezonde gevolgen te verwachten.

  Eén van de problemen met denkbeelden die als uitgangspunt voor redeneringen dienen is de geilheid omtrent scheiding der machten. Of juist vereniging der krachten.
  – Stel je eens voor… dat je linker- en rechter hersenhelft met een bijl van elkaar gescheiden zouden worden. Hoe gezond werkt dat uit? Ze kunnen maar beter samen blijven.
  – Stel je eens voor… dat iemand gaat praten over de (juridische?) vereniging van de linker- en rechter hersenhelften. Dan ga je aan diens gezond verstand twijfelen. Alsof je óf in intellectuele redeneermodus zou zitten, óf in creatieve modus. Welnee… denkbeelden en intellect lopen gewoon door elkaar, zijn met elkaar vermengd. Hoewel denkbeelden (gender irrelevant) wel leidend zijn voor logisch denken.

  Qua (cultureel) wereldklimaat valt me vooral op dat krachten met kern-gezonde uitwerking liefst onderworpen worden om gebruikt en uitgebaat te kunnen worden. Of dat nu via de militaire of intellectuele route verloopt, het is power politics. De creatieve route via bijv. PR en reclame is een uiting van soft power.
  De sturing van krachten (verleiding of dwang) rammelt. Vervang achterliggende denkbeelden en de dynamiek van oorzaken en gevolgen komt er anders uit te zien.

  Wladimir van Kiel [10] reageerde op deze reactie.

 5. @johannes [5]:

  Zo te lezen zijn er nog veel mensen hardcore met een stalen plaat voor het hoofd, ondanks meer (alternatieve) informatie. Vreemd dat mensen bereid zijn zich zo blind te gedragen in een tijd waarin steeds meer zichtbare kwaadaardige drek boven komt drijven, het (pseudo/nep) “J” woord daarbij aankaarten blijft een heikele bezigheid. Het vreemde is dat deze pseudo/nep “J” mensen juist degene zijn die het voor het zuivere en oprechte deel behoorlijk gevaarlijk maakt om naar buiten te treden.

  Het klimaat, het geldsysteem, de politiek en overheid met daarbij de corruptie, de levensgevaarlijke misstanden en malversaties, het sturen en orkestteren wijzen naar een duidelijke bron die het geheel controleert en aanstuurt. Deze vergiftigde bron is een slangenkuil, maar kent wonderbaarlijk veel bezoldigde en nog meer onbezoldigde supporters en vereerders.

  Wladimir van Kiel [13] reageerde op deze reactie.
  johannes [15] reageerde op deze reactie.

 6. @Wladimir van Kiel [12]: Nu mijn beste dat is tweed op deze site die mij pillen voorschrijft, het mankeerd U gewoon aan de goede degelijke kennis niet dat intellectuele gelul, maar gewoon van A tot Z, van de Joods geworden Khazaren, via de Sovjets, 23 millioen Russen omgebracht via via nu zich bevinden hoofdzakelijk in de USA, Great Britain and Israel, waar hard wordt gewerkt aan de derde wereldoorlog, met atoom, in dit relaas horen niet de gewone normale Joden thuis die zich hier lang geleden al van hebben gedistantiërd, lees hoe zij aan hun macht komen, zij noemen het bankieren, maar het juiste woord er voor, is woekeren, groet !

 7. @IIS [11]: U bent bang om de juiste conclusie te trekken, blijf vooral geloven in al de valse vlag verhalen, ik ben geen anti Jood, ook niet anti Joods, wel anti Zionistische Joden, die via diepe grote intriges naar de wereld heerschappy streven, maar ik geef toe, het is moeilijk te doorgronden, maar daar staan bepaalde bronnen voor om te helpen, het is vreselijk complex deze wereld omvattende menselijke octopus, lees ” henrymakow.com”, daar vind je veel inlichtingen, er zijn anderen, maar die zijn niet vrij toegankelijk, Groet !

  IIS [16] reageerde op deze reactie.

 8. @johannes [15]:

  Het enige wat raar is hoe tot op heden nog steeds vrijheid rond waarheidsvinding, uiting en expressie worden vernietigd en de leugen wordt vertroeteld en gepamperd.

  Zionisten zijn bij mijn weten geen Joden.. En wat zijn Joden überhaupt en werkelijk zo interessant? Verder zie ik ook het het gele gevaar komen.

  Waar denk ik het voeral over gaat in het huidige corrupte systeem met klimaatmanipulatie, geldmanipulatie, valsevlaggen is het ontmaskeren van mensen die macht uitoefenen en zichzelf het label van “Jood” hebben aangemeten, maar evenzogoed kopjes thee drinken met hun zogenaamde grootste vijand. Het goy/kafir bungelen daarbij wat als idioten tussen wal en schip en betalen uiteindelijk de rekening of betalen met hun leven.

  johannes [18] reageerde op deze reactie.

 9. @IIS [16]: Zo als ik al zij, het gaat over het weten van deze onderwerpen, als je je niet regelmatig goed en objectief informeerd, ga je voortdurend verkeerde conclusies trekken, als je eens zou weten, hoe het werkelijk in mekaar steekt, doe je geen oog meer dicht !

  IIS [19] reageerde op deze reactie.

 10. @johannes [18]:

  Hoezo verkeerde conclusies, de wereld aan informatie ligt aan ieders voeten, het enige wat men hoeft te doen is het oprapen. Dieper gaan dan dat lijkt mij voldoende om te weten hoe verrot deze wereld is. Verdere onderzoek is voor degene die graag wil doordraaien en is het denk ik beter om mezelf verre te houden van de diepere informatie, uiteindelijk ga ik er vanuit dat een derde wereldoorlog de troep gaat zuiveren.

  johannes [24] reageerde op deze reactie.

 11. @Hang Bejaarde [20]:

  Het is zoeken naar de bron van de wereldwijde ontstane klimaatzwendel, ergens is deze hoax bewust de wereld in geholpen en is als een soort aluhoedjesdenken zich gaan vastzetten in de hoofden van mensen.

  Zaken als klimaatzwendel is net als de huidige geldzwendel ergens in de greep en onder controle van een ogenschijnlijk exclusieve groep mensen, dit is toevallig geen club van reptielen (hoewel?), maar wel van een club die toebehoort aan uitgelezen personen (zoekt en gij zult vinden). Het ging vooral viral toen mensen zoals Al Gore zich als bezeten op de klimaatmarkt storten en de de gecontroleerde media het een duidelijk georganiseerde tint gaf. De klimaatzwendel heeft in ieder geval iets onvoorstelbaars groots in werking gesteld en daar trekken vele corporatistische overheden profijt van.

 12. In de reacties wordt nogal aandacht besteedt aan samenspannen, samenzweren. Tuurlijk, groepsvorming en groepsmechanismen leiden tot allerlei verschijnselen. Zichtbare groeperingen zoals organisaties en verborgen netwerken beïnvloeden met gebundelde en aangestuurde krachten, dat is een feit. Maar ondertussen… is veel zo niet alles van wat als economische, financiële of politieke vraagstukken wordt neergezet in feite een verhaal over de individuele psyche. En de vorming of juist misvorming daarvan. En de schoonmaak of juist vervuiling daarvan. Dan is het oppassen geblazen om niet de aandacht te richten op verschijnselen in de rol van vogelverschrikker, die de aandacht afleiden met stropopredeneringen.

  Dit geschreven hebbende… terug naar waar het om gaat. Hoe is het begonnen? Stel je loopt in de natuur rond, zonder anderen. Je hebt het koud, wilt het warmer krijgen. Je maakt een kampvuurtje door takken te pakken, te nemen. Hout sprokkelen. Of je gaat verder en neemt het leven van een dier om diens huid als kleding te kunnen gebruiken. Als je iets wilt iets doet, dan heeft dat elders gevolgen. Je kunt geen beschutting creëren door een hutje te bouwen zonder bijv. klei en takken te nemen. Of, als iemand zoiets al heeft genomen, te vragen of je ook wat mag. Balanceren met de omgeving, liefst zonder te verstoren en daarmee te schaden.

  Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en/of problemen. Balanceren is een ingrediënt dat niet in westerse cultuur is ‘gebakken’. Romeinen liepen Europa onder de voet. Met lichamelijk (of militair) overwicht kan een balans verstoord worden, zodat de één de zin kan doordrijven ten koste van anderen. Wat ook geldt voor iemand die meer dan anderen is gewapend met kennis en argumenten. Creativiteit zoals in de kunst van verleiding is een vorm van soft power, zie reactie 9. Als denkbeelden die het vertrekpunt en doel zijn van redeneringen niet schoon en welgevormd zijn, veroorzaken die allerlei problemen. Ter illustratie:

  Iemand kiest in tegenstelling tot anderen voor langer studeren. Laten we zeggen dat iemand er 4 jaar meer tegenaan gooit en van een HBO of universitaire opleiding afrolt met kwalificatie. Dat wordt gekoppeld aan veronderstelde sociale status en als smoes gebruikt om de ongeveer 40 jaar die volgen een veelvoud aan inkomen binnen te halen dan iemand die die 4 jaar niet heeft geïnvesteerd.
  De waardering van gezond verstand en de kans om anderen op een andere manier te kunnen helpen verwordt zo tot woekeren met talenten, een heuse Romeins-christelijke opdracht die aanvaardbaar wordt geacht.
  Met als economisch en sociaal gevolg dat arbeiders het met een klein arbeiderswoninkje moeten doen, of als sardines in een flatje geperst worden, terwijl de ander liefst in een kast van een huis woont.
  Qua psyche verwerd in deze illustratie jezelf iets gunnen tot anderen misgunnen (‘je hebt het maar te doen met wat je toegestaan werd’), wat afgunst en jaloezie veroorzaakt.
  Qua levensenergie is de balans scheef getrokken. Arbeiders verslijten hun lichaam, moet slikken wat opgedragen wordt. Wat verslijten en slikken hoog opgeleiden? Waarom gaan arbeiders met hun gezondheid sukkelen en blijven hoog opgeleiden veel langer gezond? Hoe verhoudt levenskwaliteit in deze groepen zich?

  Qua psyche zou je denken dat als je jezelf iets gunt, je probeert te balanceren door een ander dat ook te gunnen. In de praktijk wordt er op allerlei manieren mishandeld zoals iemand zelf ook mishandeld is. Of voorouders. Voorouders van adel en joden zijn bijv. geconfronteerd met geweld en ‘dus’ leven huidige generaties in angst voor herhaling, lijken bij anderen angst te zaaien ter veronderstelde preventie van herhaling. Wie echter angst inzaait, kweekt uitbarstingen. Actie, reactie. Voorspelbaar.

  Helaas hebben geestelijken een één-tweetje met adel gespeeld om onderwerping en afhankelijkheid te creëren en handhaven. Wetenschappers hebben het estafettestokje van geestelijken overgenomen. Een leven proberen binnen te dringen is als bacteriën die een lichaam proberen binnen te dringen. De psyche en het leven van een ander proberen te koloniseren en te gebruiken kon niet zonder gevolgen blijven en is dat ook niet gebleven.
  Hou anderen op bepaalde aandachtspunten onwetend en je kweekt dom gedrag.
  Zet het leven van anderen onder druk om anderen vooral bezig te houden en aandacht af te leiden en je kweekt niet alleen een verziekte context, maar ook gebrekkige psyches en verziekte lichamen. Dat kun je niet onder de valse vlag van veiliigheid en vooruitgang blijven doen, want gevolgen van dat soort denkbeelden en redeneringen zullen steeds gekker worden. Oftewel steeds opvallender.
  Je kunt zeggen ‘het oog wil ook wat’. Maar schone schijn met een gebrekkig, rottige binnenkant was ooit de aanleiding tot een bloedige Reformatie. Qua architectuur en design was modernisme kennelijk een reactie op precies hetzelfde. Zie hier. Balanceren met een in ieder geval kern-gezonde en liefst ook mooie binnenkant (zoals een karakter) enerzijds en anderzijds een gezonde en liefst ook mooie omgeving is kennelijk nog niet in hoofden opgekomen. Misschien dat dat meer in (eeuwenoud) oosters dan westers denken zit?

  johannes [26] reageerde op deze reactie.

 13. @Nico [25]: Het oosterse denken van voor de Islam, was subliem in zijn menselijke beleving, en verhaal trant, Idris Sjah is hier een voorbeeld van, met wel is waar aangepaste data, om de Moslims een plezier te doen, zo hier en daar !
  Goed beschreven dit Darwinisme in de menselijke omstandigheden,
  maar het is niet anders, het schijnt bij de mens te horen, net als oorlog vreemd genoeg, groet !

 14. @johannes [24]:

  Veel leuker: http://www.jewornotjew.com/profile.jsp?ID=705

  Het zou toch mooi zijn als waarachtig buitenaardse reptielen werkelijk zouden bestaan en op een dag wat verveelt het geldsysteem met één laserbeam lam zouden leggen, dan vraag ik me af wie er dan nog uitverkoren is volgens de gei…heilige certificaten (papieren kunnen aantonen of iets echt is of niet, naar het schijnt). Ooit kocht ik een doek van een bekend kunstenaar in een galerie en mij werd verzekerd dat het certificaat aantoonde dat het doek echt van de kunstenaar (god) kwam.

  Wat dit met klimaat heeft uit te staan ontgaat mij in het geheel niet, want TOONAANGEVENDE WETENSCHAPPERS hebben bewezen dat de aardopwarming (werd later opeens klimaatverandering) weldegelijk bestaat en dit komt door menselijke invloed en dat god/yahweh/allah dit door de heilige priesters heeft laten certificeren. God, uitverkorenen, beloofde land, klimaatverandering, hang er een certificaat aan en het bestaat, maar dat een exclusieve club bijv. gelijk aan een sekte/maffia macht heeft over slaven is te idioot voor woorden.

  johannes [28] reageerde op deze reactie.

 15. @johannes [28]:

  Geeft niet. En waarom beleefd blijven, voor wie? De reactie zuigt inderdaad, maar laat zien dat we, nog steeds, verder wegdrijven van de vrijheid van lijf en geest.

  De waarheid of het zoeken ernaar is anno nu nog steeds no-go en wordt uiteindelijk ook nog eens geridiculiseerd. Men steekt nog liever een mes in eigen borstkast dan iets toe te geven in richting waarheidsvinding.

  Als er dan zo wordt gereageerd, hoe in vredesnaam kan er dan uberhaupt nog helder en open gereageerd worden? Dan is men toch terug bij af, als een reactie in de kiem gesmoord wordt.

  Klimaatzwendel is m.i. een afgeleide of onderdeel van de macht over het geldsysteem, net als de gezondheidsindustrie-zwendel, net als de oorlogsindustrie-zwendel. Zodra het geldsysteem zou klappen en de machten daaromtrent worden geëlimineerd zal ook het klimaat, gezondheid, oorlog enz. geen issue meer zijn, grote problemen en de onmacht omtrent veel zaken zouden verdwijnen als sneeuw voor de zon. Of de machten nu de pseude joden zijn is belangrijk als waarheidsvinding, maar evenzo hadden het ook de clubleden van welk willekeurige organisatie dan ook kunnen zijn, zolang al deze snuiters en snuivers met hun poppetjes aan de macht blijven hebben de slaven blijvend het nakijken.

  IIS [31] reageerde op deze reactie.

 16. Ja juist, dit klinkt anders, maar als individu kun je je heel bevrijden van het systeem, maar dat kost nog al wat, ik persoonlijk heb dit nooit op kunnen brengen, dus ik zocht een middenweg, die me bevrijde van de meest bezwarende vrijheids beknotting !
  Maar men luisterd niet, of wil niet, of kan niet, te ver in de shit gezakt, ken er genoeg vrees voor hun leven, wanneer het zich nog verder bergafwaards begeeft, bij de DB gaan 18 000 mensen de straat op hele dure veel verdieners, nou je kan er op wachten, dat overal gaat gebeuren, wat te doen, maar goed heb goed voor mijn directe familie gezorgt, dus ik kan met een gerust hart mijn ogen sluiten, groet !

Comments are closed.